- 5 February 2022
- 10
Με ποιό μέσο ακούς μουσική σήμερα; Τι είναι αυτό που σε κάνει να θες να ασχοληθείς με πικάπ και δίσκους; Τι είναι αυτό που ψάχνεις ή νομίζεις ότι θές στην ακρόαση της μουσικής , που δεν το έχεις σήμερα;Από μουσική κυρίως ροκ (κλασικη/alternative/grunge/ελληνικη), αλλά επισης αρκετα χατζιδάκι, λοΐζο και μετα και συγχρονο εντεχνο, ενώ συχνα θα βαλω και τζαζ.
Απο πλευρας χρημάτων για το συστημα θεωρω ως πανω οριο γυρω στα 450 που φτανει περιπου ο συνδυασμος που περιεγραψα παραπανω: Audio Technica AT-LP120XUSB (διαθετει pre-amp) και ενεργά ηχεία. Εννοείται όμως αν εβρισκα κάτι καλό και κυριως αξιοπιστό σε μεταχειρισμένο τοτε θα το προτιμουσα μηπως εξοικονομήσω μερικά χρήματα.
Ε κλασικα youtube και spotify. Νομιζω παντα με γοητευε το πικαπ και θεωρητικά ο ήχος ειναι αρκετα καλυτερος. Σε καμία περιπτωση δε με ενδιαφέρει να μαζεύω συλλεκτικους ή σπάνιους δίσκους (τουλαχιστον προς το παρον). Βλεποντας το εντελως πεζα οντως παλι την ιδια μουσικη θα ακουω απλα θα εχω ξοδεψει ενα καρο λεφτα και δε θα εχω την ευκολια του spotify. Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι καλη ιδεαΜε ποιό μέσο ακούς μουσική σήμερα; Τι είναι αυτό που σε κάνει να θες να ασχοληθείς με πικάπ και δίσκους; Τι είναι αυτό που ψάχνεις ή νομίζεις ότι θές στην ακρόαση της μουσικής , που δεν το έχεις σήμερα;
Ε κλασικα youtube και spotify. Νομιζω παντα με γοητευε το πικαπ και θεωρητικά ο ήχος ειναι αρκετα καλυτερος. Σε καμία περιπτωση δε με ενδιαφέρει να μαζεύω συλλεκτικους ή σπάνιους δίσκους (τουλαχιστον προς το παρον). Βλεποντας το εντελως πεζα οντως παλι την ιδια μουσικη θα ακουω απλα θα εχω ξοδεψει ενα καρο λεφτα και δε θα εχω την ευκολια του spotify. Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα![]()
Η γνώμη μου.Ε κλασικα youtube και spotify. Νομιζω παντα με γοητευε το πικαπ και θεωρητικά ο ήχος ειναι αρκετα καλυτερος. Σε καμία περιπτωση δε με ενδιαφέρει να μαζεύω συλλεκτικους ή σπάνιους δίσκους (τουλαχιστον προς το παρον). Βλεποντας το εντελως πεζα οντως παλι την ιδια μουσικη θα ακουω απλα θα εχω ξοδεψει ενα καρο λεφτα και δε θα εχω την ευκολια του spotify. Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.