Επιλογή νέας τηλεοράσης. 3D ή LED;

Re: Απάντηση: Re: Επιλογή νέας τηλεοράσης. 3D ή LED;

Επίσης και η διαφορές μεταξύ plasma & lcd πάλι δεν είναι τόσο μεγάλες όσο παλιά.....

Άποψή μου είναι αν κινηθείς σε 40άρα να μην είναι 3D.Είναι πολύ νωρίς και οι ίντσες είναι λίγες.... Καλύτερα να δώσεις τα ίδια λεφτά και να πάρεις μια LCD χωρίς 3D αλλά μεγαλύτερη.

Αν θές 40άρα σόνει και καλά θα δώσεις πολύ λιγότερα και θα σου μείνουν να πάρεις και ένα καλό media player και θα σαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!

Το έπιπλο που θα φιλοξενήσει την νέα τηλεόραση έχει πλάτος 1,30 (σήμερα το μέτρησα πάλι). Η μεγαλύτερη τηλεόραση που μπορώ να βάλω για να μην έρθει και τσίμα τσίμα είναι 42 που έχει πλάτος 1,10. Δεξιά είναι η συρόμενη πόρτα και αριστερά μπαλκονόπορτα -bye-

Από τα reviews που διάβασα η 40άρα 3D της Samsung είναι πάρα πολύ καλή. Δεν βρήκα ακόμη reviews για την LG αλλά αναμένω.

Media player δεν θέλω. Θέλω να παίρνει εξωτερικό σκληρό δίσκο USB που θα γράφω τις σειρές και ταινίες σε HD που κατεβάζω από το Internet. Περιττό έξοδο το Media player.

Τέλος, με τα οικονομικά που πάνε χάλια και οι δουλειές να είναι σε ύφεση και όταν είσαι σε ανασφάλεια ότι μπορεί να μείνεις χωρίς δουλειά στα 42 σου σε κάνει να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά να μπεις σε ένα τέτοιο έξοδο. Πάντως δεν το βάζουμε κάτω. Κάτι θα γίνει σύντομα ελπίζω :drummer:

40C750-40C650,ανάλογα με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις διάλεξε,και οι δύο είναι από τις καλύτερες.

Από τα reviews που διάβασα η 40άρα 3D της Samsung είναι πάρα πολύ καλή. Δεν βρήκα ακόμη reviews για την LG αλλά αναμένω.

Οι 40" ειναι ανεπαρκεις για 3D εκτος και η αποσταση θεασης ειναι κατω απο 1 μετρο...

Αρα αυτος που εγραψε το review αν δεν το επεσημανε δεν εχει γνωση του αντικειμενου...

Το έπιπλο που θα φιλοξενήσει την νέα τηλεόραση έχει πλάτος 1,30 (σήμερα το μέτρησα πάλι). Η μεγαλύτερη τηλεόραση που μπορώ να βάλω για να μην έρθει και τσίμα τσίμα είναι 42 που έχει πλάτος 1,10. Δεξιά είναι η συρόμενη πόρτα και αριστερά μπαλκονόπορτα

Η Pioneer KR-500A είναι 50 και έχει ολικό πλάτος 1,25μ. Οπότε σε παίρνει από αυτήν την άποψη να πάρεις κάτι παραπάνω....

Τέλος, με τα οικονομικά που πάνε χάλια και οι δουλειές να είναι σε ύφεση και όταν είσαι σε ανασφάλεια ότι μπορεί να μείνεις χωρίς δουλειά στα 42 σου σε κάνει να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά να μπεις σε ένα τέτοιο έξοδο. Πάντως δεν το βάζουμε κάτω. Κάτι θα γίνει σύντομα ελπίζω :drummer:

50άρα 50S20 889 EURO..... Κινείσου εκεί και μην κυνηγάς το 3D ακόμα. Είναι πολύ νωρίς, δεν υπάρχει υλικό που να δικαιολογεί το κόστος συν το ότι οι ίντσες είναι πολύ λίγες. Είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν θα το ευχαριστηθείς. Πήγαινε να δείς και FNAC, Κωτσόβολο κλπ κάτι θηρία 55άρες να παίζουν 3D και θα καταλάβεις ότι οι 40 είναι σαν να μην υπάρχουν....

