Επιλογη τηλεορασης 42''

xrele

New member
9 January 2007
45
Γεια σας παιδιά!
Θα ήθελα την βοήθεια για την επιλογή τηλεόρασης στις 42’’ .
Έχω μπερδευτεί γιατί κυκλοφορούν πολλά μοντέλα και δεν ξέρω ποιο θα ήταν καλύτερο για τις ανάγκες μου.

Η τηλεόραση θα παίζει κατά 60% τηλεοπτικό σήμα και 40% dvd ή κάποιο άλλο σήμα.(πχ hd).

Η αμαρτία μου όμως είναι ότι θα ήθελα να είναι και full hd αφενός γιατί δεν νομίζω να αναβαθμίσω ξανά τα σύντομα επόμενα χρόνια. και αφετέρου γιατί κάποια στιγμή θα προσθέσω και ένα bd player.

Και το ερώτημα είναι τελικά να προτιμήσω plasma λόγω καλύτερης ποιότητας στο sd σήμα ή να αγοράσω lcd σαν μια ποιο νέα και υποσχόμενη τεχνολογία ????

Εσείς ποια μοντέλα θα μπορούσατε να μου προτείνετε που να κυμαίνονται σε ένα κόστος 900-1200€.Και με κάποιες εξαιρέσεις μοντέλα που να κυμαίνονται περίπου στα 1500€??
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Φιλικά Χρήστος

η αποσταση θεασης ειναι 3,5 μετρα.
Η διαφορα μεταξυ panasonic Panasonic 42PX80 και Panasonic 42PΖ80?
αξιζει να παω στην pz80??

η PZ80 είναι 1080p ενω η PX80 720p απο την αλλη το SD στην PX80 είναι πολυ καλυτερο

η αποσταση θεασης ειναι 3,5 μετρα.
Η διαφορα μεταξυ panasonic Panasonic 42PX80 και Panasonic 42PΖ80?
αξιζει να παω στην pz80??

Στα 4.5 μετρα παρε 50PG6000. H 42αρα θα σου πεσει μικρη.

Αλλιως εναλλακτικα 46αρα LCD.

Απάντηση: Re: Επιλογη τηλεορασης 42''

Φίλε xrele νομίζω πως η τρίαδα που πρότεινε ο GeoGeoGeo είναι ότι καλύτερο παίζει σε 40-42'' στα 1000-1400 . Δεν νομίζω πως η PZ80 αξίζει τα παραπάνω χρήματα για την χρήση που την θες.

Στα 4.5 μετρα παρε 50PG6000. H 42αρα θα σου πεσει μικρη.

Αλλιως εναλλακτικα 46αρα LCD.

Γιάννη του μεγάλωσες το σαλόνι κατά 1 μέτρο :D

Επί της ουσίας, δεν πιστεύεις πως η παραμόρφωση του 4:3 σε 16:9 θα ήταν ενοχλητική σε 50άρα από τα 3.5 μέτρα ?

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Για να πω την αληθεια με εχει δελεασει παρα πολυ η panasonic 42PX70 γιατι και full hd ειναι και 1200€ περιπου κανει.

Αλλα εχει πανελ 10ης γενιας και παλιοτερο μοντελο απο την 42PX80 ειναι με οτι συνεπαγεται αυτο.

Αξιζει λοιπον η αγορα της 42PX70 εναντι της 42PX80????Χανω καπου αλλα κερδιζω πραγματικα καπου αλλου???

Επισης μεταξυ 42PX80 και LG 42PG6000 ποια θα προτιμουσατε σαν καλυτερη αποδοση και χαρακτηριστικα, δεδομενου οτι η τελευταια ειναι 150€ φθηνοτερη??

Δεν ειναι full hd η PX70
ασε που εχει φιδια και ξεπεραστηκε(κατα πολυ) απο την PX80

Λες για την PZ70

Απάντηση: Re: Επιλογη τηλεορασης 42''

Δεν ειναι full hd η PX70
ασε που εχει φιδια και ξεπεραστηκε(κατα πολυ) απο την PX80

Λες για την PZ70
πραγματικά πρέπει να λέει για την ΡΖ70 και όχι την ΡΧ70, η οποία για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, δέν είχε φίδια (αυτή ήταν η PV60) αλλά πολλές συσκευές εμφάνισαν βλάβη κάθετης γραμμής που διορθωνόταν με αντικατάσταση πάνελ από το επίσημο service, εντός εγγυήσεως.

ναι οντως την Panasonic 42PΖ70 ηθελα να πω.
μεταξυ λοιπον των 42PX80 και 42PΖ70 ειναι καλυτερα να προτιμησω την πρωτη???

ναι οντως την Panasonic 42PΖ70 ηθελα να πω.
μεταξυ λοιπον των 42PX80 και 42PΖ70 ειναι καλυτερα να προτιμησω την πρωτη???

Kαλυτερα PX80.

Θα γλιτωσεις την αυξημενη καταναλωση της PZ και θα εχεις και καλυτερη εικονα σε τηλεοπτικο σημα και DVD.

σωστα δεν ειχε φιδια
ειχε απιστευτα προβληματα με το πανελ και ταλαιπωρησε τοσο κοσμο που την εμπιστευτηκε
φιδια ειχε το προηγουμενο μοντελο της πανασονικ

anyway αφου η αληθεια αποκατασταθηκε και ο ανθρωπος εκανε λαθος παμε παρακατω