Επιλογη ηχειων

Καλησπέρα και πάλι! Έγινε στροφή πολλών μοιρών. AUDIO SPECTRUM MONITOR 2-- KEF C7-- TANNOY F4. Με αυτή τη σειρά. Με Harman HK 970 και HARMAN KARDON HD980 το πιθανότερο. Συμβουλέψτε για επιλογή αυστηρά ανάμεσα σ'αυτά! Ευχαριστώ.:BDBDG54:

Το Kef θα το εβγαζα απο τη λιστα, σε ποιοτητα αναλυση, χροια, ελεγχο, μουσικοτητα, δεν ειναι πουθενα σε σχεση με τα αλλα 2. Ειναι προσανατολισμενο για home cinema.

Aν θες Kef πας στο iq50se, και μενεις με το στομα ανοιχτο γιατι το ηχειο ειναι πραγματικα Hifi.

Last edited:
Re: Απάντηση: Επιλογη ηχειων

Γιατί έστριψες;Κάποιος πωλητής σε συμβούλεψε;

Ρωτάς,παίρνεις απαντήσεις απο την εμπειρία μελών και μετά...στρίβεις αλλού.Σ' αυτά τα χρήματα μιά απο τις καλύτερες λύσεις είναι τα Roister status 2 μαζί με κάποιον NAD (ανάλογα την τσέπη σου και τον χώρο σου-αλήθεια σηκώνει ηχεία δαπέδου?).

Μη με ''κακιώνεις'' φίλε DIPIE! Θα κάνω δώρο τα ηχεία σε ξάδερφο που παντρεύεται και προσπαθώ να του στήσω το σύστημα... Μετά απο κοινές ακροάσεις, ψάχνοντας μεταξύ TANNOY F4 και Wharfedale 9.5, απορρίφτηκαν τα 9.5 ως πιο ''βαρια''γενικά και εν συνεχεία ακούσαμε δίπλα δίπλα τα AUDIO SPECTRUM MONITOR 2-- KEF C7-- TANNOY F4. Πράγματι το KEF C7 υστερεί σε ανάλυση και πριμμα. Του άρεσε όμως γιατί πραγματικά ακουγόταν ωραία η φωνή. Εγώ πρότεινα να το αφήσει και να στραφεί σε ένα από τα άλλα δύο που πραγματικά είναι ωραία ηχεία, τουλάχιστον όσο μπόρεσα να συμπεράνω απο την εκεί ακρόαση. Τι μπορώ να κάνω;:worshippy:

Re: Απάντηση: Επιλογη ηχειων

Το Kef θα το εβγαζα απο τη λιστα, σε ποιοτητα αναλυση, χροια, ελεγχο, μουσικοτητα, δεν ειναι πουθενα σε σχεση με τα αλλα 2. Ειναι προσανατολισμενο για home cinema.

Aν θες Kef πας στο iq50se, και μενεις με το στομα ανοιχτο γιατι το ηχειο ειναι πραγματικα Hifi.

Συμφωνώ. Δεν κόπτομαι για KEF. Παραπάνω εξηγώ σχετικά φίλε Tyler ? Durden. Εμένα από KEF, το IQ 90 με έχει εντυπωσιάσει αλλά...και η PORCHE επίσης!...άστο για την ώρα.:flipout:

Last edited:
Φίλοι μου ευχαριστώ και πάλι! Έχουμε καταλήξει σε δύο συνδυασμούς: marantz cd 5003, NAD 326, TANNOY F4 το ένα και HARMAN KARDON HD 990, HARMAN KARDON HK980, TANNOY F4, το άλλο. Στο πρώτο πακέτο, αν θεωρήσετε απαραίτητο, μπορεί να πάμε και στο 6003. Το 6002 που έχετε προτείνει, δέν πολυκυκλοφορεί γενικά. Θα θέλαμε μια τελευταια γνώμη γιατι αύριο ψωνίζουμε! (μην αναβληθεί και το μυστήριο...):hanged:

το 6002 κυκλοφορει και κοστιζει 330 ευρω. Για κοιτα εδω που κυκλοφορει εκτος απο τα Media Markt http://www.skroutz.gr/s/30906/Marantz-CD6002.html?keyphrase=marantz+cd+6002
Με τα 30 ευρω παραπανω αγοραζεις ενα player που ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το 5003 που ουσιαστικα ειναι ενα 5001 που παιζει και MP3. Αυτη ειναι η μονη ουσιαστικη αλλαγη και δεν επιβαρυνει οικονομικα.

το 6002 κυκλοφορει και κοστιζει 330 ευρω. Για κοιτα εδω που κυκλοφορει εκτος απο τα Media Markt http://www.skroutz.gr/s/30906/Marantz-CD6002.html?keyphrase=marantz+cd+6002
Με τα 30 ευρω παραπανω αγοραζεις ενα player που ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το 5003 που ουσιαστικα ειναι ενα 5001 που παιζει και MP3. Αυτη ειναι η μονη ουσιαστικη αλλαγη και δεν επιβαρυνει οικονομικα.

Να προτιμησουμε αυτό δηλαδη, αντί του δεύτερου πακέτου με τα HARMAN;

λεω οτι αν παρετε το πρωτο πακετο, αντι το 5003 παρτε το 6002 γιατι με ελαχιστα χρηματα παραπανω, το δευτερο ειναι πολυ πολυ καλυτερο λογω DAC κλπ
Τωρα στο πιο πακετο θα αγορασετε, εδω παιζει και η αισθητικη και ειναι υποκειμενικο το θεμα.

Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων

Ηχητικά είναι εφάμιλα; έχουν διαφορά στο χαρακτήρα;

αυτο λεω εδω και 5 ποστ οτι δεν ειναι ηχητικα εφαμιλλααααα!!!

Υπαρχει μεγαλη διαφορα, το 6002 ειναι κλαση ανωτερη πηγη λογω καλυτερων DAC κλπ. Ο ηχος του ειναι πιο "αναλογικος" πιο μακρια απο την ψηφιακιλα. 330 ευρω εχει γιατι μολις βγηκε καινουριο μοντελο, λιγο παλιοτερα ειχε 400 συν.

Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων

αυτο λεω εδω και 5 ποστ οτι δεν ειναι ηχητικα εφαμιλλααααα!!!

Υπαρχει μεγαλη διαφορα, το 6002 ειναι κλαση ανωτερη πηγη λογω καλυτερων DAC κλπ. Ο ηχος του ειναι πιο "αναλογικος" πιο μακρια απο την ψηφιακιλα. 330 ευρω εχει γιατι μολις βγηκε καινουριο μοντελο, λιγο παλιοτερα ειχε 400 συν.

Ενταξει ρε φίλε γιά το 6002! οκ είμαι! Μεταξύ των δύο πακέτων είναι η ερώτηση '' Ηχητικά είναι εφάμιλα; έχουν διαφορά στο χαρακτήρα; " Με συμπαθάς!:worshippy:

...απλα να εισαι σαφης για να καταλαβαινω τι ρωτας, και ποτε μιλαμε για 5003 ή 6002 και 1ο συστημα ή 2ο συστημα. Ναι ειναι διαφορετικα τα 2 συστηματα. Το πρωτο ειναι πιο μουσικο, το δευτερο ειναι πιο macho, πιο "τσαμπουκαλεμενο"

Ευχαριστώ πολύ και πάλι, παιδιά, για όλη την ενημέρωση και κυρίως τον φίλο Tyler ? Durden. Οι προτασεις μου δεν εισακούστηκαν και τόσο και ο ξάδερφος αγόρασε τελικά HARMAN KARDON 3490, HARMAN KARDON HD 980 και KEF C7. Ελπίζω να μην είναι πολύ αποτυχημένο... Του δώρησα τα ηχεία και ευχήθηκα "βίον ανθόσπαρτον". Οι γνώσεις όμως θα αξιοποιηθούν σύντομα σε ανανέωση του δικού μου συστήματος, γιατί ξεσηκώθηκα! Ευχαριστώ και πάλι!:ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολύ και πάλι, παιδιά, για όλη την ενημέρωση και κυρίως τον φίλο Tyler ? Durden. Οι προτασεις μου δεν εισακούστηκαν και τόσο και ο ξάδερφος αγόρασε τελικά HARMAN KARDON 3490, HARMAN KARDON HD 980 και KEF C7. Ελπίζω να μην είναι πολύ αποτυχημένο... Του δώρησα τα ηχεία και ευχήθηκα "βίον ανθόσπαρτον". Οι γνώσεις όμως θα αξιοποιηθούν σύντομα σε ανανέωση του δικού μου συστήματος, γιατί ξεσηκώθηκα! Ευχαριστώ και πάλι!:ernaehrung004:

ο ενισχυτης ειναι λιγο σκληρος και υπολειπεται σε χροια των αλλωμ 2 που λεγαμε.. Κριμα γιατι ειδικα αυτα τα ηχεια χαντακωνουν αυτην την καλη πηγη και το τελικο αποτελεσμα. Εκανες το χρεος σου σαν καλος Χριστιανος και τουλαχιστον το ψαξιμο σε εκανε λιγο πιο εμπειρο. Δεν χρειαζεται να λες ευχαριστω, απ το ιδιο "μικροβιο" νοσουμε-bye-

Last edited: