ΕΠΙΛΟΓΗ TV 40-42"

GABRI

New member
9 November 2007
43
Παιδια καλημερα και απο εμενα. Σας γνωρισα για πρωτη φορα στην εκθεση (ces) και απο τοτε εχω κολλησει τελειως(...) γιατι ειστε φανταστικη παρεα και ανεξαντλητη πηγη πληροφοριων!!! Επισης χαρηκα πολυ οταν ειδα ποσοι ακομα εχουν την ιδια τρελα με μενα!!! Οπως καταλαβατε ειναι το πρωτο μηνυμα που στελνω,και θα ηθελα την γνωμη σας για επιλογη τv. philips 42PFL9732 - samsung 40F86. Ποια απο τις 2 και γιατι? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη..

Καλησπέρα

Γιατί κανείς δεν μιλάει για την αντίστοιχη 42PFL9632 ????

Μια LED της λείπει απο πάνω κ ένα card reader (έχει μόνο USB) και κοστίζει και λιγότερα χρήματα....

Απάντηση: Re: ΕΠΙΛΟΓΗ TV 40-42"

Καλησπέρα

Γιατί κανείς δεν μιλάει για την αντίστοιχη 42PFL9632 ????

Μια LED της λείπει απο πάνω κ ένα card reader (έχει μόνο USB) και κοστίζει και λιγότερα χρήματα....
Δεν ειναι πιο καινουργια η 9732?

NOPE !!!

H σειρά 9632 & 9732 ανακοινώθηκαν ταυτόχρονα και τώρα τελευταία γίνονται διαθέσιμα σε όλες τις ίντσες!

Καλώς ήρθες στο forum.

Οι διαφορές 9632 και 9732 είναι αυτές που αναφέρθηκαν συν το διαφορετικό ambilight. Δεν τίθεται θέμα νεότερου ή παλιότερου μοντέλου. Υπάρχει και αντίστοιχο thread. Έχω την εντύπωση όμως πως ακόμα η 9632 δεν είναι διαθέσιμη σε 37'' και 42'', ενώ τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει σε 47''.

Η pfl9632 είναι 1 κλικ κάτω από την PFL9732, σύμφωνα με το τεστ του ΗΧΟΥ (τον οποίο γενικά εμπιστεύομαι, χωρίς να λέω ότι είναι αλάνθαστος!). Από το ίδιο τεύχος η F86 είναι καλύτερη όλων.
Προσωπική μου άποψη (από το ΠΛΑΙΣΙΟ Καλαμαριάς σε σήμα HD) είναι υπέρ της 40F86 όπου με εντυπωσίασαν όλα (μαύρο, χρώμα και κίνηση - σχεδόν σαν plasma!).
Φίλος από forum που αγόρασε την 40F86 λέει ότι παίζει αξιοπρεπέστατα το τηλεοπτικό σήμα (καμία σχέση με αυτό που περιμένει κανείς από LCD!), ενώ ένα παράπονο που είχε στην κίνηση σε ποδόσφαιρο, έφυγε μόλις απενεργοποίησε τα 100Hz.
Τέλος κάποια στιγμή που κατά λάθος έβαλαν για λίγο τηλεοπτικό σήμα σε μια 42pfl9632 ήταν απλώς χάλια! (στο ίδιο ΠΛΑΙΣΙΟ, αλλά με ΜΕΓΑΛΗ επιφύλαξη για την ποιότητα του συγκεκριμένου σήματος).

Βέβαια αν δεν σε χαλάει "το plasma" υπάρχουν οι panasonik PX70E, sumsung C96 & Q96 και panasonik PΖ70E, σε λιγότερα ή πολύ λιγότερα χρήματα στις οποίες (κατά τη γνώμη μου πάντα!) μπορεί να αντιπαραταχθεί μόνο η 40F86.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας. θα τις ξαναδω απο κοντα και θα αποφασισω

Εγώ έχω την 42PFL9732 από απόσταση 3 μέτρων που βλέπω είναι εξαιρετική σε τηλεοπτικό σήμα και όλοι όσοι την έχουν δει (πάνω από 20 άτομα) έχουν πάθει πλάκα με την εικόνα της και σε τηλεοπτικό σήμα.