ΕΠΙΛΟΓΗ Popcorn A210, Dune B1, Dune D1 ???

Re: Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ Popcorn A210, Dune B1, Dune D1 ???

Με μπερδέψατε πάλι :stupido2:

Τελικά δεν μου είπε κανείς σχετικά με το θόρυβο του drive στο B1.

Απ' όσο έχω δεί να παίζει το B1 δεν κάνει θόρυβο το drive, ή τουλάχιστον δεν ενοχλεί...

συγνωμη για να καταλαβω , δηλαδη μιλατε για τον θορυβο που κανει το δισκακι οταν γυρναει?? γιατι αν ναι , τοτε νομιζω οτι υπερβαλουμε λιγο :p θα παει καποιος να στησει αυτι στο ρομ να δει αν ακουγεται? :D

Προσωπική άποψη δεν έχω γι' αυτό ρωτώ άλλωστε, αλλά αν θυμάμαι καλά παλιότερα για το Prime γινόταν μεγάλο τζέρτζελο στα forum περί θορύβου, και τα αντικαθιστούσα με κάτι Sony ? Αν για παράδειγμα ακούγεται σαν κάτι DVD στα PC (σαν μηχανή αυτ/του) τότε όντως είναι πρόβλημα. Αν όμως ακούγεται όπως στα consumer τότε όλα είναι ΟΚ. Γιατί πως να το κάνουμε, δεν είναι κι ότι πιο ευχάριστο να παρακολουθείς ταινία και να ακούς τη γαργάρα να γυρίζει.

Re: Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ Popcorn A210, Dune B1, Dune D1 ???

Προσωπική άποψη δεν έχω γι' αυτό ρωτώ άλλωστε, αλλά αν θυμάμαι καλά παλιότερα για το Prime γινόταν μεγάλο τζέρτζελο στα forum περί θορύβου, και τα αντικαθιστούσα με κάτι Sony ? Αν για παράδειγμα ακούγεται σαν κάτι DVD στα PC (σαν μηχανή αυτ/του) τότε όντως είναι πρόβλημα. Αν όμως ακούγεται όπως στα consumer τότε όλα είναι ΟΚ. Γιατί πως να το κάνουμε, δεν είναι κι ότι πιο ευχάριστο να παρακολουθείς ταινία και να ακούς τη γαργάρα να γυρίζει.

Καλά κάνεις και ρωτάς, όντως το Prime 3.0 είχε θέμα στα πρώτα κομμάτια που είχαν drive της LG, το δικό μου έχει Sony και σε διαβεβαιώ ότι δεν ακούγεται καθόλου, ειλικρινά, ούτε καν στην απόλυτη ησυχία της νύχτας.Και το Β1 προφανώς το ίδιο φοράει...:a0210:

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σαν κάτοχος του B1 ότι σε αρκετά DVD/BLU-RAY(μάρκας SONY σύμφωνα με ότι μου είπε ο αντιπρόσωπος εδώ) που έχω βάλει δεν ακούς τίποτα.

Όσο αναφορά στον τίτλο "ΕΠΙΛΟΓΗ Popcorn A210, Dune B1, Dune D1 ???" μετάνιωσα που πήρα το B1 το οποίο έχει χαλάσει κιόλας.Αν γύρναγα το χρόνο πίσω θα έπαιρνα το A210 το οποίο αν το βρω μπροστά μου δεν αποκλείω την αγορά του.

Last edited:
το b1 το εχω εδω και ενα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος και απο θόρυβο δεν κάνει καθόλου.

Τελικά σήμερα παρήγειλλα το Β1 στα 230Ε απο Γερμανία. Λόγω του drive, του Internet Browser και των καινούργιων Skin. Κανά δυό μέρες να πάνε τα λεφτά (προκαταβολικά) και το χειρότερο UPS που σημαίνει ακριβά κι αργάαααααα .... Δηλ. κάπου στις 23 .. 25 του μήνα γεροί να είμαστε. Ελπίζω να μην μετανοιώσω που δεν πήρα το Α210 !!!

Επιτέλους χθες παρελήφθη το Β1. Πρώτες εντυπώσεις: πάρα πολύ καλό, και δίκαια συστήνεται απ' όλους. Μπήκε και το τελευταίο BETA FW με το ωραίο GUI.
Μερικές απορίες που πιθανότατα έχουν απαντηθεί στο παρελθον αλλά δεν μπορώ να τις βρω.
1. 8, 10, 12 bit : Η τηλεόρασή μου είναι Philips 42PFL9703 και στο prospectus γράφει ότι υποστηρίζει HDMI 1.3 και deep color που σημαίνει ότι τουλάχιστον τα 10 bit πρέπει να τα υποστηρίξει. Αλλά δεν .... Άλλαξα 3 HDMI καλώδια αλλά επιμένει στα 8 bit. Βέβαια δεν ξέρω την ποιότητά τους, αλλά το ένα είναι ένα clicktronik στα 43Ε πριν απο 3 χρόνια, και το δικό του (Dune) που επάνω του γράφει HDMI High Speed Cable. Δεν ξέρω τι γίνεται! Εκτος κι αν η Philips πουλάει παραμύθι.
2. Τα autoframes, 30/50/60 Hz κλπ που τα ρυθμίζουμε ;
3. Εκείνα τα ΒΤ.709 κλπ του Colorspace σε τί;
Γενικά ποιές είναι οι ρυθμίσεις του Video Setup για να πάρουμε τα μέγιστα;
Αυτά προς το παρόν. Δεν είχα και πολύ χρόνο για να ασχοληθώ πολύ μαζί του ακόμη.
Ευχαριστώ εκ των πρωταίρων για τις απαντήσεις σας.