Επιλογή ολοκληρωμένου Yamaha και ηχείων σε συνδυασμό με Dual πικαπ

Re: Επιλογή ολοκληρωμένου Yamaha σε συνδυασμό με Dual πικαπ

Γιατι κολλατε με τα κλισέ?

Απάντηση: Επιλογή ολοκληρωμένου Yamaha σε συνδυασμό με Dual πικαπ

Γενικά τα klipsch θέλουν προσοχή στο ματσάρισμα με ενισχυτή.
Εγώ αν δεν άκουγα κάτι στον χώρο μου με τα ηχεια μου, δεν θα το αγόραζα.
Κ δεν ειναι απαραίτητο να πας για συνδυασμό τώρα.
Πήγαινε πρωτα για ενισχυτή κ μόλις μαζέψεις κανα φράγκο επιπλέον πας για το πικαπ που θες, το dac κτλ.

Re: Απάντηση: Επιλογή ολοκληρωμένου Yamaha σε συνδυασμό με Dual πικαπ

Καλημέρα σε όλους του φίλους.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Λοιπόν μετά από ένα μίνι μαραθώνιο με γνωστό του γνωστού κατάφερα και άκουσα σε παρόμοιο χώρο με τον δικό μου τον Sansui μου και τον A-S2000 με τα Acoustic Energy AE-1 αλλά και τον A-S2000 με τα Klipsch στο σπίτι μου.
Ουσιαστικά έγινε ένα πήγαινε-έλα με τράμπα τους ενισχυτές.

Το συμπέρασμα...όταν κάνεις σχέδια (και δεν έχεις ακούσει και πολλά) ο θεός γελάει...
Πάω για ηχεία, πράγμα που δεν είχα προϋπολογήσει και κατα συνέπεια μάλον για φθινότερο ενισχυτή, εκτός και αν καταφέρω και κόψω κάτι από τον προϋπολογισμό των ηλεκτρικών για το σπίτι.

Τον A-S2100 δεν νομίζω να καταφέρω να τον ακούσω κάπου, αλλά συνεχίζω να επιμένω σε Yamaha, Θα προσπαθήσω να ακούσω και λάμπα αλλά δεν νομίζω ότι είμαι τόσο μερακλής.

Γνωρίζει κάποιος φίλος αν ο A-S2000 με τον 1000 έχουν ως μόνη διαφορά το balanced? Κάποιοι αυτό υποστηρίζουν διαβάζοντας στο διαδίκτυο και κάποιοι άλλοι χωρίς ναι χρησιμοποιούν το balanced υποστηρίζουν ότι έχουν άλλο ήχο.

Oπότε πρέπει να αλλάξουμε τον τίτλο του νήματος. Τι ποσό σκοπεύεις να διαθέσεις για ενισχυτή και ηχεία;

Τι έγινε με τα ηχεία; Ο συνδυασμός με ενισχυτή δεν σου άρεσε ή άκουσες κάποια άλλα και κόλλησες;

Ο 2000 εκτός από τις balanced συνδέσεις έχει και καλύτερα υλικά στην τροφοδοσία. Πράγμα που τον κάνει ικανό να οδηγήσει πιο δύσκολα ηχεία. Όλα αυτά με ονομαστικά ίδια βατ

Ο τίτλος θα μπορούσε να μείνει ό ίδιος καθώς να προστεθεί το θέμα για ηχεία.
Ήλπιζα ότι θα έβρισκα τον A-S2100 στα 1900 μετρητα. Οπότε τώρα υποθέτω η αναλογία είναι 1000 περίπου για ηχεία και 900 μετρητά για ενισχυτή.
Από ηχεία έχω δεί τα chario delphinous τα οποία υπάρχουν σε δελεαστική τιμή, οπότε αν καταλήξω εκεί αυτό θα άλλαζε τις ισσοροπίες με κάτι παραπάνω για τον ενισχυτή (ή πιο κοντά στο καλύτερο Dual) και μία σχετική ισορροπία στην δυναμική μεταξύ τους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Georgesod;Τι έγινε με τα ηχεία; Ο συνδυασμός με ενισχυτή δεν σου άρεσε ή άκουσες κάποια άλλα και κόλλησες;.[/QUOTE said:
Θα έλεγα και τα δύο George.

Τα δελφίνια πρέπει να τα ακούσεις οπωσδήποτε. Στην κατηγορία τιμής που παίζουν τώρα (αν ισχύει ακόμα το 40% από chario) δεν έχουν αντίπαλο. Τα έχω στην κατοχή μου 4 μήνες περίπου και μάλλον θα αργήσω πολύ να τα αποχωριστώ.... Απλά θέλουν ενισχυτή με καλά ρεύματα καθώς πέφτουν χαμηλά σε Ω

Καπου σε αγγελία ή εδω ή σε αλλο forum ειδα χτες εναν yamaha a-s2000 στα 950 . Για ριξε μια ματια!

Φίλε μου κράτα τα ηχεία σου, είναι πολύ καλά. Πήγαινε να ακούσεις τον ολοκληρωμένο λαμπάτο των τσακιρηδαίων. Είναι πολύ καλός και εξήγησε στα παιδιά τί και πώς το θές, ίσως να μπορούν να σου φτιάξουν τον ενισχυτή στα μέτρα σου. Είναι αμαρτία να μην ακούσεις μια καλή λάμπα στα χρήματα που δίνεις.

Επίσης σε καλή λάμπα θα άκουγα και αυτόν : http://www.ekcoaudio.com/Newsdetail.html