Επιλογή κουτιού mini itx

timaras

Established Member
11 January 2008
148
Καλησπέρα παιδιά.Θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω το project htpc.Επειδή έχω αρχίσει να μπλέκομαι,σκέφτομαι να φορέσει κάποιον amd
επεξεργαστή.Κάποιον Α8 ή Α10 των 65W.Κατ'αρχήν θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για τους επεξεργαστές αυτούς σε
περιορισμένους χώρους όπως ένα mini itx κουτί και με μειωμένα αποθέματα ισχύος δεδομένων των μικρής ισχύος τροφοδοτικών
των κουτιων αυτών!Βλέπω κάτι κουτιά με 60-80W τροφοδοτικά!Φαντάζομαι ότι δεν μπορούν να δουλέψουν τους επεξεργαστές
αυτούς με 65W την μικρότερη κατανάλωση έτσι?
Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά!

CASE HTPC MS-Tech MC-10-ITX
large_15743_11090210-5535.jpg

Διαστάσεις

Μέγεθος
Home Theater

Τύπος
Mini-ITX

Ύψος
70 mm

Πλάτος
240 mm

Βάθος
310 mm

Θέσεις Συσκευών

Eξωτερικές Θύρες 3.5"
-

Eξωτερικές Θύρες 5.25"
1

Εσωτερικές Θύρες
-

Θέσεις Ανεμιστήρων

Πλαινές Θέσεις
-

Μπροστινές Θέσεις
-

Πίσω Θέσεις
-

’νω Θέσεις
-

Κάτω Θέσεις
-

Δυνατότητες

Ενσωματωμένο Τροφοδοτικό
-

Θύρες USB
-

Θύρα eSata
-

Θύρες I/O
HD Audio, 2x USB 2.0

Πρόσθετα
Remote Control

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=40778&pcode=SHOW_PROD40778
POWERSONIC 54029 Τροφοδοτικό 550w 12" ACPWPS550W
3009918.jpg

POWERSONIC 54029 Τροφοδοτικό 550w 12"

Τροφοδοτικό High Efficiency ATX Powersonic Retail 550W. Χαρακτηριστικά: 12cm silence fan, 20+4 pinx1, 12v 4pinx1, Passive PFC, 1xFDD, 4xHDD, 2xSATA, PCI-E 6 pin.

ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΕΤΟΣ
http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=56420&pcode=SHOW_PROD56420

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω το project htpc.Επειδή έχω αρχίσει να μπλέκομαι,σκέφτομαι να φορέσει κάποιον amd
επεξεργαστή.Κάποιον Α8 ή Α10 των 65W.Κατ'αρχήν θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας για τους επεξεργαστές αυτούς σε
περιορισμένους χώρους όπως ένα mini itx κουτί και με μειωμένα αποθέματα ισχύος δεδομένων των μικρής ισχύος τροφοδοτικών
των κουτιων αυτών!Βλέπω κάτι κουτιά με 60-80W τροφοδοτικά!Φαντάζομαι ότι δεν μπορούν να δουλέψουν τους επεξεργαστές
αυτούς με 65W την μικρότερη κατανάλωση έτσι?
Για βοηθήστε λίγο ρε παιδιά!

Ξεκίνα ανάγνωση σε αυτό το θέμα! -> http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/82601-Μini-ITX-HTPC-systems

υπάρχουν κουτιά mini itx για όλα τα γούστα...

Αν το μέλημα σου είναι η αισθητική,ρίξε μια ματιά και σε αυτό.
Βέβαια οι επιλογές είναι περιορισμένες σε σχέση με το hardware αλλά στέκεται σε κάθε περιβάλλον.(Γούστα είν' αυτά βέβαια...)

Κάνε υπομονή και αγόρασε τον Οκτώβρη τους νέους NUC με τους Haswell επεξεργαστές ....

Re: Απάντηση: Επιλογή κουτιού mini itx

Αν το μέλημα σου είναι η αισθητική,ρίξε μια ματιά και σε αυτό.
Βέβαια οι επιλογές είναι περιορισμένες σε σχέση με το hardware αλλά στέκεται σε κάθε περιβάλλον.(Γούστα είν' αυτά βέβαια...)

Ωραίο αλλά όπως λες περιοριστικό hardwarικά και τσοχτερό στην τιμή.
Ωραίο όμως!!

Re: Απάντηση: Επιλογή κουτιού mini itx

Κάνε υπομονή και αγόρασε τον Οκτώβρη τους νέους NUC με τους Haswell επεξεργαστές ....

Και αυτό παίζει.Ούτως ή άλλως δεν βιάζομαι.
Κανω τη δουλειά μου με ένα turboX player