Επιλοή νέου Av στην θέση του Pioneer LX-60

Yamaha rx-a2010 ,pioneer vsx-lx55...
[h=1][/h]
Μεταξύ των δύο ποιός με την προυπόθεση να έχει δύναμη εξόδων διότι τα ηχεία μου είναι και λίγο αναίσθητα και γιαυτό χρησιμοποιώ για τα δύο εμπρός ηχεία τελικό δικάναλο.

Player με 2 εξόδους hdmi (μία για ήχο και μία για εικόνα) και να διατηρήσεις αυτόν που έχεις (που είναι και καλός ενισχυτής).

Re: Απάντηση: Επιλοή νέου Av στην θέση του Pioneer LX-60

Player με 2 εξόδους hdmi (μία για ήχο και μία για εικόνα) και να διατηρήσεις αυτόν που έχεις (που είναι και καλός ενισχυτής).
Σήμα 3D ξέρεις αν περνάει από τις εισόδους και εξόδους του?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλοή νέου Av στην θέση του Pioneer LX-60

Αν πάρεις player με 2 εξόδους hdmi θα στέλνεις τον ήχο από την μία έξοδο στον pioneer και θα στέλνεις την εικόνα κατευθείαν στη τηλεόραση (ή στο προβολέα) από το player μέσω της δευτερης hdmi, χωρίς να παρεμβαίνει πουθενά ο ενισχυτής. Με αυτό το τρόπο λύνεις το θέμα με το 3d χωρίς να αλλάξεις τον ενισχυτή.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω το player 3D της lg με ένα hdmi. Κάποτε είχα ρωτήσει για τον συγκεκριμένο άν περνάει το 3d και μου είχαν πει οριακά περνάει. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει γιατί ακόμα δεν μπορώ να το δοκιμάσω.Υπάρχει τρόπος να κάνω αυτό που μου λες παραμάνω με spliter hdmi από 1 σε 2hdmi?

Το πρόβλημα είναι ότι έχω το player 3D της lg με ένα hdmi. Κάποτε είχα ρωτήσει για τον συγκεκριμένο άν περνάει το 3d και μου είχαν πει οριακά περνάει. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει γιατί ακόμα δεν μπορώ να το δοκιμάσω.Υπάρχει τρόπος να κάνω αυτό που μου λες παραμάνω με spliter hdmi από 1 σε 2hdmi?

Οχι δεν γίνεται διότι το splitter δεν μπορεί να διαχωρίσει το σήμα που δέχεται σε εικόνα και ήχο.

Απάντηση: Re: Επιλοή νέου Av στην θέση του Pioneer LX-60

Το πρόβλημα είναι ότι έχω το player 3D της lg με ένα hdmi.

Kαι τι είναι καλύτερο? Να αλλάξεις player με μικρή χασούρα και με λίγα επιπλέον χρήματα (ή ακόμα και να προσθέσεις ένα επιπλέον player) ή να αλλάξεις έναν ενισχυτή τον οποίο θα δώσεις σε τιμή χαμηλή και θα χρειαστείς πολλά επιπλέον χρήματα για να τον αντικαταστήσεις με έναν ισάξιο?

η πιο φτηνη λυση ειναι να δωσεις το 3d lg που εχεις και να παρεις 1 3d με 2 hdmi εξοδους ...
ασε που θα παρεις και καλυτερη εικονα απο αυτη που εχεις ...

Σωστό και αυτό. Αν και δεν είναι επι του παρώντος νήματος αλλά για λόγους διευκόληνσης ποιο bd έχει 2 εξόδους hdmi?

Αν και είμαι κοντά να τον δώσω διότι χρειάζομαι εκτός από την μία είσοδο στον ενισχυτή για το lg χρειάζομαι και και άλλη μία για το media player με hdmi 1.4. Αρα λοιπόν για να καταλήξω με δεδομένο των αναίσθητων ηχείων ποια από τα δύο μου προτείνεται. Σημειωτέων έχω και δικάναλο τελικό για τα δύο main ηχεία.

Καλησπέρα swisstec,
Αν κατάλαβα καλά, ο σκοπός της αλλαγής/αναβάθμισης AVR είναι βασικά η εικόνα (υποστήριξη 3D) κι όχι τόσο ο ήχος.
Την εικόνα τη στέλνεις σε TV ή προβολέα? Η οροφή των 1100 που έθεσες, είναι "άκαμπτη"? (θα μπορούσες ν' ανέβεις?)