Επιλογή tv 55" μέχρι 1100

argiris_k

New member
8 December 2011
28
Γειά σας. Η παλιά μου τηλεόραση χάλασε και πρέπει να πάρω μια καινούρια. Η απόσταση θέασης είναι 2.5 με 3 μέτρα περίπου και το budget 1100 (θα προτιμούσα με δώσεις ). Διάβασα όλα τα θέματα του φόρουμ και κατάλαβα πως δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα και πως σε λίγους μήνες θα πέσουν αρκετά οι τιμές αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω τόσο καιρό χωρίς τηλεόραση.
Έχω δει κάποια μοντέλα της Samsung : το ue55mu6402 και το ue 55mu6102 που μου φαίνονται ιδια εκτός από τα μεταλλικά πλαίσια της πρώτης. Επίσης έχει και η Sony το μοντέλο kd55xe7096. Εσείς τι μου προτείνετε; υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα;

Απάντηση: Επιλογή TV 55" μέχρι 1100

Αν προορίζεται για θέαση κυρίως HD υλικού και δη ταινιών, μπορείς να δεις την 60" Samsung J6200. Πάντως, κοντά στα 1100 ευρώ ήταν η LG EG910V τους περασμένους μήνες.

Re: Απάντηση: Επιλογή TV 55" μέχρι 1100

Αν προορίζεται για θέαση κυρίως HD υλικού και δη ταινιών, μπορείς να δεις την 60" Samsung J6200. Πάντως, κοντά στα 1100 ευρώ ήταν η LG EG910V τους περασμένους μήνες.
Ευχαριστώ Μιχάλη, αλλά θα προτιμούσα κάτι με 4κ. Μόλις είδα και την samsung ue55mu6500 που είναι curved αλλά με va panel. Η sony kd55xe7092 γνωρίζεται αν έχει va panel; Τι λέει σε σύγκριση με τis Samsung που έγραψα πιο πάνω;

Απάντηση: Επιλογή TV 55" μέχρι 1100

Για θέαση 4Κ, σε τρία μέτρα περίπου απόσταση, χρειάζεσαι άνω των 60" τηλεόραση...

optimal-viewing-distance-television-graph-size.png

Re: Απάντηση: Επιλογή TV 55" μέχρι 1100

Ευχαριστώ Μιχάλη, αλλά θα προτιμούσα κάτι με 4κ. Μόλις είδα και την samsung ue55mu6500 που είναι curved αλλά με va panel. Η sony kd55xe7092 γνωρίζεται αν έχει va panel; Τι λέει σε σύγκριση με τis Samsung που έγραψα πιο πάνω;

Η σειρά ΧΕ7 της σονυ δεν έχει android σαν λειτουργικό, έχει μια πιο απλή σμαρτ πλατφορμα... δε ξερω αν σε απασχολεί αυτό.
καλή είναι η 7092.
εχει va panel συμφωνα με το https://www.displayspecifications.com

αν μπορείς να περιμένεις λίγο να πας σε σειρά 8 θα έχεις κάποια πραγματάκια παραπάνω τα οποία όμως σε απασχολούν αν σκοπεύεις να δεις υλικό 4Κ HDR.
http://www.skroutz.gr/s/10838329/Sony-KD-55XE8505.html

επισης η ΧΕ7005 κανει 100 και κατι ευρω πιο λιγο απο την 7092 και ισως ειναι σχεδον η ιδια τηλεοραση με μικροδιαφορες.

samsung 55mu7000 στα media την βάλανε στα 1199 με λίγο παζάρι την παίρνεις και 1100,μπορεί και σε άλλα μεγαλοκαταστηματα η skrutz να την πετύχεις εκεί κοντά..

Η τηλεόραση μου τελικά άρχισε να δουλεύει, αλλά αν μείνει πολέμου ώρες ανοιχτή τότε μαυρίζει η εικόνα. Άλλες φορές έχω ήχο και άλλες φορές δεν αναγνωρίζει καμία συσκευή από αυτές που είναι συνδεδεμένες στις usb θύρες. Οπότε λέω να περιμένω μερικούς μήνες μέχρι τις γιορτές που θα πέσουν οι τιμες για να έχω πιο πολλές επιλογές.