Επιλογή projector

kalymnos07

New member
13 June 2013
35
Καλησπέρα να ξεκαθαρίσω οτι άσχετος με το θέμα. ενδιαφερομαι για ένα projector για να βάζω ένα σχέδιο μέσα να χτυπάω στον τοίχο και να το ζωγραφίζω αλλα αυτό που θέλω είναι να εχει zoom και φυσικά μα είναι οικονομικός.

Γιάννη , απ 'όσο κατάλαβα εγώ, ο φίλος θέλει να προβάλλει πάνω στο τοίχο μια εικονα-σχέδιο και να ζωγραφίζει πάνω σε αυτόν τον τοίχο αυτό που προβάλλεται. Θέλει το zoom για να μπορεί να "παίξει " με το μέγεθος της εικόνας.

Θέλω να βάζω ένα σχέδιο μέσα να το δείχνω στον τοίχο και να το ζωγραφίζω. Συγνώμη δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Επειδή ειμαι τελείως άσχετος υπάρχει κάποιος που μπορείτε να μου προτείνετε;;; Δεν εχω σκοπό για ταινίες το θέλω αποκλειστικά για αυτή την χρήση.

Αν όριζες και το οικονομικό..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης, να ρωτήσω κάτι που δεν αντιλαμβάνομαι. Πώς θα ζωγραφίζεις ακριβώς την εικόνα που προβάλλεται? Εάν πάς προς τον τοίχο το σώμα σου θα μπλοκάρει την δέσμη του φωτός. Θα ζωγραφίζεις πλάγια?

Είναι μεγάλες οι επιφάνειες που θέλεις να ζωγραφίζεις? Δηλαδή, το πάτερν που θα προβάλλεται πόσο θα είναι πάνω κάτω? Επίσης, αυτή η δουλειά θα γίνεται μέρα με φως σε χώρους φωτεινούς?

κοιτα ξεκιναω για αρχη το οτι θα ειναι σε μεγαλη επιφανεια και εσωτερικο χωρο αλλα θα ηθελα να επιλεξω εναν που να μπορω να τα συνδιασω και δυο και ας παει λιγο παραπανω.

Μήπως εννοείς ότι χρειάζεσαι κάποιον εντελώς short throw που τοποθετείται ακριβώς από πάνω σου και να είναι interactive?

Είναι ακριβοί αυτοί.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ψάχνεις πάντως κάτι σε Ultra Short Throw, γιατί όπως είδες και στο video είναι αδύνατον να μην έχεις σκιά όταν θα είσαι μπροστά από την επιφάνεια προβολής. Απλά σε αυτούς είναι μεγάλη η γωνία και έτσι δεν ενοχλεί, ή ενοχλεί όσο το δυνατό λιγότερο πιο σωστά.

Δεν ξέρω το κόστος αλλα εαν στοιχίζει αρκετά όπως μου δώσατε να καταλάβω θα συμβιβαστώ με έναν απο τους κοινούς.