Επιλογή Τηλεόρασης 46''-50'' ultra hd

Re: Επιλογή Τηλεόρασεις 46''-50'' ultra hd

Και μιας και δεν μπορώ να κάνω edit στο από πάνω μήνυμα και να βάλω ακόμα μια τη βάζω εδώ: https://www.skroutz.gr/s/7351535/LG-49UF778V.html

Για αυτή τί λέτε σε σχέση με τις άλλες 2 του από πάνω ποστ.. νομίζω και αυτή 100hz είναι..

Ευχαριστώ για τις βοηθειές σας!

Last edited:

Και μιας και δεν μπορώ να κάνω edit στο από πάνω μήνυμα και να βάλω ακόμα μια τη βάζω εδώ: https://www.skroutz.gr/s/7351535/LG-49UF778V.html

Για αυτή τί λέτε σε σχέση με τις άλλες 2 του από πάνω ποστ.. νομίζω και αυτή 100hz είναι..

Ευχαριστώ για τις βοηθειές σας!

Η 48JU6400 και η 49UF778 είναι στα 50Ηz. Αν μπορεί να γίνει η υπέρβαση για τη Sony είναι καλή περίπτωση.

Oι 4k Samsung είναι 100Hz από την JU7000 και πάνω, και οι LG από την UF850v και πάνω (αλλά όχι η 8507).

Last edited:

Άρα λες ότι αξίζει η υπέρβαση του budget για αυτή τη Sony KD-49X8005C με τα 849? Το ''MCFI+αναβόσβησμα του οπίσθιου φωτισμού'' τί είναι?

Edit: Αυτή θα ήταν προτιμότερη? http://www.skroutz.gr/s/6568722/Samsung-UE48JU6400.html

είμαι και γω σε αναζήτηση όπως ο φίλος (έχω ανοίξει και θέμα) και φαίνεται να καταλήγω σε sony. Mεταξύ 49KDx8005 ή 50KDL805?
Θεωρώ ότι είναι μέσα στις καλύτερες επιλογές που ικανοποιούν πολλούς χρήστες οι συμβιβασμοί είναι λίγοι.... Εσείς; τι θα επιλέγατε;

Last edited:

Απ´ ότι φαίνεται η 49x8005c έχει IPS panel με ότι συνεπάγεται αυτό... (το ανέφερε και ο xavito αλλά δεν το πρόσεξα).

Για να γίνω πιο σαφής συνεπάγεται μειωμένη αντίθεση της εικόνας και γκριζαρισμένο μαύρο, κυρίως σε σκοτεινό περιβάλλον, και μεγαλύτερες γωνίες θέασης.

Κατάλαβα. Άρα θεωρητικά λοιπον το mcfi είναι ένα καλό ατου που έχει η Sony στην παραπάνω τηλεόραση και για αγώνες ποδοσφαίρου που θα βλέπει ο φίλος λισως κάνει και πιο ομαλή κίνηση. (αν έχω λάθος το λέτε..)

Η αγορά έγινε τελικά. Το μοντέλο που αγοράστηκε είναι αυτό (όχι 4k τελικά, όμως ανεβήκαμε στις 55''): http://www.skroutz.gr/s/7085139/Sony-KDL-55W756C.html

Πήγαμε στα media markt Αργυρούπολης που έχει και ποικιλία να δει μερικές (αν και πήγαμε πιο πολύ για την 49αρα Sony που είπαμε παραπάνω, δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο βλέποντας το ίδιο demo που είχαν και οι fhd η 756c που πήρε το έδειχνε πιο καλά, ίσως και λογικό λόγω της σωστής ανάλυσης, αλλά βάζοντας της και ένα 4k demo που είχε το κατάστημα δεν έλεγε και πολλά σε σχέση με μια των περίπου 1000ων ευρώ 4k που έπαιζε το ίδιο).

Είδαμε διάφορες, είδαμε και την h6400 αλλά δεν τρελάθηκε. Με αυτή τη Sony τρελάθηκε πολύ και αφού ρώτησα πόσα hz είναι πραγματικά και μας είπε 100 αφού συμβουλεύτηκε ο άνθρωπος εκεί και κάποιες πληροφορίες στο ιντερνετ αλλά και από συναδελφό του, την πήραμε.

Από ότι βλέπω είναι 100hz πραγματικά.

Έχω την εντύπωση ότι έχει λίγο παραπάνω input lag για Sony που είναι μιας και φημίζονται γενικά για το χαμηλό input lag τους, αλλά θα το ψάξω κιάλλο.

Ωραία εικόνα, ωραία χρώματα. Είδαμε λίγο ert hd και ένα trailer hd που κατεβάσαμε σε 1080p του Im a legend.

Last edited:
Ο φίλος τελικά κάθεται λίγο παραπάνω από τα 2 μέτρα (2.20 κάπου) και από ότι βλέπω είναι οκ οι 55'' για full hd (στο rtings λέει 2.29 εως 2.44 μέτρα θέλει 55). Νομίζω έγινε καλή επιλογή σε μέγεθος και ότι η τηλεόραση αξίζει.

Πολύ καλή επιλογή. Ανεξάρτητα από τις προδιαγραφές τα μάτια είναι πάντα το αδιάψευστο κριτήριο, με λίγη προσοχή στις ρυθμίσεις. Καλορίζικη στον φίλο σου.

Μπορούμε να βρούμε κάπου το input lag που έχει αυτή η Sony 55w756c?

To panel της είναι VA έτσι?

Google play έχει μέσα? Γιατί δεν βρίσκει κάτι.

...

Oι 4k Samsung είναι 100Hz από την JU7000 και πάνω, και οι LG από την UF850v και πάνω (αλλά όχι η 8507).

Η LG 49UF850V είναι 50Hz panel από ενημέρωση από μέλος του avclub.gr που την αγόρασε.Δεν έχει το ρυθμιστικό de-blur στο TruMotion.Δεν το έχω διαπιστώσει ο ίδιος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορούμε να βρούμε κάπου το input lag που έχει αυτή η Sony 55w756c?

To panel της είναι VA έτσι?

Google play έχει μέσα? Γιατί δεν βρίσκει κάτι.

37ms,VA,Google Play Store για android tv(Lolippop,5.1.1).

37ms,VA,Google Play Store για android tv(Lolippop,5.1.1).

Ευχαριστώ.

Αρκετά καλά το 37ms, σωστά? Απλά έτυχε και είδα ένα review κάπου και έλεγε ότι για Sony έχει υψηλό, αλλά δεν έλεγε ακριβώς τα ms. Ίσως και να είδα καταλάθος ή για άλλο μοντέλο ή να κατάλαβα κάτι λάθος.. Τελοςπάντων..

Το google play θα το ψάξω αύριο μεθαύριο που θα πάω σπίτι του (αν δεν έχει βρει ο ίδιος κάτι μέχρι τότε). Πάντως από ότι μου είπε το έψαχνε στα μενου κλπ και δεν το έβρισκε. Υπάρχει το ενδεχόμενο να θέλει χειροκίνητη εγκατάσταση?

Είναι στο κεντρικό μενού ,στο ράφι Εφαρμογές: Store Google Play

510718971.JPG

Καλύτερα να άνοιγες ένα νήμα Sony KDL W75xC : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια σύντομη ερώτηση για να μην ανοίξω νέο θέμα:

Φίλος μου σκέφτεται για Pc gaming, ps4 και ταινίες, να πάρει είτε σε 50αρα την w756c είτε σε 55αρα την j6200 (έχουν σχεδόν ίδια χρήματα μεταξύ τους). H απόσταση του είναι ακριβώς 2 μέτρα, αλλά δεν μας ενδιαφέρει αυτό (δηλαδή ότι παίζει να του πεσει λίγο μεγάλη η 55αρα για το χώρο του. Μας νοιάζει πιο πολύ, ποιά αξίζει πιο καλά από τις 2 για τη χρήση που θέλει).

Τέλος, η 50αρα 652v είναι κατώτερη από τις 2 παραπάνω τηλεοράσεις;; (για την ίδια χρήση).

Last edited: