Επιλογή τελικού ενισχυτή μέχρι 2000 ευρώ

Δεν κοιτάς και κανα μεταχειρισμένο;

αυτή η αγγελία είναι από το 2013. Δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα. Πάντως θα κάνω μια ερώτηση για καλό και για κακό.

Εκεί μιλάμε για 10Vrms.
Άαααανετα.....

thx πάντως πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μου έδωσες δεν τις γνώριζα καν :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

oi xlr του primare ταιριάζουν πόσα βγάζουν?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Επιλογή τελικού ενισχυτή μέχρι 2000 ευρώ

oi xlr του primare ταιριάζουν πόσα βγάζουν?

Δεν το αναφέρει,μάλλον το ίδιο.Ρίξε εδώ ματιές αν μιλάμε για τον 32.
Με 110Ohm αντίσταση εξόδου και με 10Vrms πάντως δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

οκ thx και δεν υπάρχει λόγος νομίζω να ψάχνω και κάτι άλλο. Θα ήταν καλύτερα βέβαια να υπήρχε διαθέσιμος ο pre30 που είναι και ποιο φτηνός και που ουσιαστικά δεν έχω δει κάποιος μεγάλες διαφορές. Ο 32 πρέπει να είναι αυτός που τον αντικατέστησε. Το θέμα είναι ότι δεν τον βρίσκω πουθενά η μεταχειρισμένο η σε κάποιο eshop του εξωτερκού για εδώ ευρώπη μιλάω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

έβλεπα και το dac module που είναι διαθέσιμο για upgrade στο primare. Η τιμολόγηση τέτοιων προϊόντων είναι κάτι που με ξεπερνάει τελείως. Δλδ τώρα 1500 ευρώ για ένα module που στην ουσιά είναι έτοιμα chip πάνω του. Ελεος..

Πάντως αυτοί οι τελικοί είναι όντος απίστευτοι. Μέχρι και με τον rotel παίζουν πάρα πολυ καλά.

εγώ θα σου έλεγα να πάρεις μεταχειρισμενο αν ειναι σε καλή κατάσταση
η απόδοση τους δεν αλλάζει απλά αν ειναι αρκετά παλιός ίσως χρειαστεί να γίνει απλά αλλαγή πυκνωτών και μόνο

έχω πάρει πολλά μεταχειρισμενα μηχανάκια και δεν είχα ποτέ θέμα απλά αγοράζεις από αξιόπιστο μαγαζί η ιδιώτη που να το έχει σε άριστη κατάσταση και φυσικά θα το ακούσεις πρώτα

η αγορά μεταχειρισμενων ειναι καλή περίπτωση και ειναι ο τρόπος να αγοράσεις μηχάνημα που καινούργιο λόγω κόστους δεν θα μπορουσες

κοιτάω πλέον και την αγορά των μεταχησμένων απλά θέλω να έχει και τις συνδέσεις του και να μην είναι δεκαετίας μηχάνημα γιατί δεν αλλάζω και συνέχεια ενισχυτές.

Τελικά έκλεισα και για προενισχυτή τον primare pre 32. Από αύριο εντυπώσεις :) Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Νομίζω ότι πλέον έκλεισα με το θέμα ενισχυτών. το έχω βάλει εδώ και ώρες και παίζει και η αναβάθμιση είναι 10000% από το rotel. Απλά ήρθε και έδεσε μαζί με τους τελικούς. Τι να γράψω, λεπτομέρεια, απολαυστικό μπάσο τα πάντα δλδ πήραν φοβερή βελτιώση και στη κυριολεξία ευχαριστιέσαι μουσική. Εχει και μια πολύ καλή λειτουργία που ρυθμίζεις το source offset που είναι φοβερά χρήσιμη ιδίως για το πικάπ.
Ο δε ενισχυτής σαν ποιότητα κατασκευής είναι απλά φοβερός.

thx :) το επόμενο σκαλί πλέον είναι ένα dac με ένα cd player αλλά θα ανοίξω άλλο νήμα γιαυτό

Καλορίζικο το σετ απ, έχουμε ακριβώς τον ίδιο προενισχυτη και τελικούς!

έχετε να προτείνετε τίποτα καλά και φτηνά xlr καλώδια για να του βάλω το dac πάνω που έχουν τέτοια έξοδο?

Μια και σήμερα άκουγα το νέο lp των radiohead να πω ότι έχω βρει το σύστημα που ταιριάζει στα γούστα μου :)Μουσικό χωρίς υπερβολές, ισοροπημένο. Εδώ και δύο μήνες που το έχω στήσει παίζει κάθε μέρα συνεχώς. Ποιο πολύ βέβαια ακούω bbc radio μέσα από το dac της pioneer που και εκεί είναι φοβερά ξεκούραστη η μουσική του να την ακους με ώρες αλλά η πανδαισιά ήχων έρχεται με τα lp.