Επιλογή Monitor TV

tVidas

New member
24 June 2011
7
Ψαχνω φτηνη tv που να την χρησιμοποιω κατα 90% ως οθονη για τον υπολογιστη.

Νομιζω για να μου βγαζει στην εξοδο απο 75Ηz και πανω, πρεπει να κοιταω τουλαχιστον για 100Hz ...ετσι?

_Διαθετω 400 ζορι ως τα 500 το πολυ...
Αποσταση θεασης ~ 2μετρα

Στα ~ 400 απ´οτι βλεπω... εχω να διαλεξω αναμεσα στις:
LG 32LD550 32''
και στην:
LG 32LE5300 32"

Ποια ειναι η καλυτερη, για την δουλεια που τη θελω, και στα τηλεοπτικα για κανα ματσακι οταν τυχει...

...Ηθελα οσο το δυνατο μεγαλυτερη, εστω στις 42'' αλλα η μονη που βλεπω (στα χρηματα που προαναφερω) αυτη τη στιγμη στα 100Hz ειναι η Panasonic TX-L42S20E 42"

...Αυτη λεει τιποτα?

Η γνωμη μου ειναι μακρια απο Panasonic.Ειμαι παθων για αυτο το λεω.Γιατι δεν βλεπεις και σε samsung κατι?

Η γνωμη μου ειναι μακρια απο Panasonic.Ειμαι παθων για αυτο το λεω.Γιατι δεν βλεπεις και σε samsung κατι?
τι προβλημα ειχες με την Panasonic
εχω ακουσει πως δεν δινει βαρυτητα στις lcd της αλλα δεν ξερω κατι παραπανω

Σε samsung τωρα να δωσω 50 με 100 παραπανω απο την lg για να μου δωσει usb και λιγο καλυτερη εικονα....
Θα προτιμουσα με αυτα τα μεγαλυτερη....
σ'ευχαριστω

...Αμα υπηρχε τωρα η Samsung LE32C650 32'' σε καλυτερη τιμη δε θαλεγα οχι, αλλααπο 350 που την ειχαν πριν λιγες μερες να σταξω τωρα 100με 150 παραπανω δε μου πολυκαθεται!!!

την Panasonic TX-L42S20E 42" την ξεχναω ετσι?

Για τις 2 lg που αναφερω, ποια ειναι καλυτερη για τo pc

ακομα λετε να πεσει η τιμη της LG 42LD550 42" παρακατω?
(καθαρα οχι με μεταφορικα και τετοια-συνολο=τα κερατα του )!!!

ακομα2 οι πλασμα δεν κανουν ε?

Γενικα για χρηση ως μονιτορ συστηνονται κυριως τηλεορασεις 50 Hz ωστε να μην εχουν output lag.

Η Samsung C530 και η LG LD450 εχουν γυρω στα 15 ms που θεωρειται πολυ καλος χρονος. Οι 100αρες LG εχουν απο 30 ms και πανω.

Στην πλεοψηφια των τηλεορασεων αν δηλωσεις οτι η θυρα HDMI ειναι εισοδος PC τοτε απενεργοποιουνται τα 100 Hz.

Τα 100 Hz ομως χρησιμευουν για γρηγορα sport οπως το ποδοσφαιρο οποτε κρινε τι σε ενδιαφερει περισσοτερο και προχωρα αναλογα.

Αν ειναι μικρη η διαφορα στην τιμη με την C530 γιατι οχι?

Απλως βλεπω οτι ξεπερναει τα 500 ευρω στα περισσοτερα καταστηματα.

Και οι 2 πρωτοι στη λιστα "καλα μαγαζια" ειναι.

Και οι 2 πρωτοι στη λιστα "καλα μαγαζια" ειναι.
χμμ θα ρωτησω και για μεταφορικα, γιατι δε νομιζω να χωραει στ'αμαξι

...Να πεσουν κ'αλλο οι τιμες αυτες τις μερες παιζει? αλλα ποος ξερει...
----
_Παω να δω τι θα δω την Τριτη και αν ειναι ξαναγραφω
και αν υπαρχει καμια νεα.. προσφορα ως τοτε βαλτε κανα μνμ

1000 ευχαριστω

Last edited:
Καλή για μόνιτορ είναι και η Panasonic TX-L32E30E γύρω στα 500, έχει lag απο τα πιό χαμηλά, απ´ότι θυμάμαι ενα Ιταλικό σάϊτ που είχε συγκριτικο.
Πρό δυο εβδομάδων το e-shop είχε την 46c530 550 ευρά πάντως..