Επιλογή ηχείων ~150

andrewk

New member
6 January 2016
15
Καλησπέρα σας, ψάχνω ηχεία για τον υπολογιστή μου..Η χρήση θα είναι για παιχνίδια, ταινίες καθώς και μουσική..Πριν είχα τα edifier s530d από τα οποία είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος..Η κάρτα μου είναι η sound blaster Z.. Τι έχετε να προτείνετε με budget γύρω στα 150;;

Αυτην την στιγμή μου έχουν δώσει τα fostex pm 0.3 αλλά δεν κάνουν για την χρήση που τα θέλω, δεν έχουν σχεδόν καθόλου μπάσο.. Εαν πάω στα fostex pm0.4 ή παρόμοια θα έχει μεγάλη διαφορά στο μπάσο ή πρέπει να κοιτάω μόνο για 2.1 σύστημα;;

εγώ έχω τα M-Audio Studiophile AV 42 (140 ) περίπου και για τα χρήματα τα τους πετάνε είμαι πολύ ευχαριστημένος.
το αποτέλεσμα δεν είναι ακριβώς μόνιτορ είναι πιο πολύ καθημερινό σαν ηχεία στέρεο και από μπάσο αρκετό και καθαρό.

Μαλλον με βλέπω για τα Mackie CR4,για τα av42 ακουω γενικα προβληματα με την ενταση των ηχειων,(το ενα παιζει πιο δυνατα απο το αλλο)

Μια χαρά παίζουνε χωρίς κανένα πρόβλημα και με πολύ γκάζι επίσης έχουνε και πολύ καλή αντιπροσωπεία.
Με τον fiio E10K είναι σαν μίνι Hi-Fi.
Όσο αφορά τα mackie και αυτά καλά για τα λεφτά τους θεωρούνται δεν τα έχω ακούσει και δεν ξέρω από αντιπροσωπεία τι παίζει.
Αν μπορείς άκουσε πριν διαλέξεις.

Τα cr4 δεν μπορώ να τα βρω πουθενά τελικά,τι λέτε για τα tannoy reveal 42?

Άκουσα στο Νάκα τα Reveal τα 502 και μου άρεσαν μισό κλικ παραπάνω από τα Presonus E5 (τα άκουσα μαζί).
Και με τα δύο μπορώ να ζήσω άνετα.

Να ξέρεις ότι στα περί ακρόασης ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό γούστο.
Κκυριολεκτικά όμως. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 7.399.790.937 γούστα.

Οπότε αν έχεις κοντά σου Νάκα, πήγαινε και άκουσέ τα.