Επιλογη προβολεα και οθονης

takis21

New member
12 January 2011
2
Καλησπερα σε ολα τα μελη και καλως σας βρηκα.Νεος στην παρεα και κατοχος μια plasma panasonic 42'' σκεφτομαι να κανω ενα βημα παραπανω και να επιλεξω τον benq 1000 ή τον optoma hd20.Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με αυτο καθωσ και για την αγορα της καταλληλης οθονης-πανιου για εγκατασταση στα 4+ μετρα.Οσο για την εγκτασταση και την ρυθμιση χρειαζεται καποιες γνωσεις η μπορω και μονος μου?Αφορα την συνδεση με homecinema και pc κυριως για ταινιες.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Γεια σου και σένα.Και οι δυο προβολείς που αναφέρεις είναι από τις καλύτερες επιλογές σε αυτή την κατηγορία.Εγώ μάλλον προς τον benq θα έκλεινα αλλά καλό θα ήταν να πας να τους δεις σε αντιπαράθεση και να διαλέξεις ο ίδιος.Για πανί έχει παιδια με περισσότερες γνώσεις που θα σε βοηθήσουν εδώ μέσα.Αυτό που θα σε συμβούλευα εγώ θα ήταν να πας οπωσδήποτε σε ηλεκτρικό αν όχι και με εντατήρες.Τα χειροκίνητα ζαρώνουν εύκολα.Εκτός και αν δεν σε πειράζει να πας σε μόνιμο και να ξενιάσεις.Η εγκατάσταση δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις αν και ένα δεύτερο χέρι θα το χρειαστείς για βοήθεια.Τώρα για την ρύθμιση ένας επαγγελματίας θα ήταν το ιδανικό μετά τις πρώτες 100 ώρες θέασης.Ελπίζω να βοήθησα.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.θα το ψαξω και για το πανι.και εγω κλεινω προς τον benq και απο οτι εχω διαβασει.Οσο για την ρυθμιση ελπιζω να βρω καποιον να γνωριζει κατι παραπανω και να με βοηθησει γιατι εγω ειμαι ασχετος!!!