Καλημέρα σας,
Είμαι στη διαδικασία επιλογής TV για το νέο PS5 και μιάς και συνέπεσε με τη Black Friday λέω να το επισπεύσω.
Η χρήση της θα είναι 80% Gaming - 20% Αθλητικά/Netflix
Απόσταση θέασης περίπου 3m
Χρειάζομαι HDMI 2.1 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για μια 5ετία.
Αυτή τη στιγμή έχω μια Plasma Panasonic P50ST30 και πραγματικά στεναχωριέμαι που δέν είναι 4Κ....
Εχω σχεδόν αποκλίσει τις OLED καθώς φοβάμαι το burn in.
Με τη Panasonic ήμουν πολύ προσεκτικός ή τυχερός και δεν έχω "σχεδόν" καθόλου burn in,
βέβαια μετά απο 9 χρόνια το image retention είναι πλέον αισθητό αλλά όχι μόνιμο.
Οπως και να έχει οι επιλογές μου είναι είται
Samsung 55Q80T με κόστος πλέον 900Ευρώ
είτε Sony KD-65XH9096 στα 1.199 Ευρώ.
Στα test του ttrings διαβάζω οτι είναι καλύτερη οverall η Samsung ειδικά με 10.1ms input lag για gaming.
Μήπως όμως είναι αμελητέα η διαφορά μπροστά στο μέγεθος των 65" ???
Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας σχετικά με τις 2 παραπάνω ή κάτι διαφορετικό ως προσέγγιση.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Είμαι στη διαδικασία επιλογής TV για το νέο PS5 και μιάς και συνέπεσε με τη Black Friday λέω να το επισπεύσω.
Η χρήση της θα είναι 80% Gaming - 20% Αθλητικά/Netflix
Απόσταση θέασης περίπου 3m
Χρειάζομαι HDMI 2.1 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για μια 5ετία.
Αυτή τη στιγμή έχω μια Plasma Panasonic P50ST30 και πραγματικά στεναχωριέμαι που δέν είναι 4Κ....
Εχω σχεδόν αποκλίσει τις OLED καθώς φοβάμαι το burn in.
Με τη Panasonic ήμουν πολύ προσεκτικός ή τυχερός και δεν έχω "σχεδόν" καθόλου burn in,
βέβαια μετά απο 9 χρόνια το image retention είναι πλέον αισθητό αλλά όχι μόνιμο.
Οπως και να έχει οι επιλογές μου είναι είται
Samsung 55Q80T με κόστος πλέον 900Ευρώ
είτε Sony KD-65XH9096 στα 1.199 Ευρώ.
Στα test του ttrings διαβάζω οτι είναι καλύτερη οverall η Samsung ειδικά με 10.1ms input lag για gaming.
Μήπως όμως είναι αμελητέα η διαφορά μπροστά στο μέγεθος των 65" ???
Θα εκτιμούσα τη γνώμη σας σχετικά με τις 2 παραπάνω ή κάτι διαφορετικό ως προσέγγιση.
Σας ευχαριστώ πολύ.