ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΠΑΝΩ ΣΕ AV PIONEER

FREESTYLER

New member
14 April 2007
22
Ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω τον καινούργιο μου AV ενισχυτή pioneer vsx ax2-as και θα ήθελα να ακούσω μερικές προτάσεις για επιλογή και να μάθω απο κάποιους που έχουν κάνει τέτοια επιλογή αν είναι ευχαριστημένοι μουσικά, γιατί απο Home cinema είμαι αρκετά ικανοποιημένος!!!!
Τα ηχεία που παίζουν αυτή τη στιγμή είναι Focal chorus v624 μπροστά 150W rms και δεν θέλω να ξεφύγω πολύ σε κόστος .

Ευχαριστώ

λεγοντας να αναβαθμισεις τι εννοεις να τον βελτιωσεις?
τα ηχεια με τα βατ που λες τι ειναι τα 150 βατ?- υπαρχουν βατ στα ηχεια?
αν σε νδιαφερει τελικος για τι λεφτα μιλαμε?
ισως ενας thule 150 να ειναι μια πρωτη προσπαθεια για κατι καλο ........

Επιλογές με βάση το προσωπικό γούστο (όχι με σειρά προτίμησης):
1. Advance MAA406 (2x150W/8Ohm) - πολύ καλές κριτικές και τον έχω ακούσει να οδηγά ARTEMIS σε μεγάλες στάθμες
2. NAD C272 (2X150W) - προσωπική μου αδυναμία και ... ουδέν σχόλιο
3. Rotel RB-1072 (2x100W) - "κλασσική" λύση
4. Audiolab 800P (2x100W) - δοκιμασμένη λύση σε ... άπειρα ηχεία

Λοιπόν, σε όποιον βρεις οικονομικότερο (ψάξε παντού) ... όρμα άφοβα! Και άκουσέ τον με παραπλήσιας τιμής και χαρακτηριστικών ηχεία.

Good Luck

ευχαριστω για την ανταπόκριση παιδιά, κι εγώ είμαι μεταξύ των aydiolab και advance άλλωστε στα λεφτά είναι περίπου στα ίδια!!.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι μήπως για να αποαφασίσω θα πρέπει να κουβαλάω τον ενισχυτή μου μαζί ο οποίος ζυγίζει και 13 κιλά.Παρ' όλα αυτά έχω την εντύπωση ότι κατσκευαστικά ο advance είναι πιό στιβαρός και πιό γλυκόηχος, απο ακρόαση που έχω κάνει σε studio με τα ηχεία που έχω!! Βέβαια ο ενισχυτής ήταν ολοκληρωμένος και όχι τελικός!

Φίλε Freestyler,

Είχα και εγώ παρόμοια ανησυχία για τα ηχεία που ήθελα να αγοράσω(Focal 826V) και στην αναζήτηση που έκανα είχα τα ακόλουθα αποτελέσματα που θα σου παραθέσω παρακάτω. Τελικά αγόρασα τα Cobalt 816 τα οποία δε θα τα συνοδεύσει τελικός αλλά ένας καλός AV.

1.Arcam
2.Atoll
3.Advance Acoustics
4.Nad
5.Rotel

Αυτός που μου άρεσε περισσότερο είναι ο Advance Acoustics MAA406. Ο οποίος κάνει κοντά στα 810 Ευρώ(δες εδώ)

Δεν έχω ακούσει κανένα από τους παραπάνω απλά σου παραθέτω κάποιες προτάσεις για να τις έχεις στα υπόψη. Οι πιο ειδικοί πιστεύω να μας δώσουν τα φώτα τους.