ΕΠΙΛΟΓΗ TV 47" .......

SPIROS4

New member
2 November 2007
47
Καλημερα/καλησπερα σε ολους

Θα ηθελα την βοηθεια σας και την γνωμη σας για την επιλογη μιας 47" TV...Τα λεφτα που εχω στην διαθεση μου ειναι το πολυ 3000Ε..βασικα δεν εχω ψαχτει ακομη ..την μονη που εχω δει και μου αρεσε ειναι η PHILIPS 9732..και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις PHILIPS..αλλα δεν θα ελεγα οχι και σε κατι διαφορετικο αν ειναι καλυτερο..απο οτι διαβασα ομως μεχρι στιγμης στα διαφορα post εδω ,η 9732 ειναι super!!!

Ευχαριστω,

Σπυρος

Last edited:
Καλώς όρισες, πες μας λίγο σε τι απόσταση βλέπεις, τι περισσότερο θα βλέπεις
( τηλεοπτικό πρόγραμμα, ταινείες, PC Games )

Καλως σας βρηκα!!!!

Απο αποσταση θεασης ειμαι οκ.(3μ+ ο πιο κοντινος)..πιο πολυ για ταινιες και τηλ.προγραμμα..σπανια games..

Ετσι λενε.Η samsung εχει και καλυτερο μαυρο απο τη sony και ειναι και καποιες δεκαδες ευρω φθηνοτερη.Επισης νομιζω οτι εχει και λιγο καλυτερη κινηση.παντως και 2 ειναι καλυτερες απο τη phillips.

Re: Απάντηση: ΕΠΙΛΟΓΗ TV 47" .......

Ετσι λενε.Η samsung εχει και καλυτερο μαυρο απο τη sony και ειναι και καποιες δεκαδες ευρω φθηνοτερη.Επισης νομιζω οτι εχει και λιγο καλυτερη κινηση.παντως και 2 ειναι καλυτερες απο τη phillips.

Απ την άλλη μεριά, κάποιοι λένε οτι αν δεις το ambilight δε μπορεις να κάνεις χωρις αυτό....

Πάντως όντως η Samsung εντυπωσιάζει με το Panel της που όταν τη δεις ανάμεσα σε άλλες να παίζει το ίδιο πρόγραμμα, θυμίζει ακριβή Plasma.

Αν έχεις λευκό (ή ανοιχτόχρωμο) μεγάλο τοίχο πήγαινε για την Philips (μια και είσαι ψημένος ήδη). Αν όχι, η επιλογή σου είναι η SONY 46X3500.

Απο τη στιγμη που θετεις το ζητημα ........47 ............σημαινει οτι εισαι ψημενος για τη Φιλιπς .

Τι το βασανιζεις ?

Ουτε προκειτε να την εχεις διπλα διπλα με τις αλλες , ουτε να τις δεις μπορεις σε συνθηκες που θα παιζουν στο σπιτι σου , ουτε ποτε θα πεις οτι εκανα πατατα γιατι κατι τετοιο δεν υφιστατε .

Καλοριζικη και αμα λαχει θα χεις και το "φωτορυθμικο " και σιγουρα ποιο καλο σερβις ( αχρειστο να ναι ) απο τις αλλες η καλυτερα την αλλη γιατι sony & σερβις ειναι κατι σαν ανεκδοτο με ποντιους .:flipout:

Η Philips ειναι αρκετα καλη αλλα υπαρχουν οι επισης πολυ καλες Samsung 46F86 , Sony 46X3000 και 46W3000.

Αγορασε και το τελυταιο "Ηχος-Εικονα" που εχει και την Samsung και την Philips σε δοκιμη.

Το ηξερα οτι θα καταληξω σε αδιεξοδο...απο την μια γουσταρω PHILIPS 47PFL9732 και βαζω στα + το ambilight...απο την αλλη, ειδα και τις SAMSUNG LE46F86BD και SONY KDL46X3500 που μου προτεινατε και εκει αρχισαν οι σκεψεις....κατα κανονα οι πιο πολλοι λενε οτι αυτες οι δυο ειναι καλυτερες απο την PHILIPS...μεταξυ των δυο πια υπερτερει και γιατι(+ και - της καθε μιας)????
Μου φενετε θα παει μακρια η βαλιτσα της τελικης αποφασης....Με σειρα προτιμησης απο τις 3 ,εσεις τι θα διαλεγατε??

Last edited:
Από τη στιγμή που άνοιξες το thread βρέθηκες σε μονόδρομο και δύσκολα θα βγεις.....

ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ !!!:ernaehrung004: :Banane0::Banane0:

1: 3 στοιχημα πως σε 10 μερες θα εχει την philips στο σαλονι του .
Απλα θελει να γυρισει λιγο απ την αλλη να μην αρπαξει στο ψησιμο:flipout:

1: 3 στοιχημα πως σε 10 μερες θα εχει την philips στο σαλονι του .
Απλα θελει να γυρισει λιγο απ την αλλη να μην αρπαξει στο ψησιμο:flipout:

Λες?????

Πάντως έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά για το κόμμα...

Τελικα μαλλον με βλεπω για το κομμα!!:drummer:

Δεν βγαζω με τιποτα αποφαση μεταξι PHILIPS και SAMSUNG.....οποτε βαλτε με καρφωτα και μενα στο κομμα....:D

Γεια να σε μπερδέψω και γω ακόμα περισσότερο,ώστε να μπείς στο club των παιδιών, έγραφα πρίν 20 λεπτά σε άλλο thread

"...η Χ3500 έχει την απίστευτη μηχανή που ακούει στο όνομα Bravia Engine Pro = δεν θα βλέπεις τεχνουργήματα ,δεν θα βλέπεις θολούρες σε κινούμενες εικόνες ,δεν θα βλέπεις "σπασίματα" ,δεν θα βλέπεις τον κόκκο ,ούτε από 1,5μ. ,πού βλέπεις πχ. ακόμα και στην AUREA πού κοστίζει στα 4,5Κ.
Για μένα η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι φτηνή στα 2,8Κ για την εικόνα που προσφέρει ,χωρίς οθόνη "καθρέφτη"(αν έχεις πολύ φώς στο σπίτι ,φωτεινούς τοίχους και δεν βλέπεις μόνο το βράδυ και σε "ελεγχόμενο " περιβάλλον ,θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα.).
Η μόνη αντίπαλός της είναι βασικά η KURO ,η οποία δεν έχει Tr.HD ,ειναι Plasma,είναι 42άρα στα ίδια λεφτά ,και έχει επίσης πολύ καλή εικόνα ,καλύτερο μαύρο (χάνει και κάποιες πληροφορίες σε πολύ σκοτεινές σκηνές ,αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακή) ,με λίγο υποδαιέστερη "μηχανή" που φαίνεται σε γρήγορα paning κυρίως στο οριζόντιο άξονα ,καθώς και σε θέαση F1 (αν φυσικά ενδιαφέρεσαι!)..."

Επίσης να προσθέσω την απίστευτη ευκρίνια που έχει η Χ3500 και την εξαιρετική φωτεινότητα.
Τώρα αν κάποιος λέει οτι είδε σε κίνηση την Samsung και την Sony και του άρεσε καλύτερα στην κίνηση η πρώτη τι να πώ??
Βάλε κάτι πραγματικά γρήγορο ή δες ακόμα-ακόμα τούς τίτλους στο τέλος και θα καταλάβεις.(Η μεν δείχνει τα γράμματα λες και ανεβαίνουν σκαλοπάτια και η άλλη smoooth)

Να μιλήσουμε για την αντίθεση(την οποία αρκετοί μπερδεύουν με τα χρώματα) θα σου έλεγα ΟΚ η Samsung είναι καλύτερη,έφόσον δεν σε πειράζει το γυαλιστερό πάνελ (σε σημείο που μπορείς να ξυριστείς άνετα το πρωι) .
Για τα δε χρώματα προφανώς τα ροδαλά πρόσωπα δείχνουν πιό εντυπωσιακά ,αλλά αναρωτήσου ,είναι έτσι στην πραγματικότητα οι άνθρωποι, είναι η θάλασσα πράγματι τόσο μπλέ (όχι σε καρτ ποστάλ για να εξηγούμαστε) ή βλέπεις μια "εντυπωσιακή" μεν αλλά εικονική πραγματικότητα.

Για μένα ή KURO ή Χ3500 ,εξαρτόμενο πάντα από το τί βλέπεις ή παίζεις ,υπό ποίες φωτιστικές συνθήκες το βλέπεις και πόσο συχνά το βλέπεις,εφόσον βεβαια υπάρχει το budget.

Αυτά τα ολίγα .

---STARK---

ΥΓ.Τώρα αν θές Ambilight οπωσδήποτε ,τότε μην το συζητάμε.Βούρ και έφυγες.

Last edited:
Υπαρχει και η SHARP46" XL2E (παχος πανελ 2cm νομιζω, τιμη λιστας 2800)χωρις ομως το φωτορυθμικο(ενταξει ειναι κατι παραπανω!)