Επιλογή Ηχείων Δαπέδου μέχρι 200 ευρώ

Babis_ECE

New member
13 December 2009
76
Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας μιας και προέκυψε αγορά από εκεί που δεν το περιμέναμε: Χρειάζομαι ένα ζευγάρι ηχεία δαπέδου για το σαλόνι, περίπου 5x5 μέτρα (ίσως λίγο μεγαλύτερο) τα οποία θα αποδώσουν τον ήχο ενός CD Player Technics SL-PG320A μέσω ενός ενισχυτή Sansui AU-D5.
Είναι για τους γονείς μου, δεν θέλουν κάτι ιδιαίτερο, απλά να ακούνε μουσική κάποια απογεύματα, εξ ου και το όριο των 200 ευρώ.

Το CD Player της Technics βγάζει αρκετά καλό ήχο, και με άλλα ηχεία που το έχω ακούσει, για τον ενισχυτή δεν έχω ιδέα, είναι και αρκετά παλιός. Γνωρίζετε κάτι?

Περιμένω τις προτάσεις σας, η αγορά θα γίνει μέσα στην εβδομάδα!

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, δεν γνωρίζω από ηχεία, κατηγορίες και τιμές..
Μόνο μερικές γνωστές μάρκες και μερικά που είχα ακούσει από κοντά στην έκθεση Hi and Show στο Hilton παλιότερα, με τον audiolover θείο μου.

Τα Roth Oli 3 είναι μέσα στο budget. Θα κάνουν την δουλειά τους καλά, τα έχει ακούσει κάποιος?

Ευχαριστώ και πάλι για την τον χρόνο σου, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για αγορά.

Καμία άλλη άποψη παιδιά?

Γιατί οπωσδήποτε δαπέδου;

Σίγουρα μπορείς να βρείς κάποια, που πιθανώς να μην "εκθέτουν" πολύ το υπόλοιπο σύστημα, αλλά από μικρά (σε αυτήν την κατηγορία τιμής) μάλλον είναι καλύτερα.

Κατά τη γνώμη μου πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί για μία διερευνητική ακρόαση σχετικά με το τι είδος ηχείων θέλεις και μετά αποφασίζεις για κάποιο από αυτά.

Φτιαχτα μονος σου για καλυτερο αποτελεσμα
ακουστικο και αιθητικο

Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, ούτε χρόνος.
Ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου.

@Tasos98: Δεν είναι απαραίτητο να είναι δαπέδου, αλλά και πάνω σε βάση να είναι μια χαρά είμαστε.. Κάποια πρόταση ίσως?
Οι γονείς μου δεν ψάχνουν την ποιότητα, οπότε δεν με αγχώνει να μη "εκθέτουν" τα ηχεία το σύστημα.
Όταν θα φτιάξω το δικό μου Home Cinema θα το ψάξω αρκετά..!

ενα ενα μας τα λες.
Βασεις θα παρεις TELE με καμια 60αρια ευρω.

Τωρα σε ηχεια:

Q-Acoustics 1020i 170 ευρω
Tannoy F1 custom 160 ευρω
Heco Victa 200 125 ευρω
Roister Emphasis 5 125 ευρω

Ολα αυτα θα συνυπολογισεις οτι δεν εχουν τοσο μπασο οσο τα Oli 3

Eυχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, συγγνώμη που δεν ήμουν αναλυτικός από την αρχή.Τα παραπάνω τα έχεις βάλει με σειρά προτεραιότητας?
Για Tannoy έχω ακούσει καλά λόγια

Αν είναι εύκολο μπορείς να μ στείλεις ένα pm από πού μπορώ να πάω να τα πάρω μαζί με τις βάσεις? Δεν γνωρίζω μαγαζιά για ήχο, κλπ..
Μόνο τα κεντρικά για ηχοσυστήματα για DJ..!

τις βασεις θα τις παρεις σε ενα οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα της γειτονιας σου, ή στον Κοσμα στη στοα Φεξη στην Κανιγγος, ή στο Ριτσο καπου πισω απο την ομονοια.

Τα καλυτερα απο αυτα ειναι τα Q-Acoustics 1020i και μετα Tannoy.

Μπες στο www.skroutz.gr και δες τα καταστηματα που μπορεις να βρεις το καθε μοντελο.
Για παραδειγμα, ενα που ξερω εγω που εχει ολα αυτα τα μοντελα, ειναι οι Ωδες στην Θησεως στην Καλλιθεα, χαμηλα προς παραλιακη. www.odes.gr

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, ήσουν αναλυτικότατος!
Μέσα στην εβδομάδα θα πάω από το κατάστημα να ακούσω και να διαλέξω.

Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας μιας και προέκυψε αγορά από εκεί που δεν το περιμέναμε: Χρειάζομαι ένα ζευγάρι ηχεία δαπέδου για το σαλόνι, περίπου 5x5 μέτρα (ίσως λίγο μεγαλύτερο) τα οποία θα αποδώσουν τον ήχο ενός CD Player Technics SL-PG320A μέσω ενός ενισχυτή Sansui AU-D5.
Είναι για τους γονείς μου, δεν θέλουν κάτι ιδιαίτερο, απλά να ακούνε μουσική κάποια απογεύματα, εξ ου και το όριο των 200 ευρώ.

Το CD Player της Technics βγάζει αρκετά καλό ήχο, και με άλλα ηχεία που το έχω ακούσει, για τον ενισχυτή δεν έχω ιδέα, είναι και αρκετά παλιός. Γνωρίζετε κάτι?

Περιμένω τις προτάσεις σας, η αγορά θα γίνει μέσα στην εβδομάδα!
αν δεν εχεις αγορασει ακομα κοιτα και τα KODA .τιμια για τα λευτα τους