ΕΠΙΛΟΓΗ TV 47" .......

Re: Απάντηση: Re: ΕΠΙΛΟΓΗ TV 47" .......

Γιατι οχι την philips???

Είναι δόλιος ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεις να ανέβεις στα ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας του κόμματος των ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ. Απο εδω και στο εξής είσαι μονος σου....:BDGBGDB55:

BTW. Είδες τις καινούργιες PLASMA της LG ??? Μου φάνηκαν σαν πολύ καλό Value for money.:flipout:

Είναι δόλιος ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεις να ανέβεις στα ανώτερα κλιμάκια της ιεραρχίας του κόμματος των ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ. Απο εδω και στο εξής είσαι μονος σου....:BDGBGDB55:

BTW. Είδες τις καινούργιες PLASMA της LG ??? Μου φάνηκαν σαν πολύ καλό Value for money.:flipout:

Δηλωνω ΠΑΡΩΝ στις εξελιξεις του κομματος!!!!:flipout::flipout::2thumb22sup::guitarist:

Αλλα το ερωτημα μου παραμενει προς απαντηση....

Αλλα το ερωτημα μου παραμενει προς απαντηση....

Η Χ3500 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε LCD. Η Samsung υστερεί σε κάποιους τομείς αλλά είναι και πιο φθηνή. Η Philips υστερεί σε κάποιους άλλους και δεν είναι στην τιμή της Samsung αλλά έχει ambilight που σε κάποιους αρέσει. Συμπερασματικά (κατά την γνώμη μου):

1. Αν το ambilight δεν σε απασχολεί και δεν υπάρχει θέμα χρημάτων παίρνεις την X3500.
2. Αν θεωρείς το ambilight την καλύτερη εφεύρεση μετά τον τροχό και δεν υπάρχει θέμα χρημάτων παίρνεις την 9900 όταν με το καλό βγει σε 47'' με τιμή κοντά στο τάλιρο.
3. Αν θεωρείς το ambilight "must" αλλά δεν θέλεις να το πληρώσεις μια περιουσία παίρνεις την 9732.
4. Αν αδιαφορείς για το ambilight και σε ενδιαφέρει μια αγορά "value for money" παίρνεις την F86 ή την Sharp 46XL2E.
5. Aν αδιαφορείς για το ambilight και σε ενδιαφέρει το απόλυτο μαύρο σε LCD παίρνεις την F86.
6. Αν σου αρέσει η ύπαρξη του ambilight και θέλεις και το απόλυτο μαύρο πρέπει να πείσεις τις Philips και Samsung να συνεργαστούν :D

Η Χ3500 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε LCD. Η Samsung υστερεί σε κάποιους τομείς αλλά είναι και πιο φθηνή. Η Philips υστερεί σε κάποιους άλλους και δεν είναι στην τιμή της Samsung αλλά έχει ambilight που σε κάποιους αρέσει. Συμπερασματικά (κατά την γνώμη μου):

1. Αν το ambilight δεν σε απασχολεί και δεν υπάρχει θέμα χρημάτων παίρνεις την X3500.
2. Αν θεωρείς το ambilight την καλύτερη εφεύρεση μετά τον τροχό και δεν υπάρχει θέμα χρημάτων παίρνεις την 9900 όταν με το καλό βγει σε 47'' με τιμή κοντά στο τάλιρο.
3. Αν θεωρείς το ambilight "must" αλλά δεν θέλεις να το πληρώσεις μια περιουσία παίρνεις την 9732.
4. Αν αδιαφορείς για το ambilight και σε ενδιαφέρει μια αγορά "value for money" παίρνεις την F86 ή την Sharp 46XL2E.
5. Aν αδιαφορείς για το ambilight και σε ενδιαφέρει το απόλυτο μαύρο σε LCD παίρνεις την F86.
6. Αν σου αρέσει η ύπαρξη του ambilight και θέλεις και το απόλυτο μαύρο πρέπει να πείσεις τις Philips και Samsung να συνεργαστούν :D

Ολα καλα και ωραια με την SONY αλλα 1 χρονο εγγυηση και 10 pixels με χαλαει πολυ...ασε και το φοβερο service της ,που το εχω λουστει στο παρελθον προσωπικα...ακομη πιο χαλαστικο!!!!Λαμπαδα αναβεις να μην σου παθει κατι και χρειαστει να τους φας στην μαπα...και απο οτι διαβαζα και αλλοι ειναι παθοντες σαν εμενα...επισης τα 8ms της sony με προβληματιζουν...η philips εχει 3 και η samsung 6...αλλο ενα ζητημα ειναι και το τηλεοπτικο σημα...κατα τα ψεματα το 70%της τηλεθεασης ειναι στα μιζερα ελληνικα καναλια...εκει η philips υπερτερει αμα δεν κανω λαθος....επισης ,καλο και το ambilight ,αλλα ενταξει δεν τρελενομαι κιολας....το μαυρο της samsung παντως ειναι super....οποτε μαλλον για την λυση 6 θα παω!!!!:Banane0::fahne90:

-bye-

Last edited:
Απο αποσταση θεασης ειμαι οκ.(3μ+ ο πιο κοντινος)..πιο πολυ για ταινιες και τηλ.προγραμμα..σπανια games..

Χωρίς πλάκα, σήμερα έκανα μια βόλτα απο το Media Markt του Φαλήρου, όπου - μεταξύ και όλων των άλλων υποψηφίων - έχουν στη "γυάλα" την Aurea να παίζει demo προγραμμα. Η εικόνα ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Θέλω να πιστεύω ότι απλά αυτός που τη ρύθμισε είναι άσχετος. (Πριν αρχίσουμε να κατηγορούμε το κατάστημα, το όλο στησιμο του stand φαίνεται να έχει γίνει απο την εταιρεία). Αν μένεις Αθήνα κανε μια βόλτα και ισως απαντηθεί το ερώτημα σου.

Το quote από πάνω το έκανα γιατι στα σοβαρά πιστεύω οτι δεν πρέπει να απορρίψεις κάποιες plasma στα χρήματα που σκοπεύεις να "επενδύσεις".