Επιλογή τάμπλετ να κρατήσει λίγα χρόνια

Εγώ πήρα το OnePlus Pad 2 και δεν το μετάνιωσα είναι πάρα πολύ καλό!

Στο Samsung (Tab S8 / S9) το παραπάνω που θα κερδίσεις είναι η Amoled και η κάρτα μνήμης που δέχεται.

παραγγειλα το Samsung s9plus σε προσφορα 699€ δεν ξερω το μεγεθος αν βολευει 12,4 ιντσες

Μεγειά. Για το μέγεθος είναι καθαρά θέμα χρήσης. Πάντως οι 12,4" θεωρώ ότι παύει να είναι τόσο φορητό (λόγω βάρους και μεγέθους). Θέλει προσοχή μην σου πέσει κλπ. Εννοείται πάρε και μια θήκη, κι ας μην βγει ποτέ από το σπίτι.

Μεγειά. Για το μέγεθος είναι καθαρά θέμα χρήσης. Πάντως οι 12,4" θεωρώ ότι παύει να είναι τόσο φορητό (λόγω βάρους και μεγέθους). Θέλει προσοχή μην σου πέσει κλπ. Εννοείται πάρε και μια θήκη, κι ας μην βγει ποτέ από το σπίτι.
Για να βλέπεις ταινία στο κρεβάτι είναι άνετο η γενικά να το κρατάς στο χέρι ; Ποια θήκη προτείνεις

Από θήκες μια μαγνητική foldable που ΔΕΝ το χοντραίνει. Υπαρχει η γνήσια ακριβή https://www.skroutz.gr/s/44752645/Samsung-Smart-Book-Flip-Cover-Leyko-Galaxy-Tab-S9.html
Υπάρχουν και οι αντίστοιχες 3rd party φθηνότερες.
Για 12.4 ιντσες στο κρεβάτι, δεν νπορώ να σου πω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Εγώ με τις 10,6 τις θεωρώ οριακές. Παραπάνω θα με κούραζε στο κράτημα. Περιμένουμε να μας πεις εσύ πως σου φαίνεται.

Υ.Γ. για ταινία σε 12.4" κάνω ότι δεν το είδα......;)