Επιλογή Media Player. (Εντελώς άσχετος, συγνώμη..)

svasil

New member
10 April 2007
33
Samos, Greece
Καλησπέρα σε όλους.
Κάποιος φίλος μου μίλησε για το WD TV Live και είπα είναι καλή ιδέα.
Μετά είπα να διαβάσω στο forum να ενημερωθώ και να δώ τι ακριβώς κάνει.
Αλλά μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο (είμαι άσχετος) και αποφάσισα να πάρω τη βοήθεια όποιου φίλου από σας μπορεί να την έχει διαθέσιμη.

Εχω ένα υπολογιστή και μερικά tera από ματρόσκες και iso, αλλά και αρκετά blurays και θέλω να τα βλέπω σε τηλεόραση προς το παρόν (και αργότερα σε προβολέα) με ένα homecinema παλιό. Τα έχω καταφέρει προς το παρόν, μεταφέροντας εικόνα στην τηλεόραση (UE 55B7000) μεσω HDMI, ήχο στον ενισχυτή με οπτική ίνα και παίζω τα αρχεία με κατάλληλους players παίρνοντας εικόνα 1080p και ήχο DTS ή Dolby Digital.
Εκείνο που είναι βαρετό, είναι το άνοιξε κλείσε τον υπολογιστή και η μεταφορά των αρχείων απο laptop που γίνονται τα download στους δίσκους και στα στικάκια του PC.
Αποφάσισα να πάρω έναν player να του συνδέω απ ευθείας τους εξωτερικούς δίσκους ή τα στικ και γιατί όχι να γίνει δίκτυο με το laptop, το μόνο pc που έχει internet.
Διάβασα στο forum για τα εξής:
1. Netgear NTV550
2. Western Digital TV Live Hub

3. Western Digital TV Live
4. CRYSTAL AUDIO PicoHD

Σας παρακαλώ υποδείξτε μου τί είναι κατάλληλο για μένα από τα παραπάνω, ή πέστε μου αν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος player που να με βοηθάει σε αυτά που περιέγραψα.
Αν έχει βέβαια και άλλες δυνατότητες (άλλου είδους αρχεία ή YouTube κλπ) φυσικά και με ενδιαφέρουν. Σημασία δίνω κα στο γεγονός ότι στο προσεχές μέλλον έχω σκοπό να πάρω προβολέα (είχα ένα sony προϊστορικό, αγορασμένο με δραχμές ακόμη) και με ενδιαφέρει όλα τα προηγούμενα να μπορούν να παίζουν και σε αυτόν, αν και καταλαβαίνω ότι ρόλο θα παίξει και η επιλογή του προβολέα.
Πολλές συγνώμες που σας κούρασα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Svasil

εγω εχω το western digital tv live hub με 55αρα την ιδια μαλλον tv. Απροβληματιστο με πολυ καλη κινηση.Πηρα και το netgear ntv550 αλλα θα παραλαβω σε 3 μερες. Το western tv live ειναι παλιο το απεσυρα , αρα οι επιλογες σου ειναι 1-2-4.Το 3 δεν συγκρινεται με το 2.

Πολύ καλές επιλογές και οι 4
Βρήκες μόνος σου και την σειρά κατάταξης

Αναλυτικά
1.Σε καλύπτει απόλυτα
3.ISO μέσω δικτύου με το live θα έχεις προβλήματα
2.Θεωρώ στα δύσκολα αρχεία μέσω δικτύου τα ίδια προβλήματα με το live θα έχει
4.Δεν θα σου δώσει DTS 5.1

Εγώ θα σου πρότεινα το AcRyan Play!ON HD-mini 2 που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.. (το πρώτο του μοντέλο κυκλοφορεί ήδη και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία..) Θα μπορείς να κάνεις αυτά που θες και με το παραπάνω! Τιμή γύρω στα 109Ε. Βέβαια ρίξε και μια ματιά εδώ:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=68910&highlight=HIMEDIA
Το μόνο του μειωνέκτημα είναι ότι είναι κινέζικο (αμφιβόλου αξιοπιστίας δηλαδή) αλλά απότι λένε οι χρήστες εδώ είναι μια χαρά!! (και γω σκέφτομαι να το πάρω)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μπορούν τα 1. ή 2. να συνδεθούν με ιnternet και να κάνουν download ταινίες; Εχουν τα ίδια σκληρούς δίσκους; (Το TV Live Hub νομίζω πως ναι.)

Απάντηση: Re: Επιλογή Media Player. (Εντελώς άσχετος, συγνώμη..)

Βέβαια ρίξε και μια ματιά εδώ:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=68910&highlight=HIMEDIA
Το μόνο του μειωνέκτημα είναι ότι είναι κινέζικο (αμφιβόλου αξιοπιστίας δηλαδή) αλλά απότι λένε οι χρήστες εδώ είναι μια χαρά!! (και γω σκέφτομαι να το πάρω)

μια χαρά αξιόπιστο είναι, επειδή δεν φορά την σφραγίδα γνωστών εταιριών πάει να πει ότι δεν είναι και καλό?
Λίγη βελτίωση στο λογισμικό του να γίνει και δεν έχει τπτ να ζηλέψει από άλλα ακριβότερα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Μπορούν τα 1. ή 2. να συνδεθούν με ιnternet και να κάνουν download ταινίες; Εχουν τα ίδια σκληρούς δίσκους; (Το TV Live Hub νομίζω πως ναι.)

