Επιλογή Hi-End Ηχείων 2.1 για PC

valantis

New member
11 April 2010
51
thessaloniki
Συμφωρουμίτες θα ήθελα τα φώτα σας για την αγορα ηχειων, το μπατζετ μου ειναι μεχρι 1000 ευρο, στο συστημα μου εχω τους ναυτιλους της b&w αλλα θελω να τα αξιοποιω μονο με την παρακολουθηση ταινιων, οποτε θελω να αγορασω κατι πολυ καλο σε ηχεια υπολογιστη για να απολαμβανω ποιοτικη μουσικη.
Ευχαριστω εκ των προταιρων.:worshippy::worshippy:

Re: ΕΠΙΛΟΓΗ HI-END ΗΧΕΙΩΝ 2.1 ΓΙΑ P/C

Στράτο, από την εμπειρία μου (βασικά στο αυτοκίνητο), τα Focal πάντα αποδείχθηκαν πολύ κατώτερα των περιστάσεων (και σίγουρα της τιμής τους).

Δεν ξερω για τα τέρατα μοντέλα αλλά τα ''normal'' ποτε δεν με επεισαν (ίσα ίσα στο αυτοκίνητο είχα και άπειρα προβληματα / βλάβες).

Ειναι νομίζω από τις περιπτώσεις που πουλάνε χρυσο βασιζόμενοι στο κορυφαιο και μόνο μοντέλο.

Από εμένα γιοκ.

O/T mode (sorry)

Εγω εχω ακριβως την αντιθετη εμπειρια στο αυτοκινητο.
Το καλυτερο συστημα που ειχα ποτε στο αυτοκινητο ηταν ολο focal.
Τριδρομα μπροστα και custom sub με push pull 12"... τι μου θυμισες...
Συμφωνω οτι τα φθηνα/μεσαια μοντελα γενικοτερα της φοκαλ ειναι υπερεκτιμημενα, σε καμμια περιπτωση ομως δεν τα θεωρω κακα.

(μπακ)

Το σετακι που προτεινα, το εχω ακουσει, παιζει σαφως καλυτερα απο πχ logitech, ειναι και πιο μουρατα(ειναι και σαφως ακριβοτερα βεβαιως βεβαιως). Πιθανον να υπαρχουν και καλυτερα, αλλα απο τα προσωπικα μου ακουσματα ειναι απο τα αγαπημενα...

Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ HI-END ΗΧΕΙΩΝ 2.1 ΓΙΑ P/C

Οι δρόμοι νομίζω είναι δύο στο 1Κ.

Α. Ενεργά μόνιτορ από κάποια γνωστή εταιρία του χώρου ανάλογα και με τις προτιμήσεις σου λ.χ. το σετ αυτό http://www.thomann.de/gr/fostex_pm05sub_bundle.htm ή και οι λύσεις της genelec αν και στο 1Κ μάλλον για στέρεο μιλάμε http://www.genelec.com/learning-center/speaker-selection/ . Φυσικά υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές εαν ψάξεις για Monitor στην κατηγορία audio.

Β. Παθητικά monitor όπως τα μικρά της atc εάν σου περισσεύει και κάποιος ενισχυτής. Αν και εφόσον χρειαστείς sub θέλει πειραματισμό.

Τέλος σκέψου την περίπτωση καλών ακουστικών όπου το 1Κ είναι αρκετό ή και τη λύση συνδυασμού μεταχειρισμένων από τις αγγελίες.

ενεργα μονιτορ σκεφτηκα και γω, αλλα ο φιλος εθεσε θεμα αισθητικης και design και δυστυχως ολα σχεδον ειναι "ασχημα". Κριμα γιατι υπαρχουν κορυφαιες λυσεις απο Focal, Dynaudio, KRK, Genelec, Fostex κλπ, τα οποια συνδυαζονται και με αντιστοιχα sub

Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ HI-END ΗΧΕΙΩΝ 2.1 ΓΙΑ P/C

Συμφωρουμίτες θα ήθελα τα φώτα σας για την αγορα ηχειων, το μπατζετ μου ειναι μεχρι 1000 ευρο, στο συστημα μου εχω τους ναυτιλους της b&w αλλα θελω να τα αξιοποιω μονο με την παρακολουθηση ταινιων, οποτε θελω να αγορασω κατι πολυ καλο σε ηχεια υπολογιστη για να απολαμβανω ποιοτικη μουσικη.
Ευχαριστω εκ των προταιρων.:worshippy::worshippy:

Για να καταλάβω, σκοπεύεις να βάλεις το 2.1 σύστημα που ψάχνεις στον χώρο που έχεις και τους ναυτίλους, με σκοπό να ακούς μουσική από το 2.1;