Eπιλογη στα 1,500Ε...

jois21

Senior Member
24 October 2007
351
Ψαχνω ελ-σι-ντι, μεχρι αυτο το ποσο (περιπου) Full-HD.
Φυσικα οσο το δυνατον περισσοτερες ιντσες, τοσο καλυτερα για μενα.
Με ενδιαφερει η συνδεση με κονσολα, η αποδοση δλδ, γιατι η συνδεση παντου ιδια ειναι...
Επισης με ενδιαφερει να εχω καλη εικονα απο tv-out του πισι, δλδ καθαρα πιξελ που να μπορω και να διαβαζω.
Σε ποιες μαρκες να δωσω προσοχη;

ευχαριστω:grandpa:

Προτεινετε δλδ να μη πεσω κατω απο 40";
Υπαρχει περιπτωση να δω μεγαλη διαφορα σε μια με 100Hz;
Τη σονυ νομιζω την εχω δει και μου φανηκε πολυ καλη, θα κοιταξω και τη σαμσουνγκ.

Με τα 100 Ηz μπορει να μην δεις διαφορα ουτε με το Full HD , την διαφορα ομως μια τηλεορασης 40" απο μια μικροτερη θα την δεις σιγουρα.-bye-

Φιλε

ειμαι ακριβως ιδια περιπτωση, σκαιφτομαι για 40-αρα ως 1500 ευρω!

δεν εχω αποφασησει ακομα ,Η μ86 κ η 40V3000 ειναι δυο περιπτωσεις, εγω παντως θα περιμενω κανα δυο βδομαδες ακομα,Χριστουγεννα ερχονται κ θα χει αρκετες προσφορες

Επίσης αν μπορει κανενας που να ξερει

να μας πει τη διαφορα εχει η sony 40v3000 με τη sony 40W3000???????

αν ξερει κανενας να μας διαφωτησει

Η V3000 χάνει από την W3000.
10bit Panel
xv colour
Bravia Engine EX
Το μετταλικό φινίρισμα
Γιάννη ευχαριστώ για τα καλά λόγια

thnx, ταχυτατοι!

Μπορει καποιος να μας διαφωτισει για το τι "καταταξη" δινει η σονυ και η σαμσουνγκ κτλ. στις οθονες της με βαση τον κωδικο (οπως εξηγησε για το V και W);
Παντα για τις ιδιες ιντες φυσικα.

Μονο και μονο για το ντιζαιν θα σκεφτομουνα τη Σονυ.
Δεν εχω δει πιο ωραια 40αρα.:flipout:

Για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.electroptica.gr/view_pro...54db5&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f

Μόλις βγήκε αυτή η τιμή. Ναι μεν απερχόμενο μοντέλο (ήρθε η 40W3000) αλλά καλή τιμή για την W σειρά της Sony και γυρώ στα 300 κάτω από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων που επισκέφθηκα την προηγούμενη εβδομάδα και πληρωμή cash.