Επιλογή τηλεόρασης...

Θα στα ξανά γράψω μία η D7000 : Έχει 200Hz panel, έχει καλύτερη κίνηση, έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες ρύθμισης, έχει καλύτερο 3D, έχει πολύ καλύτερο player, έχει micro dimming (έστω και ψεύτικο που το λες εσύ),έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δεκτη, έχει ένα ζευγάρι γυαλιά, και έχει και καλύτερο design (αν και δεν παίζει ρολο στην εικόνα). Όσο για τις ρυθμίσεις και τις βαθμολογίες δες στο fullhd.gr στα review τις καρτέλες τους στο τέλος και θα καταλάβεις. Και μη λες τρέλες το fullhd την micro dimming έκανε review αυτή που ήρθε στην Ελλάδα Και πρέπει να είναι κουτός αν νομίζει κάποιος ότι το micro dimming με το micro dimming plus κάνει την tv από EX720 σε HX920 λόγο ενός plus αυτό είναι καθαρά θέμα marketing.

Last edited:
Τι θα πει εχει καλυτερη κινηση? Εγω βλεπω 1080 γραμμες βγαζουν και οι δυο τηλεορασεις. Και στο 3D δεν βλεπω να αναφερεται καπου οτι υστερει η EX720.

Design , δορυφορικο δεκτη κτλ. δεν αφορουν εικονα. Αν και δορυφορικο δεκτη νομιζω οτι εχει και η 720.

Οσο διασκεδαστικο μου ειναι να βλεπω flame-wars θα πρεπει να σας διακοψω.Ενας ανθρωπος θελει μια απαντηση σ' ενα διλημμα και τα τελευταια posts δεν βοηθαν καθολου.Αν θελετε να τασκωθειτε τοσο πολυ πηγαινετε *τηλεορασεις-led-lcd* και καντε ενα sony ex720 vs samsung d7000 νημα.

200Hz panel σημαίνει καλύτερη κίνηση. Όσο για το 3D της ΕΧ720 όλα τα review αναφέρουν ότι έχει αρκετό crosstalk και γενικός έχει μέτριο 3D αντίθετα με την samsung που φέτος όλοι λένε ότι έχει το καλύτερο 3D για lcd. Τα παιδιά έχουν δίκιο εγώ σταματάω είναι ανούσιο έτσι και αλλιώς να κάθομαι να συγκρίνω την D7000 με μια τηλεόραση 2-3 επίπεδα πιο κάτω. Και για να απαντήσω και στο βασικό ερώτημα εγώ προτείνω στα παιδιά αν πάνε σε led-lcd να επιλέξουν την D7000 που είναι μέσα στις 2-3 καλύτερες lcd για φέτος !