Eπιλογή ηχείων και ενισχυτή για σύστημα ήχου 5.1

Re: Απάντηση: Re: Eπιλογή ηχείων και ενισχυτή για σύστημα ήχου 5.1

Mε αλλα 80 ευρω παραπανω στα 460 ευρω, αξιζει ο yamaha rx-v675 εναντι του denon 2000 ή οχι??

για κοιτα και προς amazon.de μερια, με 490 αγοραζεις τον rx-v775...επισης ο 675 εχει αρκετα χαμηλα (οι τιμες του amazon.de ειναι με 19% φπα (οποτε βαλε 23% + μεταφορικα για ελλαδα)

Στο idealo στην γερμανία είδες τι παίζει?

για κοιτα και προς amazon.de μερια, με 490 αγοραζεις τον rx-v775...επισης ο 675 εχει αρκετα χαμηλα (οι τιμες του amazon.de ειναι με 19% φπα (οποτε βαλε 23% + μεταφορικα για ελλαδα)

Aπλα οι Denon θεωρω ειναι πιο δυνατοι απο τους yamaha, κ για 5.1 συστημα χρειαζεσαι να εχει ο ενισχυτης
δυναμη να παιξει ολα τα ηχεια. Για μουσικη κ οι δυο θεωρω ειναι εξισου καλοι για 2.1

Δηλ για αγορα απο amazon πληρωνω το προιον με 23% φπα + τα μεταφορικα?
Αρα δηλ απ οτι υπολογιζω αντε να κερδισεις 50 - 60 ευρω απο οτι να τον παρεις απο ελλαδα....

εγω που αγορασα τον yamaha 775, μου τον εβγαζε στα 455 αν θυμαμαι καλα, οταν πηγα για checkout μαζι με τα μεταφορικα πηγε το συνολο 498. Απο τα 620~650 ευρω που εχει εδω...νομιζω αξιζε.

εγω που αγορασα τον yamaha 775, μου τον εβγαζε στα 455 αν θυμαμαι καλα, οταν πηγα για checkout μαζι με τα μεταφορικα πηγε το συνολο 498. Απο τα 620~650 ευρω που εχει εδω...νομιζω αξιζε.

Ετσι οπως τα λες σιγουρα αξιζει. Ειναι 120 ευρω και....
Τωρα που του εριξα μια ματια εχει τον 775 ασημι στα 499 ευρω κ τον μαυρο στα 569 ευρω.
70 ευρω παραπανω πληρωνεις απλα το χρωμα :BXVZCBXZ6:
κ τον εχει prime ...

Φαινεται προλαβα στα τελειωματα και τσιμπησα εναν στην τελικη τιμη των 495,34 (κομπλε με τα μεταφορικα), παραγγελια 1η Σεπτεμβρη.

τωρα η τιμη ειναι αρκετα παραπανω...Και αυτος που πηρα ηταν shipped+sold απο amazon.de

Snap3.png

Last edited:
Πετυχες καλη προσφορα φιλε μου...
Ελπιζω να βρω καμια τετοια προσφορα κ γω κ να το τσιμπησω

Μαλλον θελει και λιγο τυχη αλλα μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος...

οταν ερθει και τον βαλουμε εμπρος θα ευχαριστηθω ακομα περισσοτερο!

Ακομα τον περιμενω, πληρωνουμε ενα καρο λεφτα και το amazon.de τον στελνει με ταχυδρομειο, παρολο που ελεγε με DHL (ετσι μου ειπαν απο την DHL θα σας ερθει με ταχυδρομειο κυριε...!)

Απάντηση: Re: Eπιλογή ηχείων και ενισχυτή για σύστημα ήχου 5.1

Ακομα τον περιμενω, πληρωνουμε ενα καρο λεφτα και το amazon.de τον στελνει με ταχυδρομειο, παρολο που ελεγε με DHL (ετσι μου ειπαν απο την DHL θα σας ερθει με ταχυδρομειο κυριε...!)

Ναι, η γερμανικη DHL τα στελνει με τα ΕΛΤΑ!