Eπιλογη ψηφιακης μεχρι το μεσημερι

canon s3 is demo κομματι (σε καλη κατασταση λιγο που την ειδα) με 199ε με κανονικη 2ετη εγγυηση.Αξιζει τον κοπο ειδικα σε σχεση με την sx100 is που ειναι καινουργια με παρομοια χαρακτηριστικα και τιμη?

Aσε, ετοιμαζομαι για pentax k100d... η s5? :)
Aν τσιγγουνευτω τελευταια στιγμη θα παω panasonic tz2 η demo s3is η sx100...
Παλι τα σχολια σας ευπροσδεκτα...

ΥΓ. Η pentax k100d super kit στα 299ε... Καλα δεν ειναι εστω για παλιο μοντελλο?

Άμα λέω εγώ ότι εδώ μέσα ξεκινάνε όλοι να πάρουν compact και καταλήγουν με Dslr...

Καμία σχέση η μια με την άλλη!

Η pentax αξίζει τα 299 και με το παραπάνω! Και φυσικά ξεχνάς όλες τις άλλες!

Tελικα δεν ειναι να πηγαινει κανεις Αθηνα.Εχω δει ενα σωρο αλλες καμερες και προσφορες.

fz8 : 209e και μαλλον εκει παω.
olympus 560 (18x wide zoom) :249
canon sx100 :200e (και αυτη υποψηφια, θα την επαιρνα μιας και βολευει σε διαστασεις αλλα εχει παραξενο συστημα μενου)
Τις dslr λογω διαστασεων και απαιτησης manual ρυθμισεων τις αποφευγω.
ΤΖ4 που θα ηθελα δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη adorama...

Oποτε ειμαι μεταξυ fz8 k sχ100 με outsider την 560

Tελικα δεν ειναι να πηγαινει κανεις Αθηνα.Εχω δει ενα σωρο αλλες καμερες και προσφορες.

canon sx100 :200e (και αυτη υποψηφια, θα την επαιρνα μιας και βολευει σε διαστασεις αλλα εχει παραξενο συστημα μενου)

Fz8 Βέβαια!

Σε αυτη την τιμη σιγουρα ειναι ευκαιρια, αλλα δεν εχει 28 αρη φακο αλλα 35αρη.

Γιαυτό τη σύστησα.

Να προσέξει ο φίλος γιατί το adorama έχει δική του εγγύηση και όχι αντ/πείας απ'όσο θυμάμαι!

Και η sx100 έχει 35άρη.

Last edited:

και γιατι να μην δωσεις 300 ευρω για μια dslr??
εχουν και αυτες auto και οσο για το μεγεθος δεν ειναι και πολυ μεγαλυτερες απο αυτες που λες νομιζω.
η pentax k100ds και η πιο μικρη olympus e410 πιστευω ειναι καλες προτασεις εκτος και αν χρειαζεσαι το μεγαλο ζουμ που δινουν οι compact και οχι οι dslr στον φακο του κιτ τουλαχιστον

Ατελειωτο .............αυτο το μεσημερι:flipout::flipout:

To εψαξα οσο μπορουσα ,αλλα τα καταφερα και μετα απο πολυυυυυυυυυυ ψαξιμο νομιζω οτι πετυχα καλη καμερουλα.
Η panasonic FZ8 αυτη τη στιγμη κανει την πρωτη της φορτιση! :drummer:
Αν καποιος που την εχει μπορει να μου πει ρυθμισεις για βραδινες φωτο, παρακαλω...

σήμερα αγόρασα μία απο τις τελευταίες pentax k100d που είχε το Multirama.
Έχω μείνει άφωνος απο τα καλά υψηλά iso. Πολυ καλύτερα απο την fuji F31.

ευχαριστώ
την διαφημίζει στο site του το public αλλά δεν ξέρω πόσα κομμάτια έχει ακόμα

Μεγειες μεγειες. Ποιος σε πιανει τωρα. Θα τα λιωσεις τα 1600......

πόσο χρήσιμο είναι το iso 3200 τελικά.... και με την pentax k100d μπορώ να το χρησιμοποιήσω
πήγα βράδυ στην πλάκα, φωτογράφισα μία εκκλησία μέσα στο ημίφως, που μόνο με 3200 θα έβγαινε.
Με λίγο ΝR βγήκε κουκλί...
που τέτοια μεγαλεία με την fuji F31 και φυσικά όνειρο θερινής νυχτός με την sigma sd14
τώρα γλυκάθηκα, θέλω έναν φωτεινότερο φακό

Attachments

• iso 3200.jpg
    iso 3200.jpg
    88.5 KB · Views: 27
Last edited:
Re: Απάντηση: Eπιλογη ψηφιακης μεχρι το μεσημερι

πόσο χρήσιμο είναι το iso 3200 τελικά.... και με την pentax k100d μπορώ να το χρησιμοποιήσω
πήγα βράδυ στην πλάκα, φωτογράφισα μία εκκλησία μέσα στο ημίφως, που μόνο με 3200 θα έβγαινε.
Με λίγο ΝR βγήκε κουκλί...
που τέτοια μεγαλεία με την fuji F31 και φυσικά όνειρο θερινής νυχτός με την sigma sd14
τώρα γλυκάθηκα, θέλω έναν φωτεινότερο φακό

Δες τον 50mm 1.7. Ίσως το πιο προσιτό φωτεινό "ξυράφι" της Pentax.