Επιλογη τηλεορασης

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ch4oSVictoR

New member
20 April 2013
2
Γεια σε ολους. Προκειται αν αγορασω μια καινουρια tv.Και θα ηθελα την γνωμη σας.Κατ'αρχην το budget ειναι στα 2.100 Ευρω το ανωτερο. Χρηση κυριως ταινιες,internet,gaming,καλο 3Δ,
και συνδεσιμοτητα με το pc..δηλ. να μπορω να κανω στρεαμινγ μια ταινια απο το pc και να την βλεπω στην tv μου χωρις καλοδια και αλλα αντικειμενα.H αποσταση θεασης ειναι περιπου 2.5-3.5 μετρα. Εχω κοιταξει καποιεσ και ξεχωρισα αμεσως την Samsung 46'' F8000 !
Ακουω τις προτασεις σας.. θελω να παρεται υπ όψιν σας οτι το gaming με ενδιαφερει πολυ !​

Ch4oSVictoR

New member
20 April 2013
2
Νομιζα 55αρα παει πολυ. Τωρα εχω μια 32 αρα και δεν εχω προβλημα :) ...Στισ 46 ειμαι ικανοποιημηνος γτ η απο σταση συνηθως ειναι 2-3 μετρα

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Εγώ σου λέω τι πρέπει να αγοράσεις με βάση την απόσταση που λες ότι έχεις , το ότι τώρα βλέπεις σε θυροτηλεόραση 32" δεν μου λέει κάτι.