- 6 December 2006
- 73
γεια χαρα θελω βοηθεια μιας και εχω μεινει περιπου ενα χρονο εξω απο την αγορα και δεν ειμαι καλα ενημερωμενος.
ψαχνω για μια lcd 42-46'' και σε τιμη 2000 πανω κατω.
επισης με ενδιαφερει και μια lcd 32 '' μεχρι 1300-1500 ευρω.
ξερω οτι στα χρηματα που διαθετω για 32 , θα βρω καλες lcd σχετικα.
το προβλημα ειναι οι 42-46 ιντσες.
δεν μπορω να διαθεσω παραπανω απο 2000 ευρω, +-.
θελω, οσον το δυνατον, τα χρηματα για την μεγαλη lcd να πανε για την ποιοτητα εικονας τοσο για tv οσο και για dvd.
οσον αφορα την αναλυση, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι true hd 1920x1080, συμβιβαζομαι και σε μικροτερη αναλυση, αφου οπως εχω διαβασει το 1920 δεν αποδιδει και πολυ καλα στο σημα tv σε φθηνα ειδικα μοντελα lcd.
ετσι, θελω συμβουλες για επιλογη ειδικα της 42-46αρας.
το πολυ πολυ, να κοψω απο τα 1500 της 32αρας (να παρω φθηνοτερη) και να δωσω κατι παραπανω απο 2000 για την 42-46.
παντα με γνωμονα οτι η αγορα δεν μπορει να περιμενει και με τα υπαρχοντα μοντελα, ποιες μου προτεινετε ?
εννοειται οτι με ενδιαφερει να μην βγαζει προβληματα οσον το δυνατον και να εχει διπλο δεκτη tv για pip,pap,split 2 εικονων ταυτοχρονα.
οσον αφορα τις συνδεσεις αρκει να καλυπτει τα εντελως βασικα.
αν υπαχει καποιο αξιολογο μοντελο στις 32'' (μιας και οι 32αρες παιζουν καλυτερα λογω μεγεθους οθονης) κατω απο 1500 ευρω, να το κοιτουσα για να εδινα πιο πολλα απο 2000 ευρω για την μεγαλη.
ευχαριστω εκ των προτερων
ψαχνω για μια lcd 42-46'' και σε τιμη 2000 πανω κατω.
επισης με ενδιαφερει και μια lcd 32 '' μεχρι 1300-1500 ευρω.
ξερω οτι στα χρηματα που διαθετω για 32 , θα βρω καλες lcd σχετικα.
το προβλημα ειναι οι 42-46 ιντσες.
δεν μπορω να διαθεσω παραπανω απο 2000 ευρω, +-.
θελω, οσον το δυνατον, τα χρηματα για την μεγαλη lcd να πανε για την ποιοτητα εικονας τοσο για tv οσο και για dvd.
οσον αφορα την αναλυση, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι true hd 1920x1080, συμβιβαζομαι και σε μικροτερη αναλυση, αφου οπως εχω διαβασει το 1920 δεν αποδιδει και πολυ καλα στο σημα tv σε φθηνα ειδικα μοντελα lcd.
ετσι, θελω συμβουλες για επιλογη ειδικα της 42-46αρας.
το πολυ πολυ, να κοψω απο τα 1500 της 32αρας (να παρω φθηνοτερη) και να δωσω κατι παραπανω απο 2000 για την 42-46.
παντα με γνωμονα οτι η αγορα δεν μπορει να περιμενει και με τα υπαρχοντα μοντελα, ποιες μου προτεινετε ?
εννοειται οτι με ενδιαφερει να μην βγαζει προβληματα οσον το δυνατον και να εχει διπλο δεκτη tv για pip,pap,split 2 εικονων ταυτοχρονα.
οσον αφορα τις συνδεσεις αρκει να καλυπτει τα εντελως βασικα.
αν υπαχει καποιο αξιολογο μοντελο στις 32'' (μιας και οι 32αρες παιζουν καλυτερα λογω μεγεθους οθονης) κατω απο 1500 ευρω, να το κοιτουσα για να εδινα πιο πολλα απο 2000 ευρω για την μεγαλη.
ευχαριστω εκ των προτερων