Torrent client το Netgear δεν έχει. Ούτε το live hub απ´'οτι ξέρω. Το Netgear δεν παίρνει εσωτερικό σκληρό , το Live Hub έρχεται με 1Τ εσωτερικό .

Απλώς θεωρητικά ρωτάω, αν ξέρετε κάποιον player που μπορεί να κατεβάσει και torrent.
Αν τελικά προτιμήσω το Netgear NTV550 θα έχω κάνει καλή επιλογή;

Μια χαρα επιλογη θα εχεις κανει.Σκεψου αν θες και τα popcorn hour A200 και Α210.
Δεν παιζουν full blu ray menu (σιγα τα ωα) , αλλα θα σου παιξουν σχεδον τα παντα, εχουν ενα σκασμο application, δεχονται εσωτερικο δισκο και εχουν και torrent client.

απλά είναι κ θέμα χρημάτων, από τα 100 του wd, πάμε στα 160 του netgear kai sta 200+ για popcorn

καταρχάς ζητάω συγνώμη από τον svasil που μπαίνω σαν κομήτης στο νήμα του.

φίλος ενδιαφέρεται και αυτός για media player το οποίο να υπάρχει όμως σε κάποιο κατάστημα μιας και δεν θέλει να κάνει online αγορές. το netgear δεν το βρίσκει σε κάποιο κατάστημα.

κοιτάζει το med8er 500x χωρίς δίσκο (θέλει μια επιλογή που να δέχεται δίσκο μιας και έχει ήδη εναν 1Τ στον υπολογιστή και δεν θέλει να πάρει εξωτερικό δίσκο -κουτί - θα γίνει μελλοντικά με άλλο δίσκο).

το εχει βρεί 160 ή 170 ευρώ από την αντιπροσωπεία. να το πάρει.?????

ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις πάντα πολύτιμες συμβουλές σας.

Μια χαρα επιλογη ειναι.
ξανά συγγνώμη για το σπαμάρισμα αλλά τώρα μούρθε flash.

vadergr - ένας χρήστης με το ίδιο όνομα σε ένα φόρουμ υπολογιστών πόσα χρόνια πριν δεν θυμάμαι μου είχε προτείνει μια club3d ati 9600xt και με είχε κάνει ευτυχισμένο άνθρωπο μιας και τότε το όνομα club 3d δεν ήταν γνωστό σαν μάρκα. η καρτούλα λειτουργεί ακόμα.

μάλλον πρέπει νασαι ο ίδιος. τον παίρνω τηλέφωνο to φίλο να πάρει το player.

Μαλλον εγω θα ειμαι αν αναφερεσαι σε pctech.gr, thelab.gr ,pctechnology.gr.
To mede8er ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις που δεχονται εσωτερικο δισκο.
Διαφορετικα θα πρεπει να σκεφτεις το popcorn hour A200 σε αγορα απο το εξωτερικο.Θα προτιμουσα το popcorn αλλα ειναι ακριβοτερο (εστω και για 30ε) και το μονο που θα σου προσφερει ειναι ο πιο γρηγορος επεξεργαστης, αρκετα πιο πολλα applications , και το αριστο (αν και χρονοβορο) support που εχει η εταιρεια.

αναφέρομαι στο thelab.gr
δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς από το εξωτερικό και αυτό είναι ένα πρόβλημα. από την άλλη είδαμε το review σου στο 400αρι μας φάνηκε οκ.
δουλεύει 2 στενά κάτω από την twindigital και υπάρχει ετοιμοπαράδοτο το 500αρι. πάει πληρώνει το παίρνει και καθάρισε.

Να παει να το παρει.Πολυ καλο μηχανημα.Να βεβαιωθει ο φολος σου οτι ειναι το καινουργιο rev με τον 1073+ και οχι με το παλιο 1073.Η διαφορα τους ειναι μονο στο hd audio.

Να παει να το παρει.Πολυ καλο μηχανημα.Να βεβαιωθει ο φολος σου οτι ειναι το καινουργιο rev με τον 1073+ και οχι με το παλιο 1073.Η διαφορα τους ειναι μονο στο hd audio.

:worshippy:

Γειά σας
Επιστρέφω πάλι, γιατί εκεί που είπα ότι κατέληξα, κάποια λινκ που μου έστειλαν φίλοι, με έκαναν να ξαναγυρίσω στις ...ερωτήσεις!
Αναφέρομαι στα HIMEDIA 300A+ και popcorn hour A200 ή Α210.
Επειδή οι σελίδες στα λινκ είναι από 50 έως 70 και επιπλέον είναι σε βάθος χρόνου, με ενδιαφέρει μετά από τα τεστ και τις μετρήσεις, ΣΗΜΕΡΑ τι κάνουν αυτοί οι players ως πρός τα εξής:
1. Αν παίζουν όλα τα αρχεία εικόνας.
2. Αν παίζουν όλα τα αρχεία ήχου.
3. Αν έχουν ή δέχονται σκληρό δίσκο
4. Αν μπαίνουν στο Internet και κάνουν download.
5. Αν έχουν φιλικότητα στην εγκατάσταση και χρήση (χρήστες γυναίκες και παιδιά)
6. Και τέλος αν παρουσιάζουν κάποια προβλήματα που θέλουν ειδικές γνώσεις για να λυθούν και αν τελικά... λύνονται.

Στις πιο πάνω παρατηρήσεις προσθέστε και το Netgear NTV550 για το οποίο από τα προηγούμενα ποστ έχω μάθει κάτι...
Ευχαριστώωωωω