επιλογη πιατου

Στον δέκτη.
Στις ρυθμίσεις diseqc επέλεξε "μη στάνταρ ρύθμιση"
Στη θέση lnb1 όρισε diseqc 1.2 και input1 σε κάποιον δορυφόρο του τόξου που λαμβάνεις. Αυτόματα όλοι οι δορυφόροι με lnb μηδέν θα ρυθμιστούν ως diseqc 1.2
Στη θέση lnb 2 όρισε τον δορυφόρο της εισόδου input2 του διακόπτη και επέλεξε diseqc 1.1 input2
Στη θέση lnb 3 όρισε τον δορυφόρο της εισόδου input3 του διακόπτη Diseqc 1.1 - input3
........κλπ.

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έτσι θα δουλέψει λογικά.
Πείτε ρε παίδες το έχει δοκιμάσει κανείς ; :BDGBDGB53:
θα το δοκιμασω το Σ/Κ και βλεπουμε

Φιλε Leo06 , δεν υπαρχουν πιατα 1.2 αλουμινιου ??? Γιατι σου προτειναν σιδερενιο ??? Νομιζω οτι σημερα πια υπαρχουν μοτερ που ευκολα αντεχουν & κινουν τα 1.2 αλουμινιου ...
Εγω πηρα 1,20 πολυεστερικο (πριν 3 χρονια) για λογω βαρους, βεβαια ηταν πιο ακριβο ,αλλα πουπουλο....

Εγω πηρα 1,20 πολυεστερικο (πριν 3 χρονια) για λογω βαρους, βεβαια ηταν πιο ακριβο ,αλλα πουπουλο....

Για πες φιλε Kyrliot ... >Με ενδιαφερει ... Τι εννοεις πολυεστερικο ?? (να σου πω την αληθεια δεν ηξερα οτι υπαρχουν ??)
Απο που ???
Τhanks

Εγώ θυμάμαι κάτι διάφανα πιάτα που πουλούσε το MediaMarkt. Αυτά εννοεί ο φίλος;

και εγω ενδιαφερομαι για ενα ελαφρυ διαφανο -πλαστικο 1,40 που μπορουμε να βρουμε ?:em04special_8:

Για πες φιλε Kyrliot ... >Με ενδιαφερει ... Τι εννοεις πολυεστερικο ?? (να σου πω την αληθεια δεν ηξερα οτι υπαρχουν ??)
Απο που ???
Τhanks
Aγορασμενο απο το energyshop (νομιζω ηταν ο εισαγωγεας) στην Περαια θεσσαλονικης,οταν το βλεπεις νομιζεις οτι ειναι αλουμινιου (δεν ειναι διαφανες) αλλα ειναι ελαφρυ (ας πουμε "πλαστικο" ειναι fiber glass).Το ειχαν κανει τεστ οταν ηρθε σε περιοδικο του χωρου και βγηκε το καλυτερο (πριν 3 χρονια).Τοτε καποια βραδια επιανα premiere 1,2,3.... οταν,τοτε,ηθελε πολυ μεγαλυτερο πιατο απο 1.20 -υπηρχε και σε 1.80.
www.energyshop.gr

Last edited:
Aγορασμενο απο το energyshop (νομιζω ηταν ο εισαγωγεας) στην Περαια θεσσαλονικης,οταν το βλεπεις νομιζεις οτι ειναι αλουμινιου (δεν ειναι διαφανες) αλλα ειναι ελαφρυ (ας πουμε "πλαστικο" ειναι fiber glass).Το ειχαν κανει τεστ οταν ηρθε σε περιοδικο του χωρου και βγηκε το καλυτερο (πριν 3 χρονια).Τοτε καποια βραδια επιανα premiere 1,2,3.... οταν,τοτε,ηθελε πολυ μεγαλυτερο πιατο απο 1.20 -υπηρχε και σε 1.80.
www.energyshop.gr

Ευχαριστω πολυ Kyrliot ...θα το ψαξω ...

Παντως τα γνωριζουν,τα περισσοτερα μαγαζια δορυφορικων ( ασχετα αν δεν τα φερνουν λογω υψηλου κοστους).-bye-

Αλουμινίου είναι και αυτά αλλά έχουν ένα είδος επένδυσης που μοιάζει με πλαστικό και το οποίο βοηθά την ενίσχυση σήματος από την επεξεργασμένη βαφή του,και έχει και μεγαλύτερη αντοχή σε ακραίες συνθήκες.

Το μειονέκτημα τους είναι ότι αν είσαι σε περιοχή με πουλια και κάνουν τις ακαθαρσίες τους πρέπει να την καθαρίζεις συχνά γιατί η τοξικότητα αυτών χαλά την επιφάνεια του.

Τα πιατα αυτά είναι πιο ακριβά,έχουν καλύτερη απολαβη από άλλα ίδιου τύπου που είναι απλά αλουμινίου,και κυκλοφορούν μόνο από σοβαρές φίρμες του χώρου,και δεν είναι Κινέζικα ή Αν.Ευρώπης αλλά Αμερικάνικα ,Σουηδικά κλπ.

Στον δέκτη.
Στις ρυθμίσεις diseqc επέλεξε "μη στάνταρ ρύθμιση"
Στη θέση lnb1 όρισε diseqc 1.2 και input1 σε κάποιον δορυφόρο του τόξου που λαμβάνεις. Αυτόματα όλοι οι δορυφόροι με lnb μηδέν θα ρυθμιστούν ως diseqc 1.2
Στη θέση lnb 2 όρισε τον δορυφόρο της εισόδου input2 του διακόπτη και επέλεξε diseqc 1.1 input2
Στη θέση lnb 3 όρισε τον δορυφόρο της εισόδου input3 του διακόπτη Diseqc 1.1 - input3
........κλπ.

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έτσι θα δουλέψει λογικά.
Πείτε ρε παίδες το έχει δοκιμάσει κανείς ; :BDGBDGB53:
το δοκιμασα και δουλευει χωρις κανενα προβλημα

Attachments

• screenshot.jpg
    screenshot.jpg
    31.7 KB · Views: 126
Από τι εξαρτάται η απολαβή ενός πιάτου; Αν το σχήμα του μπορώ να το καταλάβω. Αλλά από το υλικό και την βαφή; Αν 2 πιάτα είναι ακριβώς από το ίδιο καλούπι, και το ένα από το μέταλλο Α, ενώ το άλλο από το μέταλλο Β, θα έχουν διαφορετική απολαβή; (Φαντάζομαι όχι...)

Kαι απο την βαφή και απο το υλικά κατασκευής του πιατου.
Οι κεραίες της απλής τηλεόρασης όλες το ίδιο είναι και ίδια λαμβάνουν ;

Άμα έχουν την ίδια σχεδίαση γιατί όχι; Τι διαφορά έχει μια DAT από μια απομίμηση; Μάλλον καμία...

Αν ήταν οι απομιμήσεις τόσο καλές,δεν θα είχαν νόημα τα original προιόντα να κρατάνε μεγαλύτερες τιμές (λόγω ανταγωνισμου)

Αν οι απομιμήσεις είχαν την ίδια τιμή, γιατί να τις επιλέξεις;

Γιατί απλά θέτουν το δίλημα ...θες τιμή ή ποιότητα.Και τα δύο σπάνια μπορείς να τα βρείς σε συνδιασμό,πρέπει συνήθως να κάνεις παραχωρήσεις σε ένα από τα δύο,ανάλογα τι θες περισσότερο.Χαμηλό κόστος μπορούν όλοι κάποια στιγμή,καλή ποιότητα δεν μπορούν γιατί προυποθέτει πολλά πράγματα.