ΕΠΙΛΟΓΗ LED TV

XGEORGE

New member
10 October 2010
60
Καλησπέρα και από μένα. Καλώς σας...εντάχθηκα στο forum..Θα ήθελα την συμβουλή σας σχετικά με την επιλογή LED TV 37'' . Βρίσκομαι ανάμεσα στην philips 8000 & samsung series 6. Δεν κατέχω πολλά πράγματα από προδιαγραφές αλλά η χρήση της θα είναι για θέαση ποδοσφαίρου (και μέσω nova) και κανα dvd. (ίσως και καμιά ταινία μέσω usb από το internet). Με ενδιαφέρει η καθαρότητα εικόνας και λιγότερο του ήχου. Κόστος προς διάθεση περί τα 1000-1200 ευρώ. Εννοείται πως αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση, ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..:2thumb22sup:

Εννοείς την sansung? 46'' την βλέπω μεγάλη. Τώρα έχω 32'' PHILIPS και δείχνει αρκετή για τον χώρο. Πάντως θα το σκεφτώ τώρα που το λες. Αρα samsung προτείνεις...?

Aν σκοπευεις να βλεπεις και HD αυτο ειναι το ελαχιστο μεγεθος για την αποσταση.

Αν θελεις μονο τηλεοπτικο σημα και κανα DVD μπορεις να παρεις και 40-42".

Παντως 37" με τιποτα.

LG 42LE8500 LED TV 42''
Philips 40PFL7605/12 LED TV 40''
Samsung UE40C6510 LED TV 40''
Sony KDL-40EX710 LCD TV 40''

Κάποια από αυτές θα ήθελα να επιλέξω...Υπάρχει άποψη?
ευχαριστώ

Τουλάχιστον 42 και από εμένα .... Έχει δίκιο ο Yperion και ο XGEORGE

Re: Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ LED TV

LG 42LE8500 LED TV 42''
Philips 40PFL7605/12 LED TV 40''
Samsung UE40C6510 LED TV 40''
Sony KDL-40EX710 LCD TV 40''

Κάποια από αυτές θα ήθελα να επιλέξω...Υπάρχει άποψη?
ευχαριστώ

Η Samsung C750 εχει καλυτερη εικονα συνολικα απο ολες αυτες.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. Συμπεραίνω ότι σε γενικές γραμμές υπερτερεί η samsung η εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθένα μας?

Re: Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ LED TV

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.. Συμπεραίνω ότι σε γενικές γραμμές υπερτερεί η samsung η εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθένα μας?

Ναι...απλά μην πάρεις α) led lcd... β) μικρότερη των 46 ιντσών...με αυτά τα χρήματα βρίσκεις και 50''.Και εγώ θα σου πρότεινα την 46C650 ως απλά την καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις...σε καμιά περίπτωση μικρότερη.

Ευχαριστώ για τις προτροπές σας αλλά δεν χωράει εκεί που θέλω να μπεί. 101εκ.πλάτος χ 65εκ. ύψος έχω...οπότε 46αρα μάλλον όχι..