Αρχικα να πω πως μεχρι τωρα εχω εμπιρεια μονο απο 720ρ προβολεις. Οπως πχ panasonic E900. Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ο προβολεας μου ακομα και καινουριος οταν τον αγορασα η εικονα του σε hd ταινιες ειναι θαμπη και δεν εχει την ζωντανια και την φωτηνοτητα οπως οταν βλεπω την ιδια ταινια στην 46" full hd tv μου ακομα και σε σκοτηνο δωματιο. Χωρις αυτο να σημαινει οτι η εικονα του φρν ειναι καλη. Σε ποιοτητα και ευκρινια ειναι κρυσταλινη και εντιπωσιακη ιδικα σε HD υλικο. Απλα το προβλημα ειναι αυτο που σας ανεφερα.. Και αυτο δεν το βλεπω μονο με τον δικο μου αλλα και με αλους προβολεις 720Ρ που ειχα ασχοληθει κατα καιρους. Μαρεσει η μεγαλη εικονα και μαρεσει η αισθηση που σου δεινει ενας προβολεας αλλα θελω να βλεπω τις ταινιες μου το ιδιο καλα οπως θα την εβλεπα στην τv μου. Υπαρχει μεχρι τα 1700 ευρω καποιος προβολεας που θα με ικανοποιησει η να στραφω καλυτερα σε καμια 60"αρα τv plasma και να υσιχασω; Η οποια αγορα γινει θα γινει τον οκτομβριο- νοεμβριο. Αν θελετε πρωτηνετε μου μοντελα κλπ.
Ευχαρηστω
Ευχαρηστω