Επιλογή τηλεόρασης πλιζ χελπ

levouazie

New member
19 July 2011
24
Γειά σας,
τώρα που υπάρχουν προσφορές θέλω να πάρω μία τηλεόραση για το σαλόνι, είμαι μεταξύ της samsung D7000-46 και της sony ΝΧ720 παλι 46 η προσφορές που έχω είναι στα 1500 νομιζω η sony δεν έχει γυαλιά. το σαλόνι ειναι φωτεινό απόσταση θέασης ειναι γύρω στα 2,2 - 2,5 μέτρα, σήμα nova το start pack οπότε όχι πολύ αθλητικά, αρκετά ντοκιμαντερ κινούμενα σχέδια και φυσικα ταινίες. που λέτε να καταλήξω???

:fahne90: θενκς

Φίλε αν δεν παίζεις πολλά παιχνίδια η δεν θέλεις την tv για monitor καλό είναι να δείς και την Panasonic 50GT30 πρώτον γιατί είναι πλάσμα και δεύτερον γιατί το μέγεθος μετράει, 50 ίντσες είναι μια χαρά στα 2,5 μέτρα μην τις φοβηθείς. Και η 50GT30 έχει 1500 το μονο κακό είναι ότι δεν έχει δώρο γυαλιά. Τώρα αν θες lcd και η D7000 έχει παρα πολύ καλή εικόνα συν ότι έχει τρομερό design και πολλά extra όπως δορυφορικό δεκτη, το smurt hub τις samsung το οποιο έχει πολλές εφαρμογές μέχρι και δωρεάν 3D ντοκιμαντέρ.

Φίλε αν δεν παίζεις πολλά παιχνίδια η δεν θέλεις την tv για monitor καλό είναι να δείς και την Panasonic 50GT30 πρώτον γιατί είναι πλάσμα και δεύτερον γιατί το μέγεθος μετράει, 50 ίντσες είναι μια χαρά στα 2,5 μέτρα μην τις φοβηθείς. Και η 50GT30 έχει 1500 το μονο κακό είναι ότι δεν έχει δώρο γυαλιά. Τώρα αν θες lcd και η D7000 έχει παρα πολύ καλή εικόνα συν ότι έχει τρομερό design και πολλά extra όπως δορυφορικό δεκτη, το smurt hub τις samsung το οποιο έχει πολλές εφαρμογές μέχρι και δωρεάν 3D ντοκιμαντέρ.

Παιχνίδια λόγω χρόνου δεν πάιζω πολλά να πώ την αλήθεια αλλά έχουν συνηθίσει τα παιδιά και βλέπουμε φωτό στην οθόνη οπότε δεν θέλω να γυρίσω καμιά μερα από τη δουλειά και να μην υπάρχει tv και εκτός αυτού με φοβίζουν λίγο και τα στρωσίματα κτλ που έχω διαβάσει, τα 800 cmr που ονομάζει η samsung ειναι συγκρίσημα με τα 200 xr της sony η σωστά έχω καταλάβει απο συζητήσεις εδώ ότι είναι μαρκετιές γενικότερα.

Για αντανακλάσεις που λέει ο φίλος πιο πάνω το ίδιο ισχύει αν κάνω την υπέρβαση και πάω στην HX720;

Στην 7000 μπορώ να γραψω ψηφιακο σήμα σε usb?

(ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις)

Τα 800cmr και 200xr δεν είναι πραγματικά τα ενεργοποιεις εσύ αν θες από την τηλεόραση ως extra επεξεργασία κίνησης. Στη samsung τα πραγματικά είναι 200Hz που είναι το panel της και στη sony 100Hz panel. Η sony 200Hz panel έχει νομίζω μόνο στην HX920. Όλες οι καλές πλέον lcd έχουν γυαλιστερή οθόνη άρα κάποιες αντανακλάσεις θα έχεις όπου και να πας, mat οθόνες μονο σε φθηνά μοντέλα βρίσκεις πλέον. Η D7000 κάνει εγγραφή σε σκληρό δίσκο σε usb-stick αν και λέει ότι κάνει εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να κάνω και ούτε τα παιδιά από εδώ. Την 46ΗΧ720 δεν την έχουμε δεί τώρα κυκλοφόρησε την έχει μονο το πλαίσιο μέχρι στιγμής και είναι ακόμα πολύ ακριβή την έχει 1800 euro πολύ υπερβολικό ποσό όταν η 46D7000 έχει 1500 που παίζει να είναι και καλύτερη.