Όσο αφορά τη διάρκεια ζωής των οθονών ποια διαρκεί περισσότερο; Η πλάσμα, η LCD ή η LED;

Όσο αφορά τη διάρκεια ζωής των οθονών ποια διαρκεί περισσότερο; Η πλάσμα, η LCD ή η LED;

Φίλε μου δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι τα τελευταία panel plasma της Panasonic κρατάνε περί της 100.000 ώρες λειτουργίας μέχρι να υπάρχει πτώση της απόδοσης λειτουργίας τους. Υποθέτω ότι και οι άλλοι κατασκευαστές κάπου εκεί γύρω παίζουν.

Επίσης δεν υπάρχουν τηλεοράσεις LCD και τηλεοράσεις LED. Υπάρχουν μόνο τηλεοράσεις LCD με φωτισμό LED αντί για CCFL. Τώρα ο φωτισμός LED παίζει. Μπορεί να είναι edge led, local dimming κλπ κλπ. Food for thought για τον πωλητή που προσπαθεπί να σου πασάρει ότι να ναι και δεν έχει ιδέα γιατί πράγμα μιλάει.....

Οι plasma έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια ''ζωής'' οι υπόλοιπες μέχρι 35.000 ώρες κατά μέσο όρο.

Re: Απάντηση: Επιλογή νέας τηλεοράσης. 3D ή LED;

Οι plasma έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια ''ζωής'' οι υπόλοιπες μέχρι 35.000 ώρες κατά μέσο όρο.

παιδιά μην λέμε πάλι τα ίδια, δεν αποδεικνύεται αυτό από πουθενά.
Υπάρχουν μόνο αλληλοσυγκρουόμενα δελτία τύπου εταιρείων.
Η σωστότερη απάντηση είναι ότι με σωστή χρήση, όλες οι τηλεοράσεις κρατάνε τόσο που όταν θα αναγκαστείς να τις αλλάξεις, θα´ναι τεχνολογικά απολιθώματα.

κατα τα άλλα, συμφωνώ ότι 3d 40' δεν αξίζει καθόλου

Τελος πάντων. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν βλέπω να αλλάζω την Philips για την ώρα εκτός κι αν καεί και δεν συμφέρει να την φτιάξω. Οσο για τα ψηφιακά και τα HD τα βλέπω στο 24άρι monitor στο PC μου.

Η διαρκεια ζωης του πανελ θεωρητικα ειναι απο 30,000-100,000 ωρες...πρακτικα θα εχεις αλλαξει τηλεοραση η θα εχει χαλασει πολυ νωριτερα ...

Τελος πάντων. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν βλέπω να αλλάζω την Philips για την ώρα εκτός κι αν καεί και δεν συμφέρει να την φτιάξω. Οσο για τα ψηφιακά και τα HD τα βλέπω στο 24άρι monitor στο PC μου.

Για ποιον λογο? Με 400-500 ευρω παιρνεις μια πλασμα 42" , και πολυ καλη εικονα θα εχεις και δεν θα ξοδευτεις...

Ασε τα 3D , LED κτλ. για αργοτερα οταν τελειοποιηθει η τεχνολογια και πεσουν και οι τιμες σε λογικα επιπεδα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Επιλογή νέας τηλεοράσης. 3D ή LED;

Η διαρκεια ζωης του πανελ θεωρητικα ειναι απο 30,000-100,000 ωρες...πρακτικα θα εχεις αλλαξει τηλεοραση η θα εχει χαλασει πολυ νωριτερα ...

Για ποιον λογο? Με 400-500 ευρω παιρνεις μια πλασμα 42" , και πολυ καλη εικονα θα εχεις και δεν θα ξοδευτεις...

Ασε τα 3D , LED κτλ. για αργοτερα οταν τελειοποιηθει η τεχνολογια και πεσουν και οι τιμες σε λογικα επιπεδα...

Συμφωνώ,δεν χρειάζεται να είναι LED,και σίγουρα δεν σημαίνει πως θα δείχνει καλύτερα από μια πλάσμα ή LCD,οι πλάσμα μάλιστα μπορούν να αποδώσουν καλύτερη εικόνα σε σχέση με μια μέση lcd.