Επιλογή μεγέθους και προτάσεις αγοράς

santos

New member
28 January 2018
29
Καλησπέρα σε όλους!

Χρειάζομαι τα φώτα σας μιας κ βρισκομαι σε μεγάλο διλημμα...

Εχω μια Samsung 40'' HD δεκαετίας αυτή την στιγμή στο σαλόνι και οπως καταλαβαινετε πάμε για αντικατασταση.

Η απόσταση της ΤV από τον καναπε ειναι στα 3-3.10μ.

Αρχικά σκεφτομουν για 65 αλλα βλέποντας λιγο το rtings βλέπω οτι πρεπει να παω σε 75 ιντσες.

Φοβαμαι ομως οτι ισως ειναι υπερβολη χωρια τα +/-1000 ευρώ επιπλέον που θα πρέπει να διαθέσω.

A)Θεωρείτε θα είμαι καλυμμενος με τις 65 ιντσες η να κοιτάξω για παραπάνω ?

B)Επισης συγκεκριμένα κοiτάζω αυτό το μοντέλο... υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση για 1500-2000 ευρω ?

http://www.samsung.com/gr/tvs/uhd-premium-mu7002/UE65MU7002TXXH/

Προοριζεται για Νetflix, Cosmote/Nova και ταινίες.

Αναμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σας

Sony κοιταξες; εχει καλες κριτικές η σειρα 85 αλλα πλεον οι τιμες ανεβηκανε απο τα Χριστουγεννα σε ολες! Εγω θα περιμενα τυχόν προσφορες παντως

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπερβολή θα ήταν μια 65" ή 75", στα τρία μέτρα, αν προοριζόταν για θέαση τηλεοπτικού σήματος. Ιδανική λύση θα είναι μια 65" OLED, όμως για την ώρα είναι αρκετά πιο πάνω από τα 2000 ευρώ. Ίσως κοντά στο καλοκαίρι και ελέω μουντιάλ - αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε - προκύψει κάποια καλή προσφορά σε περσινό μοντέλο.

Re: Απάντηση: Επιλογή μεγέθους και προτάσεις αγοράς

Υπερβολή θα ήταν μια 65" ή 75", στα τρία μέτρα, αν προοριζόταν για θέαση τηλεοπτικού σήματος. Ιδανική λύση θα είναι μια 65" OLED, όμως για την ώρα είναι αρκετά πιο πάνω από τα 2000 ευρώ. Ίσως κοντά στο καλοκαίρι και ελέω μουντιάλ - αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε - προκύψει κάποια καλή προσφορά σε περσινό μοντέλο.

Μιχαλη θεωρεις πως θα επρεπε να παω σε 55'' ? Με προβληματισες αρκετα...

Η 55' είναι μικρή για να δεις λεπτομέρεια από απόσταση 3μ. Η 65' είναι μεγάλο μέγεθος αλλά χρειάζεται και καλό υλικό αλλιώς θα φαίνονται πιξελς. Διαλέγεις και περνεις. Την 65' θα την ευχαριστηθεις περισσότερο κατά τη γνώμη μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή μεγέθους και προτάσεις αγοράς

Μιχαλη θεωρεις πως θα επρεπε να παω σε 55'' ? Με προβληματισες αρκετα...

Αντιθέτως, εφόσον δεν αναφέρεις παρακολούθηση τηλεοπτικού σήματος ως την κύρια χρήση, οι 65" και άνω είναι η πιο σωστή επιλογή. Αν ήταν στα 2.5 μέτρα η απόσταση, θα είχες και το δίλημμα 55" OLED ή 65" LCD, εφόσον το budget οριοθετείται στα 2000 ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν θες να περιμένεις μετά το τέλος των υφιστάμενων εκπτώσεων (στο τέλος Φεβρουαρίου), οι λύσεις που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι οι καλύτερες. Εννοείται πως μπορείς να βολευτείς και με μια Sony XE85xx, αν πετύχεις κάποια κάτω από 1500 ευρώ.