Επιλογή Media Player..

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

eemix

New member
14 May 2008
44
USA
Καλησπέρα σε όλους.
Ο αδελφός μου είναι κάτοχος ενός WD Live αλλά επειδή τρώει κάποια κολλήματα θέλει να το αλλάξει.
Κυρίως βλέπει ταινίες σε projector .....
Η ερώτηση τελικά είναι ποιο να πάρει?.. Έχω ρίξει αρκετές ματιές εδώ (είμαι και εγώ κάτοχος του Matchbox της Crystal Audio) αλλά δεν έχω βγάλει συμέρασμα.
Παράμετροι: Να αναπαράγει όσο γίνεται καλύτερα και απροβλημάτιστα την ταινία (απόδοση χρωμάτων, ήχου) όποιας κωδικοποίησης mkv αρχεία, που κατά κύριο λόγο του δίνω σε USB disks ή sticks, να έχει όμορφο menu (ελληνικό ή αγγλικό δεν έχει σημασία) με απόδοση όλων (αν γίνεται), των χαρακτήρων της ονομασίας της ταινίας, preview αυτής, να υπάρχει τώρα ή το πολύ σε 1 μήνα στην ελληνική αγορά και τέλος να έχει καλή υποστήριξη από firmwares.
Δεν ενδιαφέρει η δυνατότητα δικτύωσης, ασύρματης ή μη (αν το παρέχει σαφώς και δεν απορρίπτεται).
Κόστος μέχρι 200 το πολύ, ξεκινώντας από χαμηλότερα φυσικά....
Ευχαριστώ προκαταβολικά.....

Από απόκριση στο τηλεχειριστήριο πως πάει? (Φαντάζομαι η απάντηση θα έχει να κάνει από πρότερη εμπειρία σε Xtreamer)

Last edited:
Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την αμεσότητα (σαν να κάνω live chat) και συγνώμη για τις συνεχόμενες ερωτήσεις.
Το τηλεχειριστήριο θα πιάνει δηλαδή από 5 με 6 μέτρα και γωνία 35 περίπου μοιρών?
Και τέλος η usb 3 θύρα, γιατί έχει αυτή τη μορφή, σαν αυτή των εκτυπωτών? (θα θέλει ειδικό USB 3 καλώδιο....)

Κατ'αρχάς ευχαριστώ για την αμεσότητα (σαν να κάνω live chat) και συγνώμη για τις συνεχόμενες ερωτήσεις.
Το τηλεχειριστήριο θα πιάνει δηλαδή από 5 με 6 μέτρα και γωνία 35 περίπου μοιρών?
Και τέλος η usb 3 θύρα, γιατί έχει αυτή τη μορφή, σαν αυτή των εκτυπωτών? (θα θέλει ειδικό USB 3 καλώδιο....)

1) Θα πιάνει
2) To Usb καλώδιο το έχει μέσα το κουτί.