επιλογη ηχειων(SOS)

Δεν νομίζω ότι αντιπροσωπεύονται πιά στη χώρα μας @nigio.

Στο site της εταιρίας δεν φαίνεται να υπάρχει επίσημος διανομέας

στην Ελλάδα..Μάλλον θα πρέπει να ψάξεις για κάτι άλλο..

Νομιζω οτι πουλαει ο Λημναιος. Τωρα αν ειναι και αντιπροσωπος δεν ξερω.

http://www.limnaios.gr/companies.asp?companyID=73797660&mainID=1&categoryID=90&subID=134

Last edited:
Νομιζω οτι πουλαει ο Λημναιος. Τωρα αν ειναι και αντιπροσωπος δεν ξερω.

http://www.limnaios.gr/companies.asp?companyID=73797660&mainID=1&categoryID=90&subID=134

Μιας και στο site της Roth δεν αναφέρεται αντιπρόσωπος για την Ελλάδα
ας μείνουμε ότι στην ουσία δεν φαίνεται- για κάποιους λόγους- να
υπάρχει επίσημος διανομέας..

Εχει ακουσει καποιος heco victa 500 και mission m33i?Σημερα το μεσημερι θα παω να ακουσω τα mission που προτεινει ο φιλος audiov..Τι να περιμενω?:chinscratch:

αργοτερα οταν υπαρξει budget θα γινει 5.1 το συστημα,οποτε δεν βοηθαει η λυση των ενεργων...

Με συγχωρείς αλλά γιατί δεν βοηθάει? Δεν θα έχεις το πρόβλημα του μπουμαρίσματος γιατί η ένταση κάθε ηχείου θα ρυθμίζεται όπως την θές εσύ, θα γλυτώσεις τον ενισχυτή, με ένα player με εξόδους 5.1 θα δίνεις το σήμα στα ηχεία οπότε εκεί μπορείς να παίξεις με τις αποστάσεις κλπ.

Μόνη ένστασή μου είναι ποιό κεντρικό θα ταιρίαξει αλλά αυτό λύνεται μέ ένα τηλέφωνο στην roister.... ΙΜΟ θα πρέπει να κοιτάξεις λίγο περισσότερο

:ernaehrung004:

οι κυριες πηγες θα ειναι το ps3 και ενα media player,το himedia 300+a οποτε δεν μπορω να στησω 5.1 με αυτα..

Λοιπον πηγα να ακουσω τα Mission m33i στην αντιπροσωπεια της apopsisound στη θεσσαλονικη.τα ειχαν συδεδεμενα πανω σε ενα πολυκαναλο yamaha rxv663.Σωστο ηχειο με πολυ καλα μεσσαια-ψηλα,αλλα απο αποψη δυναμης δεν με πολυεπεισε..Ρε παιδια εβαζα τον ενισχυτη στα -18 db(-80 μιν κ +80 μαχ) και δεν ειχε την δυναμη που περιμενα...Στα Heco το γυριζε ελαχιστα ο πωλητης και το ηχειο εδειχνε τη δυναμη του...

Δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο.
Ισως η αιθουσα να μην βοηθουσε στο να εντυπωσιαστεις.
Παντως αν τα ακουσες και σου αρεσαν νομιζω πως ειναι μια πολυ καλη επιλογη για τον περιορισμενο χωρο σου, και οχι μονο, παιζουν και σε μεγαλυτερους.

Εγω εχω εναν παλιο Yamaha RX-V795aRDS. Δηλαδη εναν 5καναλο του `99, στα 5*100W RMS (2*100W RMS @20-20Khz) και δεν τολμαω να ανοιξω την ενταση.

Σημερα αγοραστηκαν τελικα τα heco victa 500,στη σουπερ τιμη των 229 ευρω!Ελπιζω να συνδιαστουν καλα με τον pioneer...δεν τον εχω αγορασει ακομα,προσπαθω να τον πετυχω και αυτον σε καλη τιμη..

Καλημέρα, nigio γράψε εντυπώσεις. θέλω να τ'αγοράσω κι εγώ και να τα συνδυάσω με εναν yamaha rx-v650.(χωρος 26-28 τμ)

Δεν εχω ακομα δυστυχως ενισχυτη οποτε δεν μπορω να τα τεσταρω.Ψαχνομαι ακομη στο forum,διαβαζοντας παλια ποστς..Στο media markt παντως που τα ακουσα συνδεδεμενα στον στερεοφωνικο της yamaha ,τον rx 397,ηταν τα πιο ισσοροπημενα και λεπτομερη ηχεια που ακουσα..

Last edited:
Φιλε nigio χωρις να θελω να σε στεναχωρησω πιστευω οτι τα ηχεια που πηρες ειναι τεραστια για 10 τετραγωνικα.

Καλυτερα θα ηταν να τα δωσεις οσο τα πηρες στον συμφορουμιτη παραπανω που σκεφτεται να αγορασει τα ιδια, και να δεις για κατι σωστο για τον χωρο σου.

εξηγησα και παραπανω οτι δεν θα μπουν τελικα σε χωρο 10 τ.μ αλλα σε 20-22 τ.μ.Κατι αλλο τωρα...pioneer vsx 920 400 ευρω απο ελλαδα ή ONKYO SR 608 450 ευρω απο Γερμανια?

Καλες ακροασεις!

Λοιπον εγω αν και κανω αγορες απο εξωτερικο (οχι μονο ηλεκτρονικα) δεν θα επαιρνα καποιον ενισχυτη, για το θεμα εγγυησης, εκτος και αν εβρισκα τεραστια διαφορά.
Οχι οτι παθαινουν τιποτα, αλλά αν η διαφορά δεν ειναι ελκυστικη δεν.

Π.χ πηρα ενα CD-UB100 απο γερμανια αλλά ειχε μια σεβαστη ποσοστιαια διαφορά. Συν οτι δεν πληρωσα ουτε ευρω για βενζινη... ηρθε σπιτι μου.

Και δεν ειναι μονο η εγγυηση, αλλά και το σερβις μετεπειτα (αν ποτε χρειαστει).

Τα ηχεία που θέλω να αντικαταστήσω με τα heco victa 500 είναι τα wharfedale pacific evo 8.
http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page/moreinfo.cfm/Product_ID/1353
Πιστεύετε ότι αξίζει το κόπο;(τα ηχεία δεν έχουν κανένα πρόβλημα είναι σαν καινούρια). Σκέφτομαι μήπως τα δαπέδου γεμίσουν καλύτερα τον χώρο μου.

Σημερα αγοραστηκαν τελικα τα heco victa 500,στη σουπερ τιμη των 229 ευρω!Ελπιζω να συνδιαστουν καλα με τον pioneer...δεν τον εχω αγορασει ακομα,προσπαθω να τον πετυχω και αυτον σε καλη τιμη..

Απο που τα πηρες τα ηχεια σ'αυτην την τιμη;
Το φθηνοτερο μαγαζι που βρισκω ειναι ενα κατοσταρικο περιπου ακριβωτερα.