Καλησπέρα και καλό Φθινόπωρο για να μη λέμε καλό Χειμώνα όπως οι γονείς και παππούδες μας
Επανέρχομαι στο θέμα αγοράς τηλεόρασης με Android TV ή απλά Smart TV. Βλέπω ότι έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν και τα φετινά μοντέλα στην αγορά αλλά πολύ ακριβά. Επεσε το μάτι μου στην Philips 49PUS6401. Budget Android TV. Την έχει μόνο ένα μαγαζί όμως.
Από απλές Smart TV σε καλή τιμή βλέπω τις: Samsung UE49MU6200 που ειναι και curved (από 644), Samsung UE49MU6100 (από 579), την Samsung UE50MU6100 (από 629) και την LG 49UJ630V (από 579). Κι αυτές με μια γρήγορη ματιά στο Skroutz και όλα μοντέλα 2017. Το budget μου είναι περιορισμένο λόγω της διάρρηξης που μου κάνανε το περασμένο Πάσχα, που μου κόστισε τη 46άρα 3D Samsung που την είχα αγοράσει το 2011 1000 ευρώ! Τόσα λεφτά δεν ξαναδίνω για τηλεόραση. Το μέγιστο είναι 700 ευρώ.
Τι θα πρέπει να προσέξω στην επιλογή μιας τέτοιας τηλεόρασης αν δεν πάω σε τηλεόραση με ενσωματωμένο το Android TV; Οπωσδήποτε τα 4Κ HDR, διάσταση 49 έως 55", καλές γωνίες θέασης, φωτεινή με καλή αντίθεση στο μαύρο και καλή ποιότητα ήχου. Επίσης να παίρνει ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι ώστε να μην χρειάζομαι το τηλεκοντρόλ της. Για αποφυγή παρεξηγήσεων με συγγενείς και αποφυγή ηχορύπανσης θέλω να βλέπω μόνο ιντερνετικό/streaming περιεχόμενο (φυσικά και αποθηκευμένο σε NAS -ταινίες, σειρές κλπ μέσω DLNA) και να μπορώ με εφαρμογή στο κινητό να την ελέγχω και από άλλο δωμάτιο. Το καλώδιο της κεραίας ξηλώθηκε.
Ευχαριστώ