επιλογη ηχειων monitor

μπαινω για να ενημερψσω σχετικα με τισ κινησεις μου...τελικα κατεβηκα αυθημερον αθηνα για να μπορεσω να ακουσω ηχεια και να βγαλω συμπερασματα..πηγα σε ενα καταστημα ωδες δεν κανω διαφημισει ξεκινησα να ακουω ηχεια μονιτορ για τον υπολογιστη τελικα δεν πειρα ηχεια μονιτορ αλλα εκανα αυτο π ηθελα και ειμαι σιγουρος πως αν ξεκινουσα με τα ηχεια υπολογιστη θα εμπαινα στο τρυπακι και καπως ετσι θα κατεληγα οποτε τα πηρα κατευθειαν για να μην πεταξω τα λευτα μ αδικα....πηρα τελικα αυτο το σετ http://www.odes.gr/index.php?option...page_new.tpl&product_id=3573&category_id=1268 στην τιμη τον 680ευρω..ακουσα πολλα σετ και τελικα κατεληξα σε αυτα...δεν μπορεσα να αποφασισω ομως σε ενισχητη και ειπα να το αφησω προς το παρον και να συμβουλευτω εσας πριν την αγορα...τι μου προτεινεται λοιπον γι αυτο το σετ...το μπατζετ μ φτανει μεχι 450 ευρω αυστηρα...ευχαριστω

κοιτα ειναι απλο στο πισω μερος του μυαλου μ παντα υπηρχε χομ σινεμα και λεω αν ειναι να πεταω λευτα απο εδω και απο εκει και στο τελος να μην ειμαι ευχαριτιμενοσ?με τα ηχεια π εχω αλλαξει στο πισι και μονο τοσα χρονια το εχω φτασει οικονομικα το συστημα π παω να φκιαξω τωρα και και ηχεια δεν εχω..οποτε ειπα παρτο τωρα να τελειωνεις αλλωστε ενα τετοιο συστημα ειναι επενδυση τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω δεν το αλλαζεις καθε χρονο...