Επιλογη τηλεορασης 55" και budget 700 ευρω

SYZo75

New member
27 June 2018
8
Καλησπέρα,
Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικά για θέαση ταινιών και σειρών απο netflix amazon prime κλπ
Η απόσταση θέασης θα είναι περίπου 2 μέτρα.
Έχει πέσει το μάτι μου στην https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-55-55MU6652.htm Υπαρχει καποια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα?

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο.
Η Sony xe70 είναι και αυτή πολύ καλή αλλά με χειρότερο smart κομμάτι.
Αν δεν κάνω λάθος οι curved της Samsung είναι με va panel, πράγμα καλό για το contrast

Απάντηση: Re: Επιλογη τηλεορασης 55" και budget 700 ευρω

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο.
Η Sony xe70 είναι και αυτή πολύ καλή αλλά με χειρότερο smart κομμάτι.
Αν δεν κάνω λάθος οι curved της Samsung είναι με va panel, πράγμα καλό για το contrast
Οταν λεμε χειροτερη στο smart κομματι? Δεν θα μπορω να δω netflix πχ?

Δεν έχει το Android που έχουν τα πιο μεγάλα μοντέλα αλλά μια άλλη πιο φτωχή πλατφόρμα.

Re: Απάντηση: Re: Επιλογη τηλεορασης 55" και budget 700 ευρω

Οταν λεμε χειροτερη στο smart κομματι? Δεν θα μπορω να δω netflix πχ?

Έχει Netflix,amazon, opera tv store που μετονομάστηκε σε vewd με apps και opera browser.

Sony-KD55EXE7000-Apps-600x351@2x.jpg

source photo:[homecinemamagazine.nl]

Σαν ποιοτητα εικονας?
Ειναι πιο καλη η sony?
Με λιγο περισσοτερα χρηματα θα μπορουσα να βρω va panel με 120hz? Η ξεφευγουμε στο budget και παμε στο χιλιαρικο?

Απάντηση: Επιλογή τηλεόρασης 55" και budget 700 ευρώ

Η Samsung MU7000 είναι διαθέσιμη από περίπου 800 ευρώ. Οι αντίστοιχες, περσινές Sony (XE85xx) - με VA panel(s) στα 100 Hz - είναι ακριβότερες.

Απάντηση: Επιλογή τηλεόρασης 55" και budget 700 ευρώ

Η Samsung MU7000 είναι διαθέσιμη από περίπου 800 ευρώ. Οι αντίστοιχες, περσινές Sony (XE85xx) - με VA panel(s) στα 100 Hz - είναι ακριβότερες.
ψαχνω εδω και μερες να βρω ειτε review ειτε ρυθμισεις για την samsung ue55mu6650 και βγαινουν μονο ρωσσικα site, εχει μηπως καποι αλλο ονομα? η δεν εγινε διαθεσιμη πουθενα εκτως απο τις βαλκανικες χωρες?