ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕ 1 VGA KAI 2 HDMI

21 July 2006
24
Παρακαλώ θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή κάρτας γραφικών 1 έξοδο vga ή dvi και 2 HDMI η οποιες θα δουλεύουν ταυτόχρονα δεν θελω να χρησιμοποιησω SPLITER

Attachments

• Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.JPG
    Γβ€‘Γβ€°ΓΒΓŽΒ―Γβ€š Γβ€žΓŽΒ―Γβ€žΓŽΒ»ΓŽΒΏ.JPG
    16.4 KB · Views: 39
κάτι πιο οικονομικό? 1 HDMI 1 VGA αλλά να σηκώνει ταυτόχρονα 2 οθόνες σε mkv αρχεία?

Εννοείς να μπορεί να παίζει διαφορετικό mkv σε κάθε έξοδο;

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με οποιαδήποτε κάρτα γραφικών, αρκεί να αντέχει ο επεξεργαστής σου. Αλλά επειδή αυτό που θέλεις να κάνεις είναι ασυνήθιστο, κάνε μια δοκιμή πρώτα στο υπάρχον PC σου με δύο οθόνες ή σε κάποιου φίλου σου.

Δεν γίνεται κάρτα γραφικών να παίζει video κι από τις δύο ψηφιακές εξόδους ταυτόχρονα, από κατασκευής είναι κλειδωμένη αυτή η δυνατότητα.

Θα πρέπει να αρκεστείς σε splitter

Δεν γίνεται κάρτα γραφικών να παίζει video κι από τις δύο ψηφιακές εξόδους ταυτόχρονα, από κατασκευής είναι κλειδωμένη αυτή η δυνατότητα.
Γιατι εχω την εντυπωση ότι δεν ισχυει κατι τετοιο;

Μια χαρα παιζει.

φυσικά και παίζει. Το ερώτημά μου όμως είναι άλλο. Αν θέλω να βλέπω εικόνα μόνο από τη μία οθόνη (πχ βιντεοπροβολέας) πρέπει να μην ανοίγει καν το άλλο μόνιτορ, γιατί αλλιώς πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις οθόνης, να απενεργοποιήσω την 2η οθόνη κλπ. όταν την επόμενη φορά ανοίξω τον υπολογιστή δεν αναγνωρίζεται αυτόματα η 2η οθόνη, οπότε άντε πάλι αό την αρχή. Καμιά ιδέα?

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας και για το ενδιαφερον που δειξατε για το θεμα που εθειξα, εβγαλα τα συμπερασματα μου.
Τελικα θα αρκεστω στην 4550 τις ATI (Sapphire 4550 SVGA (PCI-Express, 1GB HM 512MB)) και για τις TV ενα οικονομικο SPLITTER

Δεν είναι κάτι που κάνουν όλες οι κάρτες;

Μια παμπάλαια ΑΤΙ 3400, με 2 DVI εξόδους, και έχω εικόνα και στις 2 εξόδους ταυτόχρονα. Δεν έχω ελέγξει μόνο τι κάνει σε θέαση video με hardware acceleration...