Επιλογη ηχείων

george0083

AVClub Enthusiast
23 May 2007
767
έχω καταλήξει σε δυο bookshelf ηχεία τα

Wharfedale Evo 4.2 White Oak και στα B&W 607 s2.​

Θα οδηγηφθουν απο τον Denon 38800H. Απολκειστικα για μουσική.
Ευχαριστώ
 
Όντως είναι σε προσφορά, όπως και κάποια Marantz από τον ίδιο αντιπρόσωπο.

Το ερώτημα είναι πως κατέληξες σε αυτά τα ηχεία που είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Τρίδρομο το ένα δίδρομο το άλλο κλπ.

Άλλα ηχεία έχεις ακούσει με τον 3800Η; Πολύ καλό ματσάρισμα είναι τα Polk R200 με τον 3800Η και έχουν και καλό μπασάκι και παίζουν ωραία γενικότερα.
Θα έριχνα και σε αυτόν τον συνδυασμό μια ακρόαση σίγουρα.
 
Απλα ακουσα αυτα και μου αρεσαν. Τα wharfedale μου αρεσαν πολυ σε rock και μεταλ μουσικη που ακουω συχνα τα b&w σε ποπ που επισης ακουω. Και τα δυο με ικανοποιησαν ηχητικ; αν και οντως διαφορετικα.
Επισης ακουσα αυτα γιατι ολα στο σπίτι ειναι λευκα και το design ταιριάζει απολυτα

Προσφορά εχουν τα μαυρα μονο.

Αλλα που εχω ακουσει ειναι τα Focal Chora 806 και τα Dali Oberon 3 εξησου καλα αλλα στα αυτα μου μου αρεσαν καλυτερα τα δυο πρωτα.
 
Ωραία. Τώρα που κατάλαβα τι σου άρεσε στο κάθε ένα από τα δύο ηχεία, έχει ακόμα πιο νόημα το R200 που είναι καλό all-rounder σε αυτά τα είδη μουσικής. Και βγαίνει και σε λευκό.
Και θα είναι το τρίτο είδος tweeter, μια και θόλου και amt έχεις ήδη ακούσει. Ώρα για δακτυλιοειδες tweeter τώρα. 😎
 
Τελικα πηρα τα b&w καθως η τιμη ηταν πολυ μεγαλο δελεαρ. Άκουσα και τα polk τα οποια ομολογουμένως ηταν τα καλυτερα απο τα 3 αλλα η τιμη στα b&w δεν παιζοταν απλα να πω οτι χωρις φπα μου βγηκαν τζαμπα