- 23 November 2009
- 9
Καλησπερα και καλως σας βρηκα σαν νεο μελος..
ασχολουμαι αρκετα χρονια επαγγελματικα με τον ηχο αλλα στα αυτοκινητα.
δυστυχως με ηχοσυστηματα σπιτιου δεν εχω τοσες πολλες γνωσεις και εμπειρια..
θα ηθελα να ξεκινησω σιγα σιγα να στηνω ενα home cinema..
τα πραγματα που εχω αυτη την στιγμη ειναι η τηλεοραση απο την οποια ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και το SONY PS3 το οποιο το χρησιμοποιω για ταινιες BLU-RAY
θα ηθελα να με βοηθησετε με καποιες γνωμες στην επιλογη ενος ενισχυτη εως 1600 ευρω
τι πρεπει να προσεξω?
προσωρινα για οικονομικους λογους θα παιξω με καποια ηχεια ιδιοκατασκευη αποτελουμενα απο μεγαφωνα της peerless και vifa αλλα σε σωστες καμπινες και με αρκετα καλα crossover..(120W RMS - 8ohm)
να τονισω επισης οτι το subwoofer ειναι χωρις built-in ενισχυτη οποτε πρεπει να οδηγηθει απο τον ενισχυτη
αυτα ειχα να πω και ελπιζω να μην σας κουρασα..
σας ευχαριστω εκ των προτερων
Δημητρης
ασχολουμαι αρκετα χρονια επαγγελματικα με τον ηχο αλλα στα αυτοκινητα.
δυστυχως με ηχοσυστηματα σπιτιου δεν εχω τοσες πολλες γνωσεις και εμπειρια..
θα ηθελα να ξεκινησω σιγα σιγα να στηνω ενα home cinema..
τα πραγματα που εχω αυτη την στιγμη ειναι η τηλεοραση απο την οποια ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και το SONY PS3 το οποιο το χρησιμοποιω για ταινιες BLU-RAY
θα ηθελα να με βοηθησετε με καποιες γνωμες στην επιλογη ενος ενισχυτη εως 1600 ευρω
τι πρεπει να προσεξω?
προσωρινα για οικονομικους λογους θα παιξω με καποια ηχεια ιδιοκατασκευη αποτελουμενα απο μεγαφωνα της peerless και vifa αλλα σε σωστες καμπινες και με αρκετα καλα crossover..(120W RMS - 8ohm)
να τονισω επισης οτι το subwoofer ειναι χωρις built-in ενισχυτη οποτε πρεπει να οδηγηθει απο τον ενισχυτη
αυτα ειχα να πω και ελπιζω να μην σας κουρασα..
σας ευχαριστω εκ των προτερων
Δημητρης