ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΘΟΝΗΣ

Εγω θα προτιμουσα την δοκιμασμενη απο φιλους screenline. Αν δεν απατωμαι για τις ιντσες που θελεις μιλαμε για τη screenline fashion 270.

Last edited:
Εχω μια screenline με εντατηρες και ειμαι απολητα ικανοποιημενος,
αν ηταν να παρω σταθερη παλι σε screenline θα κατεληγα μιας και ειναι πλεον πολυ δοκιμασμενες οθονες στην Ελλαδα.

Εχω μια screenline με εντατηρες και ειμαι απολητα ικανοποιημενος,
αν ηταν να παρω σταθερη παλι σε screenline θα κατεληγα μιας και ειναι πλεον πολυ δοκιμασμενες οθονες στην Ελλαδα.
Πρεπει να εχουμε την ιδια. Screenline jago εχω. Πολυ ευχαριστημενος. Σε 5 χρονια εχει ψηλωσει μονο 1,5 ποντο :flipout:
Αν δε μενει πολυ ανοιχτη δεν ξεχειλωνει. Θεαση ταινιας και μαζεμα.

Εγω εχω το home vision 110'' εδω και ενα χρονο αψογη λειτουργια,
τωρα αν ξεχειλωση 1 ποντο εε δε βαριεσε,το θεμα ειναι να ειναι καθρεπτης οπως τωρα.Ολα καλα...

-VUTEC ELECTRIC- ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΗ ΖΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ 1200 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΡΑΒΟΠΑΝΟ.

Υπάρχει σίγουρα στην Ελλάδα το φορτηγάκι που την έφερε ήταν μιας εταιρείας του χώρου πολύ μεγάλης, γνωστής και σοβαρής εταιρίας με έδρα τα Σπάτα ή την Παλλήνη αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ την επωνυμία.

Θα ήθελα κι εγώ να μάθω πού μπορώ να βρώ Screenline στην Ελλάδα!

Ευχαριστώ,

Μία VUTEC που αγόρασα πριν αρκετά χρόνια πάντως, κατόπιν συμβουλών που δέχθηκα από μέλη του πάλαι ποτέ avforum, κατέληξε στα σκουπίδια..

Ζάρες από την πρώτη μέρα..

Το ωραίο είναι ότι πείστηκα από το μαγαζάτορα ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί με το χρόνο...

Εχω και εγώ VUTEC electric 123 εδώ και 5 περίπου χρόνια και είναι άψογη από κάθε άποψη (και χωρίς ζάρες φυσικά). Ήταν όμως αρκετά ακριβή - περίπου 2000 . Αντιπρόσωπος τότε ήταν η Audio – Visual.

Πάντως για τις ζάρες η γνώμη μου είναι ότι περισσότερο φταίει η τοποθέτηση. Η Οθόνη πρέπει να τοποθετηθεί απολύτως οριζόντια – με αλφάδι χωρίς ούτε μία μοίρα απόκλιση. (ΔΙαφορετικά ξετυλίγεται / τυλίγεται υπό γωνία και αρχίζουν τα προβλήματα με τις ζάρες)
Φυσικά αποκλείεται το ταβάνι να είναι απόλυτα οριζόντιο- χαρτί, οπότε πρέπει να μεσολαβήσουν (ίσως) μικροί αποστάτες ( στις θέσεις στήριξης) ώστε να είναι απόλυτα οριζόντια η οθόνη.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Να ρωτήσω κι εγώ
γιατι βρίσκομαι στην διαδικασία σχεδιασμού της γυψοσανίδας;;;

Για ηλεκτρική οθόνη προβολής στις 100 ίντσες για προβολή απο τα 4 μέτρα με έναν Epson TW3200/3600 ή Benq1000+ γυρω στο 500άρι τι μπορείτε να προτείνετε;;;

Έχω δει διάφορες μάρκες αλλα δεν το κατέχω το θέμα δυστυχως
και θα ήθελα να μάθω για να προχωρήσω στην αγορά και να στήσω γυψοσανίδα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

:afro: