Επιλογή Τηλεόρασης

irdet2

New member
11 March 2013
35
Χαίρεται!

Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης νέας τηλεόρασης και έχω κάποιες ερωτήσεις και θα παρακαλούσα όποιον ξέρει και μπορεί να μου τα διευκρινήσει.

Λέω να επιλέξω μια τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο ενσύρματο καταρχάς και ασύρματο αν φτάνει η τσέπη μου... Από ότι είδα όλες αυτές οι τηλεοράσεις έχουν κάποιον ενσωματωμένο browser για πλοήγηση στο διαδίκτυο και θα ήθελα να μάθω τα εξής:

1) Αν μπορώ να συνδέσω μέσω USB πληκτρολόγιο/ποντίκι ή αν θα πρέπει να κάνω την περιήγηση από το τηλεκοντρολ;

2) Αν υποστηρίζουν την παρακολούθηση online video που συνήθως χρησιμοποιούν τεχνολογία flash player;

3) Αν μπορώ να κάνω εγκατάσταση προγράμματα αναπαραγωγής video (π.χ. vlc) μέσω google play ή κάποιου αντίστοιχο για τη συγκεκριμένη tv για να μπορώ να δω από USB ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους;

Περιμένω τα φώτα σας και σας ευχαριστώ πολύ!

Οι ενσωματωμένοι browser των τηλεοράσεων είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικατάστησουν τον browser ενός Η/Υ, το μόνο που χρησιμεύουν είναι για να "χαζολογήσεις" καμιά σελίδα όταν βαριέσαι να ανοίξεις το PC ή το Lap top σου.

Δεν υποστηρίζουν flash και δεν μπορείς να εγκαταστήσεις άλλες εφαρμογές, εκτός από αυτές που σου δίνουν οι πλατφόρμες των κατασκευαστών και οι οποίες αφορούν συγκεκριμένα site (π.χ. You Tube, Daily Motion, Weather κ.λπ.).

Όσες διαθέτουν θύρα USB, διαθέτουν και ενσωματωμένο media player για αναπαραγωγή ταινιών (με εξωτερικούς υπότιτλους) από εξωτερικό μέσο αποθήκευσης , με κάποιους περιορισμούς (π.χ. οι Sony δεν υποστηρίζουν MKV, η Samsung .MOV)

Έχουν την δυνατότητα να συνδεθεί πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Υ.Γ.: Κατά τη γνώμη μου, αν ξεκινάς την έρευνα αγοράς τηλεόρασης με βάση τις δυνατότητές της, ως PC και ως media player, ξεκινάς από λάθος βάση.

Καλώς ήρθες στη παρέα μας.

Re: Απάντηση: Επιλογή Τηλεόρασης

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Είχα ψάξει στο διαδίκτυο για αυτές τις πληροφορίες και ομολογώ πως είχα παραπλανηθεί.
Αλλιώς τα είχα καταλάβει τα πράγματα....

Επειδή παρακολουθώ κατά καιρούς διάφορες ξένες σειρές online έλεγα πως αν η καινούρια τηλεόραση είχε μια τέτοια δυνατότητα τότε θα με γλίτωνε
από πολύ ταλαιπωρία στο βάλε-βγάλε το λάπτοπ, καλώδια κλπ. Από τη στιγμή όμως που που κάτι τέτοιο δεν γίνεται σύμφωνα με τα όσα μου έγραψες τότε νομίζω
πως είναι ένα περιττό έξοδο και μιας και ζούμε σε πολύ δύσκολους καιρούς ίσως να πρέπει να το αποφύγω και να χαμηλώσω λίγο και το budget.

Οπότε επανέρχομαι με ένα καινούριο ερώτημα! Θα ήθελα μια πρόταση για μια τηλεόραση 32" στα 300 - 400euro. Όποιος έχει κάτι να μου προτείνει ευπρόσδεκτο!

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

Η απόσταση είναι γύρω στο 1.5 με 2 μέτρα με δυνατότητα να πάω και πιο μακρυά αλλά μετά δε θα φτάνει η τσέπη μου να πληρώσει την TV. Η χρήση είναι κυρίως για ταινίες είτε μέσω διαδικτύου
είτε μέσω υπολογιστή και λιγότερο για παρακολούθηση τηλεόρασης.

Εντωμεταξύ μιλώντας με την υποστήριξη της LG μου είπαν πως έχει flash player η τηλεόραση για την οποία τους ρώτησα απλά όχι την τελευταία έκδοση και πως υποστηρίζει flash player content
και αυτό με μπέρδεψε ακόμη περισσότερο! Τελικά τί ισχύει;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Προτείνεις δηλαδή να πάω σε τεχνολογία plasma και όχι σε LED που σκεφτόμουν εγώ...

Πάντως έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι το θέμα με το δίκτυο και μια smart TV.
Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα παίζει τα flash content!

Φίλε μου με πας τώρα σε απλησιαστες τιμές!!!
εγώ θα ενδιαφερομουν για το putlocker για παραδειγμα που έχει διάφορα επεισόδια...

OK! Ευχαριστώ!

Προσανατολίζομαι μάλλον προς σε samsung κι εγώ αλλά ακόμη δεν πείθομαι ότι κάποιο από τα πιο φτηνά
μοντέλα μπορούν να κάνουν ότι τα πιο ακριβά! Δεν είναι ότι δε θέλω να δώσω τα λεφτά! Να τα δώσω απλά
να ξέρω ότι θα το πάρω και θα δουλεύει!

Ρωτα στο θεμα των κατοχων αυτης που θελεις για να εισαι σιγουρος

η 6100 που εχει ενας φιλος εχεις προβλημα με τα online video