επιλογη??

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
καλημερα μολις μετακομισα στην ζακυνθο και στο μερος που ειμαι δεν εχω καθολου σημα το αναλογικο σημα δεν μπορει να διορθωθει με τιποτα.εχω χαλασει πολλα λεφτα σε ηλεκτρολογους καιρεαδες.θα ηθελα να με βοηθησετε για το τι μπορω να κανω:να παρω nova ή να αγορασω καποιο πιατο τι χρειαζετε για να βλεπω τα δικα μας καναλια αλλα και αλλα? εχω μια samsung le40b650.απο θεμα τηλεορασης πιστευω οτι ειμαι καλα.ποιες οι διαφορες της nova σε σχεση με αυτονομο πιατο αποκωδικοποιητη?πραγματικα ειναι ενα θεμα στο οποιο ειαμι ασχετος.ακομα εκει που ειμαι δεν εχει ιντερνετ και ο οτε μου ειπε οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα να ερθει συντομα

:em04special_8:Από τα λίγα που γνωρίζω, η NOVA σου δίνει πακέτο, με δέκτη, πιάτο και τη συνδρομή που θα επιλέξεις. Το πρόβλημα είναι, ότι με το δέκτη της, θέλει παίδεμα για να βγάλεις άλλα ελεύθερα κανάλια.

εχω και pc συνδεδεμενο στην τηλεοραση καλο pc.εκει με καμια καρτα skystar τι μπορω να κανω? εγω ενδιαφερομαι να βλεπω τα δικα μας καναλια πρωτιστα και μετα ανα μπορει να γινει κατι και για κανα αλλο..το λεω γιατι δεν εχω καθολου σημααα και προσπαθω να βρω μια λυση για να μην αναγκαζομαι να δινω 50ευρα στην nova καθε μηνα

Αν όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα επίγεια Ελληνικά στην περιοχή σου, το βασικό πακέτο της νόβα περίπου στα 20 ευρώ ανά μήνα θα σε καλύψει με τον εξοπλισμο που δίνουν.
Δυστυχώς για επιπλέον κανάλια ο ιδιοκτησιακός τους δέκτης είναι αρκετά ιδιότροπος αλλά για αυτά που θες θα σε καλύψει.
Αν κάνεις λίγο υπομονή ίσως έρθουν και σε σας τα ψηφιακά που θα εκπέμψουν προσεχώς από Πάτρα, μπορεί όμως μέχρι τότε να έχει λήξει και το 12μηνο συμβόλαιο σου στην συνδρομητική. :operator:
Skystar δεν κάνει θες δικό τους δέκτη υποχρεωτικά με νέα συνδρομή.

αν παρω δικο μου πιατο θα εχω καποια επιπτωση?επισης ο αποκωδικοποιητης πρεπει να ειναι μονο αυτος που δινει η nova?με καποιο αλλο τροπο δεν γινετε δουλεια?ειναι πολλα τα λεφτα που θελουν για αυτον τον εξοπλισμοοο

αν παρω δικο μου πιατο θα εχω καποια επιπτωση?επισης ο αποκωδικοποιητης πρεπει να ειναι μονο αυτος που δινει η nova?με καποιο αλλο τροπο δεν γινετε δουλεια?ειναι πολλα τα λεφτα που θελουν για αυτον τον εξοπλισμοοο

Αποκωδικοποιητή μόνο δικό τους (είναι δεσμευμένη η κάρτα να παίζει μόνο με τον συγκεκριμένο που θα σου δώσουν), πιάτο μπορείς να βάλεις αν θες δικό σου.

οποτε να πας στον φθηνο τους η αξιζει τα λεφτα του ο πιο ακριβος?

ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!τελικα σκεφτομαι να μιραζομαι το σημα με τον ξαδερφο μου που μενουμε στην ιδια οικια αυτο το κανουμε με spliter?

Eίπαμε η κάρτα παίζει μέσα μόνο σε αυτόν τον δέκτη και ο οποίος δεν επιδέχεται καμμίας παρέμβασης.
Ο άλλος ο PVR (δεν ξέρω αν πωλείται πια), μπορεί να τροφοδοτήσει επιπλέον κανάλι για 2 χρήστες αλλά θέλει και επιπλέον συνδρομή.

μεταχειρισμενος υπαρχει πουθενα???μπορει να βρεθει??

:em04special_8:Από τα λίγα που γνωρίζω, η NOVA σου δίνει πακέτο, με δέκτη, πιάτο και τη συνδρομή που θα επιλέξεις. Το πρόβλημα είναι, ότι με το δέκτη της, θέλει παίδεμα για να βγάλεις άλλα ελεύθερα κανάλια.

Δεν έχω NOVA αλλά θα ήθελα να μάθω που έγκειται αυτή η δυσκολία του δέκτη της NOVA να βγάλει όλα τα ελεύθερα κανάλια των δύο πολύ γνωστών δορυφόρων (Hotbird-Astra). Είναι θέμα δύσκολου μενού, στο συντονισμό ή κάτι άλλο;

Δεν έχω NOVA αλλά θα ήθελα να μάθω που έγκειται αυτή η δυσκολία του δέκτη της NOVA να βγάλει όλα τα ελεύθερα κανάλια των δύο πολύ γνωστών δορυφόρων (Hotbird-Astra). Είναι θέμα δύσκολου μενού, στο συντονισμό ή κάτι άλλο;

Είναι θέμα χωρητικότητας της μνήμης του δέκτη. Δεν μπορεί να αποθηκεύσει πολλά κανάλια. Ουσιαστικά κάνει για nova και μόνο.

Πραγματικά απαράδεκτος λόγος ! Και μετά από τόσα χρόνια δεν μπόρεσε η NOVA να δώσει ακόμα έναν αξιοπρεπή δέκτη με περισσότερες θέσεις αποθήκευσης και για άλλα κανάλια;!!!
Μήπως η NOVA φοβόταν τόσο τον ανταγωνισμό και δει τι FTA κανάλια υπάρχουν και μετά από λίγο καιρό άρχιζε ο κόσμος να την εγκαταλείπει;
Για ελληνική κουτοπονηριά μια χαρά κολλάει πάντως (πέρα από το οικονομικό κόστος)!

Φίλε kokolo, όλοι θέλουμε να πιστεύουμε πως τα Ελληνικά κανάλια θα πάνε και στο πακέτο του ΟΤ3. Δεν ξέρω αν βιάζεσαι...

το βιαζομαι ειναι σχετικο γιατι μπορει να εχει τελειωσει και το συμβολαιο του ενος ετους μεχρι να γινει....

Αν μπορείς να περιμένεις σεπτέμβριο-οκτώβριο ανεβαίνει το πακέτο του ΟΤΕ στον hellasat, περιμένεις να δεις τι θα προσφέρει και σε τι τιμή.
Η αλήθεια είναι πως για άμεσα δεν έχεις και πολλές λύσεις.
Εκεί που είσαι δεν υπάρχουν άλλοι κάτοικοι, δεν έχει γίνει καμμιά προσπάθεια μέσω δήμων για τοπική εκπομπή καναλιών αφού υπάρχει τέτοιο πρόβλημα;

το κορυφαιο ειναι οτι ολη η ζακυνθος εχει τελειο σημα και μονο αφτο το παρακλαδι του χωριου μου δεν εχει σημα γιατι βρισκεται σε μια καταπληκτικη τοποθεσια αναμεσα απο δυο βουνα και θαλασσα εδω δεν υπαρχει υπονοια να ερθει και dsl....