Επιλογή Νέας 40αρας ή 42άρας PS3

Το εισερχόμενο σήμα από μια κονσόλα ή υπολογιστή είναι στα 60 Hz. Οπότε δεν έχει και τόση σημασία αν είναι 50 ή 100. Αν βρίσκεις παρ' όλα αυτά 100 Hz τηλεόραση με lag στα 30-40 ms εννοείται πως είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με μια 50 Hz. Εγώ προσωπικά σε παιχνίδια ποδοσφαίρου (PES) ενεργοποιώ το Tru Motion γιατί υπάρχει κάποια θολούρα στη γρήγορη οριζόντια κίνηση του πλάνου, όπως και σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν υπάρχει κάποια αξιοσημειωτή αλλαγή στο lag οπότε μου είναι κάτι χρήσιμο.

Κάτι τέτοιο φανταζόμουν και εγώ γιατι στα assassin's creed και uncharted ενεργοποιώ το motionflow. Σε ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Επιλογή Νέας 40αρας ή 42άρας PS3

Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ? :smile: Η συγκεκριμένη είναι στα 50 Hz, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχει χαμηλό lag.

Η LV4500 πέρυσι είχε το χαμηλότερο lag μαζί με την Samsung D550/5000/5500 , στα 15-16 ms.

Οι 3D της LG είχαν έντονο πρόβλημα ενώ φέτος έχουν βελτιωθεί και απλά είναι μέτριες στον τομέα αυτό.

Μεταξύ Philips 42PFL4307H/12, Panasonic TX-L42E5E και LG 42LS5600 ποιά λέτε να διαλέξω ;;
Εμφανισιακά μου αρέσει η LG αλλα αυτό είναι το τελευταίο κριτήριο επιλογής.
Η Panasonic έχει δυνατότερα χαρακτηριστικά απο όλες.
Και οι τρείς, είναι στα λεφτά που θέλω να ξοδέψω ~500 .
Την θέλω ώς οθόνη υπολογιστή (σερφάρισμα,παιχνίδια,ταινίες) και ώς τηλεόραση.

Last edited:
μια χαρα ολες.αρα βουρ με τεστ κινησης κ πατερνς απο εδω μεσα κ τουμπ, στικακι επ ωμου κ πες μου κ μενα τι ειδες κ αποφασισες χαιρετω...
κανεις ιδιοκτητης ηδη????

η ε5 πανυ μαλλον για παραπληροφορηση το κοβω το 150χζ κ μπακ λαιτ νταιναμικ πως το λεει
εψαξα δεν βρηκα κατι συνηθως σε τετιες περιπτωσεις διαιρεις
δηλ αληθινα 50??
καποιος αλλος???