Εν μεσω πολλων σκεψεων για αναβαθμισεις συστηματος (οι σκεψεις και το ψαξιμο ειναι η καλυτερη περιοδος τελικα) λεω ν' αναβαθμισω, μεταξυ αλλων, και τα μπροστινα ηχεια του 5καναλου συστηματος μου τα οποια ειναι οντως πολυ budget. Ομως καταλαβαινω οτι ο av ενισχυτης μου (pioneer vsx-d2011) δεν θα μπορει να οδηγησει επαρκως καπως 'καλυτερα' ηχεια (ας πουμε των 2000-3000 ευρω δαπεδου) τα οποια θα παιζουν και μονα τους για μουσικη 2καναλη. Για την επιλογη ηχειων θα τα... πουμε αργοτερα...
Για τον av δεν σκεφτομαι απολυτως τιποτα ακομα μιας και ειναι απο τα πιο τιμια μηχανακια (best buy στην εποχη του) και με συνοδευει απο το 2003 αβασανιστα...
Το θεμα μου ειναι λοιπον αυτο, να παω σε 2καναλο τελικο μονο για τα μπροστινα και ν' αφησω στον av τα υπολοιπα η αξιζει να παω σε 5καναλο τελικο? Με τι budget? Βεβαια για τον πιο τελικο μετα την αναβαθμιση των ηχειων φανταζομαι...σωστα?
Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια σας.
Για τον av δεν σκεφτομαι απολυτως τιποτα ακομα μιας και ειναι απο τα πιο τιμια μηχανακια (best buy στην εποχη του) και με συνοδευει απο το 2003 αβασανιστα...
Το θεμα μου ειναι λοιπον αυτο, να παω σε 2καναλο τελικο μονο για τα μπροστινα και ν' αφησω στον av τα υπολοιπα η αξιζει να παω σε 5καναλο τελικο? Με τι budget? Βεβαια για τον πιο τελικο μετα την αναβαθμιση των ηχειων φανταζομαι...σωστα?
Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια σας.