Παίδες ψάχνω για android tablet. Είμαι απολύτως νέος στο χώρο, ούτε android τηλέφωνο δεν έχω ακόμη, με της γυναίκας μου ''παίζω'' μερικές φορές. Προορίζεται για all around χρήση δηλαδή σερφάρισμα, ανάγνωση e-books, κάποια παιχνίδια κλπ. Ψάχνοντας τον ιδανικό συνδυασμό χρηστικότητας και φορητότητας και απ'όσα έπιασα στα χέρια μου, θα έλεγα ότι των 10 in είναι μεγάλα και των 7 in είναι μικρά. Οπότε η διάσταση θα είναι από 8 έως 9 in. Το budget αρχικά έχει τεθεί στα 300 ευρώ, με προοπτική (ως συνήθως) να ξεχειλώσει ελαφρώς.
Στη διάσταση που ψάχνω, έχω τσεκάρει τα:
1. Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310 16 Gb Wifi (8 in)
2. Samsung Galaxy Note 8 N5110 16GB Wifi (8 in)
3. Lenovo A2109A 16GB Wifi (9 in)
το Lenovo με μισή καρδιά το βάζω, λόγω... ''Κινεζικότητας'' και δεν νομίζω να αποτελέσει δυνατή υποψηφιότητα μέχρι τέλους.
Κάποια χαρακτηριστικά
Πυρήνες: Διπύρηνο το 1 και τετραπύρηνα τα 2,3
RAM: 1Gb το Lenovo - 1,5 Gb το Tab 3 - 2 Gb το Note
Επέκταση μνήμης: 32 Gb το Lenovo - 64 Gb τα Samsung
Πλήρη χαρακτηριστικά
Samsung Tab 3
Samsung Note
Lenovo
Για την γενική χρήση που θέλω το μηχάνημα δεν ξέρω σε ποιά άλλα χαρακτηριστικά πρέπει να δώσω βάρος.
Το Note έχει και πενάκι το οποίο όμως χρησιμεύει σε λίγες εφαρμογές. Το Tab 3 είναι ολοκαίνουργιο μηχάνημα με ότι αυτό συνεπάγεται (παιδικές ασθένειες κλπ) και επιπλέον δεν ξέρω αν θα έχει έρθει μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα φύγω για διακοπές. Το Note σε Public, Πλαίσιο κοστίζει 499 ευρώ ενώ σε κάποια σκρουτζομάγαζα η τιμή του είναι γύρω στα 360 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι ύποπτη αυτή η μεγάλη διαφορά τιμής.
Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ή οποιαδήποτε παρατήρηση σχετικά με τα υποψήφια μοντέλα ή σχετικά με το γενικότερο σκεπτικό μου, παρακαλώ γράψτε, θα είναι σημαντική βοήθεια.
Στη διάσταση που ψάχνω, έχω τσεκάρει τα:
1. Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310 16 Gb Wifi (8 in)
2. Samsung Galaxy Note 8 N5110 16GB Wifi (8 in)
3. Lenovo A2109A 16GB Wifi (9 in)
το Lenovo με μισή καρδιά το βάζω, λόγω... ''Κινεζικότητας'' και δεν νομίζω να αποτελέσει δυνατή υποψηφιότητα μέχρι τέλους.
Κάποια χαρακτηριστικά
Πυρήνες: Διπύρηνο το 1 και τετραπύρηνα τα 2,3
RAM: 1Gb το Lenovo - 1,5 Gb το Tab 3 - 2 Gb το Note
Επέκταση μνήμης: 32 Gb το Lenovo - 64 Gb τα Samsung
Πλήρη χαρακτηριστικά
Samsung Tab 3
Samsung Note
Lenovo
Για την γενική χρήση που θέλω το μηχάνημα δεν ξέρω σε ποιά άλλα χαρακτηριστικά πρέπει να δώσω βάρος.
Το Note έχει και πενάκι το οποίο όμως χρησιμεύει σε λίγες εφαρμογές. Το Tab 3 είναι ολοκαίνουργιο μηχάνημα με ότι αυτό συνεπάγεται (παιδικές ασθένειες κλπ) και επιπλέον δεν ξέρω αν θα έχει έρθει μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα φύγω για διακοπές. Το Note σε Public, Πλαίσιο κοστίζει 499 ευρώ ενώ σε κάποια σκρουτζομάγαζα η τιμή του είναι γύρω στα 360 ευρώ. Δεν ξέρω αν είναι ύποπτη αυτή η μεγάλη διαφορά τιμής.
Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση ή οποιαδήποτε παρατήρηση σχετικά με τα υποψήφια μοντέλα ή σχετικά με το γενικότερο σκεπτικό μου, παρακαλώ γράψτε, θα είναι σημαντική βοήθεια.
Last edited: