ΕΠΙΛΟΓΗ TV 47" .......

TOSHIBA REGZA 52" 52Z3030DG -> 3500 EURO
ή
TOSHIBA REGZA 47" 47Z3030DG -> 2589 EURO

FULL HD
100 Hz
24p
10bit
DVB-T
14.000:1
3xHDMI 1.3v
ONKYO Sound

Δε με φτανει το διλημα που εχω αναμεσα στις 3(sony,philips,sumsung),μου βαζετε και αλλες στην λιστα:chinscratch:......λοιπον.....μεχρι στιγμης ειμαι σε σειρα προτιμησης..1η sony ,2η philips ,3η samsung...αλλα δεν κατεληξα με τιποτα ακομη....βλεπω να παει μακρια η βαλιτσα....-bye-

έχω φάει ένα σκάλωμα με τις toshiba

τα έχουν όλα και είναι στις καλύτερες τιμές!

ουάαααο

ρεσείς μην το παρακάνετε με το θέμα των τιμών ....

εννοείτε πρέπει να ψάξετε τιμές κ να δείτε ανταγωνισμό.

Αλλά προς θεού.... όλοι μας έχουμε πετάξει λεφτά για τελείως μαμακια λόγω και μετά καθήσαμε και σκεφτήκαμε πως έγινε αυτό και μετά το ξανακάναμε....

βρείτε την τηλεόραση που σας κάνει κλικ, που γουστάρετε να αντικρίζετε καθημερινά, που θα αρέσει στους φίλους σας και στην γυναίκα και ορμήστε....

ούτως η άλλος σε 2 χρόνια θα την αλλάξετε .... θέλετε δεν θέλετε .... λυπάμαι αλλά έτσι είναι ....

ρεσείς μην το παρακάνετε με το θέμα των τιμών ....

εννοείτε πρέπει να ψάξετε τιμές κ να δείτε ανταγωνισμό.

Αλλά προς θεού.... όλοι μας έχουμε πετάξει λεφτά για τελείως μαμακια λόγω και μετά καθήσαμε και σκεφτήκαμε πως έγινε αυτό και μετά το ξανακάναμε....

βρείτε την τηλεόραση που σας κάνει κλικ, που γουστάρετε να αντικρίζετε καθημερινά, που θα αρέσει στους φίλους σας και στην γυναίκα και ορμήστε....

ούτως η άλλος σε 2 χρόνια θα την αλλάξετε .... θέλετε δεν θέλετε .... λυπάμαι αλλά έτσι είναι ....

Και ξέρω ότι τώρα όλοι σας θέλετε να μου την πέσετε κανονικά με επιχειρήματα και απόψεις διαφορετικές....

Be gentle ....

Παει ο καιρος που αγοραζες LCD .........και τεστ εγγυμοσυνης μαζι:flipout:

Τωρα το πολυ πολυ να αισθανθεις ενα χερι να σου θωπευει τα οπισθια γιαυτα που πληρωσες .

Σιγα μην την αλλαξουμε , αλλη δουλεια δεν εχουμε να κανουμε .

Αυτοι που τα εχουν ας τις αλλαζουν και καθε εξαμηνο οι υπολοιποι κυμαινοντε σε φυσιολογικα οικονομικα δεδομενα για την εποχη ξεκινωντας απο 1000 και μετα το μακραινουν αντε μεχρι 1500 & κατι και αυτο , η γιατι δεν τους βολευει μια "χηρα" η γιατι διαπιστωνουν οτι με ενα χιλιαρικο που διαθετουν για 37 -40 .........βαζουν μονιμα μια Ελενη στο σπιτι τους .

Αντι ομως για Μενεγακη τους βγαινει η Λουκα:flipout:

Αλλα και παλι μεσω αυτου του υπεροχου "εργαλειου " που λεγετε AV club πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να για να γκαμανιαξεις .
Οι τιμες ολο και πεφτουν σε ποιο λογικα για την "ψωροκωσταινα " πλαισια, ειδικα στα midrage μοντελα και μονο οι state of the art εχουν μεινη για τους Ζωνιανους .

Καποιες " χηρες" με τα μαυρα ειναι λιγο σπασοκλαμπανικες ( λες και η τηλεοραση ειναι μονο μαυρο ) .........αλλα εχου κι αυτοι τα δικια τους , για ποσο ακομα ?
Που θα παει............

Απάντηση: Re: ΕΠΙΛΟΓΗ TV 47" .......

Διαφωνω καθετως!!! :grandpa:

Αλοιμονο εαν αγοραζουμε καθε 1-2 χρονια καινουρια τηλεοραση! Τι ειναι, γκατζετ??? :FSGSFGS4:

Φίλε Σπύρο, εχθές έγινες μέλος του κόμματος.
Σήμερα βλέπεις την ομάδα προπαγάνδας σε πλήρη δράση.:HTEHETH63::twoguns::violent-smiley-030:

Αν θέλεις μεγαλύτερη "βοήθεια" μπορείς να πας να δείς την LX508 να παίζει full HD και να παραμείνεις στο κόμμα μέχρι τη συνταξιοδότηση. :grandpa:(αστειεύομαι).
Όλες οι TV που αναφέρθηκαν είναι τα Hi End μοντέλα των εταιρειών και κατά συνέπεια οι διαφορές μεταξύ τους είναι πολύ μικρές.:firstprize:

ΜΟΝΟ όταν είναι τοποθετημένες δίπλα - δίπλα μπορείς να διακρίνεις διαφορές στην εικόνα, συνεπώς :

ΟΠΟΙΑ και να πάρεις αφού τη ρυθμίσεις σωστά και την τροφοδοτήσεις με το κατάλληλο σήμα θα τη χαρείς για πολύ-πολύ καιρό.

Πάρε αυτή που σου αρέσει περισσότερο, ή αυτή που θα σου εξοικονομήσει μερικά ΕΥΡΩ για την αγορά πηγης HD η καλωδίων η οτι άλλο γουστάρεις..-bye-

Απάντηση: Re: ΕΠΙΛΟΓΗ TV 47" .......

Δε με φτανει το διλημα που εχω αναμεσα στις 3(sony,philips,sumsung),μου βαζετε και αλλες στην λιστα:chinscratch:......λοιπον.....μεχρι στιγμης ειμαι σε σειρα προτιμησης..1η sony ,2η philips ,3η samsung...αλλα δεν κατεληξα με τιποτα ακομη....βλεπω να παει μακρια η βαλιτσα....-bye-

Aπό τις 3... διάλεξε όποια θές...εκτός από τη 2η...
icon10.gif

Samsung
Sony

-bye-

Όλες οι TV που αναφέρθηκαν είναι τα Hi End μοντέλα των εταιρειών και κατά συνέπεια οι διαφορές μεταξύ τους είναι πολύ μικρές.:firstprize:

ΜΟΝΟ όταν είναι τοποθετημένες δίπλα - δίπλα μπορείς να διακρίνεις διαφορές στην εικόνα, συνεπώς :

ΟΠΟΙΑ και να πάρεις αφού τη ρυθμίσεις σωστά και την τροφοδοτήσεις με το κατάλληλο σήμα θα τη χαρείς για πολύ-πολύ καιρό.

Πάρε αυτή που σου αρέσει περισσότερο, ή αυτή που θα σου εξοικονομήσει μερικά ΕΥΡΩ για την αγορά πηγης HD η καλωδίων η οτι άλλο γουστάρεις..-bye-
Αυτό είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ συμπέρασμα.... Αν δεν σκεφτείτε με αυτόν τον τρόπο (και εγώ μαζί σας) μας βλέπω να μένουμε στο κόμα των ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ μέχρι την συνταξιοδότηση, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω...:ernaehrung004:

Υ.Γ. Για μένα, η διαφορά της X3500 με την F86 στην τιμή, (σε σχέση με το κάτι "παραπάνω" της Sony), ΔΕΝ αξίζει.... ΚΑΛΥΤΕΡΑ μία F86 με καλά καλώδια και ένα PS3 παρά μια σκέτη X3500...
Υπολογίστε και την αχρείαστη περίπτωση του service που για την Sony είναι ό,τι χειρότερο, και υπολογίστε....

Υ.Γ.2 : Και εγώ Sonakias είμουν και είμαι μέχρι και τώρα, αλλά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.... Και μάλιστα όταν μιλάμε για εξοικονόμηση κάποιου σεβαστού ποσού...

Last edited:
άντε πάλι για την sony και το service της.....αν σου πάθει κάτι μέσα σε 7 μέρες απο την αγορά σου, προχωράς σε άμεση αντικατάσταση!
philips ένα πράγμα ....

den xerw re paidia ...alla egw me to amplight me epiase ponokefalos...ti na pw...
eidika se aspo toixo...einai polu entonos o fwtismos kai aytes oi synexeis allages me kourasan.....asepou ta panel tis philips einai auta tis sharp
enas kolitos exei tin aquos kaieinai polu kali

ε σβήστο ντεεεεε

αφού σβήνει με ένα κουμπί μονάχα, άσε που εσύ ρυθμίζεις την ένταση του όπως αγαπάς.....!!!!

α! η SHARP έχει τα δικά της πανελ, τα δικά της εργοστάσια, το δικό της R&D γενικά είναι κράτος εν κράτη .....

Kai h philips paragei dika tis panel einai eyropaikh kinezika panel den vazoun px samsung, to ambilight to rithmizeis kai apoxrosei kai tono.

kai genika thn philips diskola thn alazeis!Apo sindeseis de skizei exei ta panta!!!
ASTAKOS...........